Anglia – Tara Galilor ponturi pariuri 08.10.2020

Scris de CR708/10/2020

De la ora 21:45 avem pe Wembley Stadium o intalnire interesanta intre Anglia si Tara Galilor. Casele de pariuri merg pe victoria gazdelor, insa eu am gasit un alt pronostic, combinat, la o cota de 1,78.

⚽ 1. Anglia.

Este neinvinsa si fara gol primit in ultimele 5 meciuri. Singurul joc in care nu a reusit sa se impuna a fost cel din Danemarca de la inceputul lunii septembrie, incheiat cu o remiza alba.

Dominic Calvert-Lewin are un start fulminant de sezon, cu 6 goluri marcate pentru Everton in primele 4 etape si a fost convocat in premiera la nationala mare. In schimb au ramas acasa Mason Greenwood si Phil Foden, pedepsiti pentru incalcarea disciplinei in deplasarea din Islanda.

Gareth Southgate nu va putea conta in meciurile cu Tara Galilor, Belgia si Danemarca pe Sterling, Barckley si Fabian Delph. Chiar si in aceste conditii sunt sanse mari ca englezii sa marcheze mai mult de un gol in parta galezilor intrucat vor fi de la mijloc in sus Harry Kane, Rashford, Declan Rice, Mason Mount sau Kalvin Phillips.

Ca informatie de ultima ora, Jadon Sancho, Tammy Abraham si Ben Chilwell nu vor face parte din lot fiind tinuti la distanta pentru incalcarea regulilor de protectie Covid-19.

Anglia Tara Galilor Cote Pariuri 08102020

⚽ 2. Tara Galilor.

Traverseaza o forma excelenta, fiind neinvinsa in ultimele 8 meciuri. Ce este drept, singurul adversar de calibru a fost Croatia, atunci reusind doar o remiza pe teren propriu. Daca esti in cautarea de pronosticuri trebuie sa iei in calcul si acest aspect.

Abordeaza cu entuziasm acest joc fiind calificata la turneul final european si lider in Liga Natiunior, cu maximum de puncte intr-o grupa cu Finlanda, Irlanda si Bulgaria. Mai mult decat atat, in ultimele 4 partide nu a primit gol.

Vestea buna pentru antrenorul Ryan Giggs este ca revine dupa o accidentare Aaaron Ramsey, mijlocasul lui Juventus Torino. In schimb va lipsi Gareth Bale, inca nerefacut dupa o accidentare suferita la inceputul lunii septembrie.

⚽ 3. Intalniri directe

Tara Galilor a reusit sa obtina un singur rezultat pozitiv in ultimele 10 confruntari cu Anglia. Precedentul duel s-a consumat la Euro 2016, atunci cand Anglia s-a impus cu 2-1 cu un gol marcat in minutele de prelungiri.

⚽ 4. Anglia – Tara Galilor echipe probabile:

Anglia (4-4-2): Pickford – Alexander Arnold (Walker), Gomez, Rice (Coady), Trippier – D. Henderson (Ings), Ward Prowse, Dier, Phillips (M. Mount) – H. Kane, Rashford (Calvert-Lewin).
Tara Galilor (4-4-2): Hennesey – Roberts, Gunter, Ampadu, Davies – Wilson, Ramsey, Morell (Levitt), James – J. Williams (Woodburn), Moore.

⚽ 5. Anglia – Tara Galilor cote pariuri

Anglia Tara Galilor Cote 08102020

⚽ 6. Anglia – Tara Galilor ponturi pariuri

Anglia – Tara Galilor ponturi pariuri

Anglia are in acest moment un lot extrem de puternic, iar Gareth Southgate poate alcatui un prim 11 de certa valoare chiar si lasand pe banca multi dintre titularii incontestabili. Mai mult decat atat, jucatorii titularizati evolueaza cu multa determinare pentru a demonstra ca isi merita locul in echipa sau pentru a putea prinde lotul si pe viitor.

Tara Galilor este o echipa solida din punct de vedere defensiv, insa va avea reale probleme la finalizare, mi ales ca lipseste vedeta echipei, Gareth Bale. Galezii au doar 12 goluri marcate in ultimele 10 meciuri. 

Mizez pe victoria Angliei dar nu exclud din calcule si un eventual gol al Tarii Galilor, de aceea consider ca pontul Victorie Anglia si 2-5 goluri este unul bine acoperit.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Anglia – Tara Galilor
Pronostic: 
Victorie Anglia si 2-5 goluri
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: