Argentina – Uruguay ponturi pariuri 11.10.2021

Scris de Johnny10/10/2021


Duminica spre luni noaptea vom avea parte de un meci tare din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala din 2022. Este vorba despre partida dintre Argentina si Uruguay. Aceasta va avea loc de la ora 02:30, pe Estadio Monumental din Buenos Aires.

⚽ 1. Argentina.

Ocupa locul doi in aceste preliminarii si a acumulat 19 puncte. Are un meci mai putin disputat fata de echipele din urma sa. Nu cred ca va intampina probleme in a se califica pentru CM 2022. E neinvinsa inca, avand un bilant de cinci victorii si patru rezultate de egalitate.

Trei din ultimele patru partide ale sale au fost de 3+. Nu cred totusi ca merge recomandat pentru pontul zilei pariuri un over, asta deoarece vine dupa o partida de 0-0. N-a impresionat in confruntarea din aceasta saptamana cu Paraguay, insa a jucat departe de casa.

Fata de meciul cu Paraguay nu exista alte probleme de efectiv. Consemnam in continuare absenta din lot a lui Aguero si Dybala.

⚽ 2. Uruguay.

Vine si ea dupa o remiza alba. A gazduit-o insa pe Columbia, o adversara foarte redutabila. E neinvinsa in ultimele sase partide din aceste preliminarii. Ocupa locul patru in clasament, ultimul care asigura calificarea directa. A adunat 16 puncte, cu doua mai multe decat echipa de pe cinci.

A reusit sa dea gol in trei din cele patru deplasari efectuate. Acum porneste bineinteles cu sansa a doua, dar oricand poate pune pericol avand in vedere ca in atac ii are pe Suarez si Cavani. Ma astept sa fie extrem de taioasa pe contraatac si nu cred ca va impresiona la capitolul posesie.

N-au aparut probleme recente de efectiv nici in lotul lui Oscar Tabarez. Selectionerul echipei poate astfel sa alinieze un prim 11 foarte redutabil.

⚽ 3. Argentina – Uruguay intalniri directe.

Patru din ultimele cinci meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri. Uruguay n-a mai castigat un astfel de duel din 2013.

⚽ 4. Argentina – Uruguay echipe probabile.

Argentina (4-2-3-1): Martinez – Montiel, Romero, Otamendi, Acuna – Paredes, Lo Celso – Di Maria, Messi, Gomez – Correa.
Uruguay (4-4-2): Muslera – Nandez, Godin, Gimenez, Vina – Valverde, Bentancur, Vecino, De Arrascaeta – Suarez, Cavani.

⚽ 5. Argentina – Uruguay cote pariuri.

Cota la peste 1.5 goluri este una destul de buna la Gets Bet online, de 1.42. La GG cota este de 2.15.

⚽ 6. Argentina – Uruguay ponturi pariuri.

Argentina – Uruguay ponturi pariuri

Cred ca Uruguay va face un meci bun in Argentina. Dupa cum spuneam si mai sus, oaspetii pot oricand sa dea lovitura avand in vedere ca au un cuplu foarte valoros in atac. Echipa lui Oscar Tabarez sta destul de bine din punct de vedere ofensiv in aceste preliminarii si a inscris gol in trei din cele patru deplasari efectuate.

Argentina arata foarte bine de la mijloc in sus. In aparare se prezinta mult mai slab si mereu a avut probleme in acest compartiment. Sunt de parere ca o echipa precum Uruguay poate profita la maxim de problemele defensive ale gazdelor. Cota pentru gol marcat de Uruguay mi se pare excelenta, astfel ca vreau sa profit de ea.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Argentina – Uruguay
Pronostic: 
Uruguay marcheaza
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: