Anglia – Ucraina ponturi pariuri 26.03.2023

Scris de Johnny25/03/2023
1
1.28
X
5.30
2
12.00
Anglia
Ucraina
COTA PONT
1.50

Wembley Stadium din Londra va gazdui duminica seara meciul dintre Anglia si Ucraina. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 19:00 in cadrul etapei a doua a grupei C din preliminariile pentru EURO 2024.

Anglia

  • A inceput perfect aceste preliminarii. S-a impus cu 2-1 in deplasarea efectuata la Napoli, acolo unde a intalnit-o pe Italia. Confirma astfel ca e marea favorita la castigarea acestei grupe.
  • Nationala lui Southgate se mobilizeaza in general foarte bine in meciurile din preliminariile turneelor finale. De altfel aceasta n-a mai pierdut un meci in preliminarii din toamna lui 2019.
  • Shaw este suspendat dupa ce a vazut cartonasul rosu in meciul cu Italia. Bellingham a suferit o usoara accidentare si ramane de vazut daca va fi apt de joc pentru acest duel.

Ucraina

  • A stat in prima etapa, astfel ca este la debutul in aceasta campanie de calificare. Vine dupa prestatii relativ bune avute anul trecut in Nations League. A incheiat pe doi o grupa din care au mai facut parte Scotia, Irlanda si Armenia.
  • Desi e o echipa solida, cu potential, nu cred ca ii poate pune probleme adversarei. De altfel ea a pierdut anul trecut cele doua deplasari efectuate in UK, 0-1 cu Tara Galilor si 0-3 cu Scotia.
  • Nu sunt absente majore in lot, iar ele oricum nu influenteaza pontul pe care-l voi alege pentru biletul zilei cota mare.

Intalniri directe

Cele doua echipe s-au intalnit ultima data in sferturile de finala de la EURO 2020. Anglia s-a impus atunci cu un categoric 4-0.

Echipe probabile

Anglia

19:00

Ucraina

Pickford 

James 

Stones 

Maguire 

Chilwell 

Henderson 

Phillips 

Rice 

Saka 

Kane 

Foden 

echipament bzc

Lunin 

Konoplya 

Matvienko 

Popov 

Mykolenko 

Malinovskyi 

Stepanenko 

Zinchenko 

Tsygankov 

Dovbyk 

Mudryk 

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota la peste 8.5 cornere este de 1.75 la Betano. La gol marcat de Kane cota e de 1.83.

Eu iti recomand sa joci si pacanele la Betano, pentru ca vei descoperi un cazinou de top in Romania.

Anglia – Ucraina ponturi pariuri

Bineinteles ca voi merge pe mana Angliei in acest duel. Trupa din Albion a facut un meci foarte bun in Italia, iar acum are o misiune si mai usoara pe Wembley. Gazdele sunt intr-o forma buna, au la dispozitie un lot foarte bun si practic putem spune ca sunt la toate capitolele peste Ucraina.

Ucrainenii ar putea avea mari probleme, tinand cont ca n-au intrat inca in atmosfera de preliminarii. Cred ca englezii vor veni mult mai pregatiti si cu moralul ridicat dupa victoria de joi. Pe langa 1 solist eu voi plusa si cu peste 1.5 goluri, cota fiind una destul de buna la aceasta combinatie.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Anglia – Ucraina
Pronostic: 
Bet builder: 1 solist si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: