Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri 30.11.2022

Scris de Bmg29/11/2022
1
4.75
X
4.20
2
1.67
Arabia Saudita
Mexic
VEZI 6 PONTURI

Miercuri avem meci tare in grupa C de la Campionatul Mondial de fotbal 2022, intre Arabia Saudita si Mexic. Nord americanii au prima sansa la casele de pariuri online aici.

Eu cred ca am gasit un pronostic excelent, care sa ne aduca si ceva profit. Ti-l prezint mai jos argumentat.

Pe ce post TV este Arabia Saudita - Mexic?

Partida este programata cu incepere de la ora 21:00 si va fi transmisa in direct de postul TVR 2. Comentariul va fi asigurat de Emil Hossu Longin.

Unde se joaca Arabia Saudita - Mexic?

Confruntarea va fi gazduita de Lusail Iconic Stadium, cea mai mare arena de la CM 2022. Aici se va juca si finala, iar ambele echipe au disputat deja cate un meci pe acest stadion incredibil. 

Informatii echipe

ARABIA SAUDITA

  • Parcursul este foarte bun pentru aceasta nationala, mai ales ca avea un program infernal in grupele Campionatului Mondial 2022In primul meci a batut Argentina (2-1).
  • Vine insa dupa dezamagirea traita in fata Poloniei, atunci cand a pierdut cu scorul de 0-2.
  • Arabia Saudita trebuie sa castige pentru a fi sigura de calificare. Poate merge mai departe si cu o remiza, insa ar insemna ca Argentina sa piarda in fata polonezilor.
  • Fundasul Yasser Al-Shahrani este absent aici. Despre el se stie ca va lipsi o lunga perioada de timp. Cel mai probabil Herve Renard nu va face schimbari importante in primul 11 fata de jocul anterior.
  • Va lipsi si Al-Malki, care a acumulat deja 2 cartonase galbene dupa primele 2 meciuri.

Arabia Saudita date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Are o sansa imensa de a trece in fazele eliminatorii pentru doar a doua oara in istoria sa.
  • Ambele meciuri disputate de ea pana acum in Qatar au avut cel putin 9 cornere.
  • Are un procentaj de doar 10% suturi transformate in gol pana acum in turneu.

MEXIC

  • A dezamagit complet la CM 2022 si nimeni nu se astepta ca inaintea ultimei etape sa fie pe locul 4 in grupa.
  • A acumulat un singur punct, la remiza cu Polonia (0-0). Vine dupa infrangerea cu Argentina (0-2).
  • Asadar, nu a marcat pana acum niciun gol.
  • A inregistrat o singura victorie in ultimele 5 partide jucate, indiferent de competitie.
  • Mexic este neinvinsa in fata Arabiei Saudite pana acum si a castigat 4 din cele 5 dispute directe anterioare.
  • Tata Martino nu se va putea baza cel mai probabil pe Andres Guardado, care a iesit accidentat la ultimul joc. Ramane de vazut cand va apela la Raul Jimenez, din moment ce echipa a suferit in plan ofensiv pana acum.

Mexic date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • In cele 2 meciuri anterioare a avut un total de doar 5 suturi cadrate.
  • 47% din totalul suturilor ei spre poarta adversa au venit din afara careului. Avem aici o echipa care trage de la distanta.
  • A incasat pana acum 6 cartonase galbene si putem incerca ponturi pariuri Campionatul Mondial 2022 la aceasta piata.

Echipe Probabile

Arabia Saudita

21:00

Mexic

Al-Owais

Abdulhamid

Al-Amri

Al-Bulayhi

Al-Burayk

Al-Wahbi

Al-Najei

Al-Brikan

Kanno

Al-Dawsari

Al-Shehri

world cup logo

Ochoa

Araujo

Montes

Moreno

K. Alvarez

Chavez

Herrera

E. Alvarez

Gallardo

Lozano

Vega

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Arabia Saudita - Mexic arbitru

Avem un arbitru de top aici, englezul Michael Oliver. Acesta a mai condus deja un meci la turneul final, cel dintre Japonia si Costa Rica. A aratat atunci un numar de 6 cartonase galbene.

Al 4-lea oficial va fi romanul Istvan Kovacs.

Arabia Saudita - Mexic Cote Pariuri

  • 1.64 este cota pe minim 4 cartonase acordate in meci.
  • 3.10 este cota pentru ambele echipa marcheaza in repriza a doua.
  • 4.75 este cota la Netbet pariuri pentru selectia 1X si peste 2.5 goluri marcate in meci.
  • 6.30 este cota pentru ca Hirving Lozano sa marcheze minim un gol.

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

E un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe si astfel ar trebui sa vedem o partida de buna calitate, motiv pentru care merg aici pe un bet builder pe goluri si pe cornere, peste 1.5 goluri, peste 6.5 cornere.

Sunt doua selectionate care nu au jucatori vedete, cu exceptia lui Lozano, toti ceilalti 21 de pe teren avand un statut de jucator normal, ceea ce face ca punctul forte a ambelor selectionate sa fie jocul colectiv, joc care i-a si adus la turneul final.

Mexicul trebuie sa joace la victorie meciul si nu la orice victorie, ci victorie cu minim 2 goluri marcate, asadar ar trebui sa avem minim 2 goluri inscrise.
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
Bet Builder: peste 1.5 goluri, peste 6.5 cornere
Cota: 
1.52 @

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

Arabii au inregistrat un succes memorabil cu Argentina, insa au fost readusi cu picioarele pe pamant de Polonia. Ma astept ca Arabia Saudita sa creeze oarece probleme Mexicului, insa nu cred ca vom avea parte de o noua surpriza din partea acestora.

Acesta este momentul lor si Mexic trebuie sa inscrie primul gol de la acest turneu final. In alte conditii, performanta lor a fost una dezamagitoare si nu sunt multi cei care mai au incredere ca mexicanii mai pot realiza ceva.

Acest meci are o miza mare pentru ambele echipe, insa Arabia Saudita pare mai periculoasa in ultima jumatate de ora si poate deveni periculoasa atunci. Cu toate acestea, am incredere ca Mexicul isi va gasi in sfarsit directia de joc si ca va obtine o victorie aici, care ar putea sa fie suficienta pentru o calificare.

Echipele vor fi precaute si cred ca vor incerca sa profite de orice greseala aparuta in defensiva adversa. Acest lucru inseamna ca avem toate sansele ca in prima jumatate de ore sa nu avem parte de nicio reusita pe tabela de marcaj.

Mizez pe faptul ca nu vom avea niciun gol inainte de minutul 28, acesta urmand a avea loc dupa intervalul de timp precizat mai devreme, pentru ca sunt de parere ca cele doua nu se vor arunca in joc cu una cu doua de teama unei posibile greseli care ar putea fi fatala pentru oricare dintre ele.
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
Primul gol dupa minutul 28
Cota: 
2.10 @

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

Niciuna dintre aceste formatii nu are vreo forta ofensiva extraordinara si de aceea nu cred ca va fi o intalnire prea spectaculoasa. Pe langa asta, Mexicul este echipa mai puternica si mi se pare putin probabil sa piarda aceasta disputa.

Are un lot mult mai bun ca al adversarei de acum si asta se va vedea pe gazon. Ii trebuie victoria pentru a merge mai departe in competitie, deci jucatorii vor fi foarte motivati. Impotriva Poloniei a fost neinvinsa, iar scorul a fost 0-0.

Arabia Saudita are o aparare bine pusa la punct si de aceea nu va primi prea multe goluri nici acum. Ea a produs surpriza atunci cand a castigat cu Argentina. Vine insa dupa un 0-2 in duelul cu Lewandowski si compania si eu ma astept la un scenariu asemanator acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
X2 & sub 3,5 goluri
Cota: 
1.75 @

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

Nu trebuie sa ne speriem de acel debut uluitor al arabilor. Meciul cu Polonia i-a readus cu picioarele pe pamant si a aratat cam ce forta pe compartimente poate avea echipa saudita.

Mexicul, la randul ei, este o echipa mult mai experimentata, care va miza totul pe acest meci. In cazul unei victorii, Mexic ar putea ajunge, la jocul rezultatelor, in optimile de finala. Dar pentru a avea calcule de facut, prima conditie pentru echipa lui Tata Martino este sa invinga.

De aceea merg pe mana aztecilor, care spersa si intr-un succes argentinian contra Poloniei, pentru ca ambele sa mearga mai departe.

Este de jucat Mexic, pana cand gasim solistul la o cota acceptabila.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
2
Cota: 
1.70 @

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

Cred ca vom avea parte de un duel spectaculos aici. Mexicul inca pastreaza sanse teoretice de calificare. Ea trebuie sa forteze totusi un succes la o diferenta mare de goluri, astfel ca va face un meci de totul sau nimic. Si Arabia Saudita are nevoie de o victorie pentru a fi sigura de calificare, astfel ca ma astept ca si ea sa aiba actiuni ofensive, fiind indicat sa jucam pe 2-6 goluri aici.

Pe langa faptul ca ne putem asteptam la goluri, cred ca vom avea parte si de destul de multe lovituri de la coltul terenului. Ambele formatii au stat destul de bine la acest capitol si ma astept ca linia de 6.5 sa fie depasita cu usurinta intr-un astfel de duel in care cel mai probabil va predomina jocul pe contre.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
Bet builder: 2-6 goluri si peste 6.5 cornere
Cota: 
1.53 @

Arabia Saudita – Mexic ponturi pariuri

Eu prevad aici o partida de lupta, de uzura, cu dueluri destul de tari. Este un meci de mare presiune, pe care ambele echipe trebuie sa il castige. Asta ma face sa cred ca se va juca tare si vom vedea cel putin 4 cartonase in meci.

Sa stii ca eu ma bazez si pe statistica acestor formatii in turneu. De exemplu, meciul sauditilor cu Polonia a avut 5 cartonase, in timp ce contra Argentinei s-au aratat 6 galbene doar Arabiei Saudite.

Mexicanii au incasat si ei 4 cartonase cu Argentina, iar contra polonezilor au luat 2. La o confruntare atat de importanta in care nimeni nu poate gresi, eu cred ca spiritele se vor incinge pana la urma.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Arabia Saudita – Mexic
Pronostic: 
Peste 3.5 cartonase
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: