Anglia – Polonia ponturi pariuri 31.03.2021

Scris de Kareka31/03/2021

Derby-ul grupei I ni le va aduce fata in fata miercuri seara de la ora 21:45, pe Anglia si Polonia, 2 nationale care tot timpul au impresionat prin jocul practicat. Ce credeti va reusi nationala lui Southgate sa se impuna lejer pe teren propriu, pe stadionul din Kiev!?

⚽ 1. Anglia.

Vine dupa o victorie fara gol primit, cu scorul de 2-0, in deplasarea din Albania, una din nationalele fara prea mari pretentii de calificare la World Cup 2022, intr-o partida in care gazdele nu au reusit sa traga vreun sut pe spatiul portii. A obtinut punctaj maxim in cele 2 runde disputate pana acum si spera ca si in aceasta seara isi va continua „traditia”.

A ajuns deja la 3 victorii consecutive, ultima infrangere fiind in partida din Uefa Nations League, impotriva Belgiei, cu scorul de 2-0. In acest an va evolua la Campionatul European intr-o grupa din care mai fac parte Croatia, Scotia si Cehia, dar englezii par a fi favoriti.

⚽ 2. Polonia.

Din pacate pentru aceasta Lewandowski va lipsi, accidentandu-se si le va ingreuna situatia pentru duelul din aceasta seara. A avut parte de o partida de infarct in prima etapa, in deplasarea din Ungaria, unde a fost condusa cu 2-0, dar intr-un final oaspetii s-au trezit si au reusit sa smulga un punct, scorul final fiind 3-3. De asemenea in urmatoarea runda a obtinut o victorie de moral in fata Andorrei cu scorul de 3-0.

La ultima competitie la care a evoluat, Uefa Nations League, a terminat pe a treia pozitie fiind devansata de Italia si Olanda, dar totusi a fost in fata Bosniei si Hertegovina. La EURO 2021 va face parte din grupa E, alaturi de Suedia, Spania si Slovacia.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima oara au jucat in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014, cand englezii au castigat cu scorul de 2-0. Unul din acele pronosticuri fotbal sigure ar fi pe faptul ca elevii lui Southgate nu vor pierde acest meci.

⚽ 4. Anglia – Polonia echipe probabile:

Anglia (4-2-3-1): Pope; Shaw, Stones, Maguire, Walker; Rice, Ward-Prowse; Sterling, Foden, Mount; Harry Kane.
Polonia (4-4-2): Szczesny; Reca, Glick, Bednarek, Bereszynski; Zielinski, Moder, Krychowiak, Szymanski; Milik, Piatek.

⚽ 5. Anglia – Polonia cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Betano, Anglia sa castige si ambele echipe sa inscrie, avem o cota de 3.15.

De asemenea puteti gasi aici cote pentru toate pronosticurile Campionatului Mondial, oferite de colegii mei.

⚽ 6. Anglia – Polonia ponturi pariuri

Anglia – Polonia ponturi pariuri

Pentru miercuri seara ma astept sa avem parte de unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestei zile, fapt pentru care am ales si acest pronostic in care ambele echipe trebuie sa marcheze si sa avem cel putin 3 goluri in meci. Cu siguranta cele 2 nationale nu vor incerca sa se apere, avand in vedere ca beneficiaza de jucatori de atac foarte buni.
Chiar daca marele Lewandowski va lipsi la aceasta partida, polonezii au suficienti jucatori buni in atac care sa il in locuiasca si care vor sa marcheze cu orice pret. Chiar daca echipa gazda este favorita, nu cred ca le va fi foarte usor sa treaca de polonezi, acestia fiind cunoscuti pentru ambitia cu care abordeaza orice partida. Ce parere aveti despre pronosticul oferit de mine!? Ati pariat altceva?
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Anglia – Polonia
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri
Cota: 
2.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: