Antwerp – Tottenham ponturi pariuri 29.10.2020

Scris de Zamfi28/10/2020

Joi seara, cu incepere de la ora 19:55, in direct pe Digi Sport 3, se va disputa partida dintre belgienii de la Antwerp si Tottenham Hotspurs. Ne asteapta un duel interesant pe Bosuilstadion ce va fi arbitrat de centralul italian Maurizio Mariami.

V-am pregatit un pont pentru acest duel, pe care il puteti combina si cu alte pronosticuri oferite de colegii mei.

⚽ 1. Antwerp

In prima etapa de Europa League s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul bulgarilor de la Ludogorets, după ce au fost condusi cu 1-0, avand forta sa revina si sa castige toate cele 3 puncte.

In campionat, se afla pe prima pozitie, dupa ce s-a impus pe teren propriu contra celor de la Beerschot cu scorul de 3-2 si priveste cu incredere partida contra englezilor.

Golgheterul echipei, Dieumerci Mbokani, suspendat in victoria de la Razgrad, va juca toate cele 90 de minute contra lui Tottenham.

Ma astept ca belgienii sa ofere din nou o partida cu goluri asa cum s-a intamplat si in ultimele 7 partide consecutive in care s-au marcat minim 3 goluri, in 6 dintre acestea marcandu-se chiar 4 .

⚽ 2. Tottenham

Jucatorii lui Mourinho, s-au impus in precedenta partida din Europa League, pe teren propriu, contra lui Lask Linz, pe care a invins-o cu scorul de 3-0

In campionat, observan ca traverseaza o forma buna si aici putem remarca victoria de pe terenul lui United, cu scorul de 6-1, precum si cea de pe terenul ”Sfintilor” cu scorul de 5-2.

Coreeanul Son se afla in mare forma, fiind in acest moment golgheterul echipei cu 8 reusite, dupa primele 6 runde de Premier League., dar sa nu uitam si de Harry Kane care a marcat si el de 5 ori.

Calitatea jucatorilor este mult peste cea a celor de la Antwerp, iar asta da incredere echipei, care se va deplasa in Belgia, evident cu gandul la victorie.

⚽ 3. Intalniri directe

La acest capitol nu putem spune prea multe pentru ca cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata in Europa League.

⚽ 4. Antwerp – Tottenham echipe probabile

Antwerp (3-4-1-2): Butez – Seck, Gelin, De Laet – Miyoshi, Hongla, Haroun, Jukleroed – Gerkens – Rafaelov, Mbokani.

Tottenham(4-2-3-1): Lloris- Davies, Dier, Alderweireld, Doherty- Hojbjerg, Sissoko- Son, Bale, Lucas- Kane.

⚽ 6. Antwerp – Tottenham ponturi pariuri

Antwerp – Tottenham ponturi pariuri

Avand tot lotul complet Tottenham este o echipa mult mai matura si mai bine organizata decat Antwerp, asta observandu-se si din faptul ca Spurs are 4 victorii consecutive in campionat si o remiza cu foarte multe goluri, contra lui West Ham, scor 3-3. Antwerp are si ea o serie foarte buna de rezultate, cu 5 victorii consecutive, toate cu gol primit, dar ai trebuie sa facem precizarea ca liga belgiana nu se compara niciodata cu Premier League. Ma astept la un duel in care golurile sa vina in ambele reprize, mizand aici pe experienta lui Tottenham si pe contraatacul generat de belgieni, pentru ca dominarea lui Spurs va fi totala.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Antwerp – Tottenham
Pronostic: 
gol marcat in ambele reprize
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: