Antwerp – Rangers ponturi pariuri 18.02.2021

Scris de Jimmy818/02/2021

In aceasta saptamana revin meciurile din Europa League. Antwerp si Rangers se intalnesc joi, pe Bosuilstadion, pentru a disputa prima mansa din faza saisprezecimilor. Mai jos iti voi prezenta cateva informatii referitoare la aceasta partida, dar si un pont in care am mare incredere.

⚽1. Antwerp

S-a descurcat destul de bine in ultimele jocuri; a suferit 1 singur esec in ultimele 6 meciuri din toate competitiile.

Fata de meciurile din grupa, pe lista UEFA au mai fost trecuti urmatorii jucatori: Felipe Avenatti (venit sub forma de imprumut de la Standard Liege), Didier Lamkel Ze (revenit dupa o lunga perioada de indisponibilitate), Maxime Le Marchand (adus sub forma de imprumut de la Fulham) si Ortwin De Wolf (venit de la Eupen).

Are mai multe incertitudini pentru acest joc; Butez, Coopman, Haroun, De Sart, Avenatti, Batubinsika si Mbokani sunt pusi sub semnul intrebarii, primii 3 avand sanse foarte mari sa nu evolueze in partida de joi.

Didier Lamkel Ze nu va evolua in acest meci deoarece este suspendat.

⚽2. Rangers

S-a calificat in saisprezecimi din postura de castigatoare de grupa; a terminat pe prima pozitie intr-o grupa din care au mai facut parte Benfica, Standard Liege si Lech Poznan. NU a suferit vreun esec in cele 6 meciuri jucate.

Traverseaza o perioada foarte buna; este neinvinsa in ultimele 12 meciuri pe care le-a jucat in toate competitiile (10 victorii si 2 rezultate de egalitate).

Au mai fost adaugati 2 jucatori pe lista UEFA fata de meciurile din grupa. Este vorba despre fundasul Jack Simpson adus de la Bournemouth (Championship) si despre atacantul Scott Wright, transferat de la Aberdeen.

Managerul Steven Gerrard se poate baza din nou pe serviciile atacantului Alfredo Morelos; atacantul columbian a fost suspendat in ultimele 3 jocuri de Premiership. Nikola Katic este in continuare indisponibil din cauza accidentarii.

⚽3. Intalniri directe

Se intalnesc pentru prima data intr-o competitie europeana.

⚽4. Antwerp – Rangers echipe probabile:

Antwerp (3-4-2-1): Beiranvand – Seck, Le Marchand, De Laet – De Pauw, Hongla, Boya, Lukaku – Gerkens, Refaelov – Mbenza.
Rangers (4-3-3): McGregor – Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic – Kamara, Jack, Davis – Hagi, Morelos, Kent.

⚽5. Antwerp – Rangers cote pariuri

Pentru ca Alfredo Morelos sa marcheze oricand in meci se da cota 2.40 la Betfair. Daca vrei sa deschizi cont la cel mai mare site de betting exchange din lume iti recomand sa citesti articolul Cum imi fac cont la Betfair.

Din categoria ponturilor combinate, Rezultat final Rangers si peste 2.5 goluri are cota 3.00.

⚽6. Antwerp – Rangers ponturi pariuri

Antwerp – Rangers ponturi pariuri

Fara niciun dubiu, Steven Gerrard a facut si face o treaba excelenta la Rangers. Echipa practica un joc solid si eficient, lucru reflectat in mare masura in rezultatele obtinute de la instalarea tehnicianului englez.

Un alt motiv care m-a determinat sa merg pe mana oaspetilor este dat de perioada foarte buna pe care o traverseaza scotienii; acestia sunt neinvinsi in acest an calendaristic, inregistrand 6 victorii si 2 egaluri. Pentru acest meci, Gerrard il poate folosi din nou pe unul dintre cei mai importanti oameni din atac, Alfredo Morelos.

In ceea ce o priveste pe formatia gazda, aceasta se confrunta cu cateva indisponibilitati de baza, dar si cu alti jucatori importanti pusi sub semnul intrebarii.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Antwerp – Rangers
Pronostic: 
DNB2
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: