Arges – Voluntari ponturi pariuri 06.05.2021

Scris de Radu Oprea05/05/2021

Pe stadionul din Pitesti care poarta numele fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin dau piept Arges si Voluntari. Mai jos vei gasi informatii despre ambele echipe. Totodata, am pregatit si un pont, cu o cota mai mica ce-i drept, dar pe care eu il vad destul de sigur.

⚽1. Arges

Face o treaba buna si este pe locul al 2-lea cu 28 de puncte dupa injumatatire si 5 etape din play-out. A marcat in ultimele 3 meciuri, insa vine dupa 2 in care a primit gol.

In precedentele 6 dispute a invins-o doar liderul Chindia, iar in acest timp a obtinut 3 victorii. A pierdut doar una din ultimele 11 confruntari de acasa si pe 4 dintre ele le-a castigat.

Fundasul central croat Luka Maric are probleme medicale si este anuntat ca fiind indisponibil. Aceasta pare insa sa fie singura absenta importanta din lotul pregatit de cuplul de antrenori format din Andrei Prepelita si Mihai Ianovschi.

⚽2. Voluntari

Se afla pe prima pozitie care se salveaza, a 6-a asadar si dupa injumatatire si 5 runde parcurse in play-out are 23 de puncte. Nu a inscris in ultimele 2 partide, insa in total a incasat 3 goluri si cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri aceste cifre m-au ajutat.

Vine dupa 2 infrangeri, ambele la zero si probabil moralul jucatorilor este destul de subred. S-a impus doar intr-una din precedentele 4 deplasari si pe 2 le-a pierdut, de fiecare data la zero.

Nu sunt jucatori accidentati sau suspendati inaintea acestui joc. Asadar, tehnicianul Bogdan Andone poate alinia cel mai bun prim 11 posibil.

⚽3. Intalniri directe

Exista doar 2 dueluri intre ele, cel putin recent, e vorba bineinteles despre cele din sezonul regulat al acestui campionat. Argesul s-a impus de fiecare data, cu 1-0 in deplasare si cu 2-1 pe teren propriu.

⚽4. Arges – Voluntari echipe probabile:

Arges (4-2-3-1): Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Musat – Meza Colli, I. Serban – S. Draghici, A. Palic, C. Dumitru – Malele.
Voluntari (3-5-2): Rimniceanu – I. Balaur, G. Tamas, Armas – C. Costin, I. Gheorghe, Droppa, A. Ivanov, Briceag – Jefte, V. Angelov.

⚽5. Arges – Voluntari cote pariuri

Casa de pariuri Net bet ne ofera o cota de 1.86 daca mizam pe faptul ca Argesul va marca in a 2-a repriza.
Daca mizam pe o victorie la zero a Argesului primim o cota de 3.10 la aceeasi casa de pariuri.

⚽6. Arges – Voluntari ponturi pariuri

Arges – Voluntari ponturi pariuri

Ambele formatii au aparari bune, care rareori primesc mai mult de un gol si de aceea mi se pare putin probabil sa vedem un meci spectaculos. Cred insa ca macar o data se va inscrie si este destul de posibil sa o faca gazdele, care au un atac constant.

Arges dispune de avantajul terenului propriu. A luat licenta si incearca sa termine pe primele 2 pozitii pentru a merge in play-off-ul pentru Europa League, asadar va ataca. In 3 din ultimele 4 dispute ale ei s-a marcat o data sau de 2 ori.

Voluntari practica un fotbal defensiv si ne propune un sistem cu 3 fundasi centrali. Ea vine dupa 12 partide in care a fost un gol sau 2. In plus, intalnirile directe avute cu adversara de acum in sezonul regulat s-au incheiat cu scorurile de 0-1 si 2-1.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Arges – Voluntari
Pronostic: 
total goluri 1-3
Cota: 
1.41 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: