Armenia – Ucraina ponturi pariuri 24.09.2022

Scris de Cristian Lenga23/09/2022
1
7.00
X
4.10
2
1.56
Armenia
Ucraina
COTA PONT
1.54

Sambata, 24 septembrie, Armenia se intalneste cu Ucraina, in etapa a cincea din Liga B a UEFA Nations League.

Meciul este programat a se juca pe Vazgen Sargsyan Republican Stadium, din Yerevan, incepand cu ora 16:00, iar acesta va putea fi urmarit la Digi Sport 1 sau la Prima Sport 1.

Armenia

  • Dupa ce a reusit sa promoveze din Liga D pana in B, Armenia se afla in situatia in care risca o retrogradare inapoi in C, din cauza rezultatelor slabe pe care le inregistreaza.
  • Armenia este pe ultimul loc in Grupa 1 a Ligii B, cu doar 3 puncte obtinute in urma unei victorii in prima etapa, cu 1-0 impotriva Irlandei.
  • In prezent are trei infrangeri consecutive in UEFA Nations League, cu Scotia (2-0), cu Ucraina (3-0) si, in ultima runda, in meciul al doilea cu Scotia, cu 1-4.

Ucraina

  • Ocupanta locului al doilea in grupa, Ucraina, a inceput foarte bine acest nou sezon de UEFA Nations League, cu doua victorii, cu Irlanda (0-1) si Armenia (3-0), si o remiza, cu Irlanda (1-1).
  • Cu toate acestea, in ultima runda a intalnit Scotia, in fata careia a cedat cu un neverosimil 3-0, intr-un meci in care ucrainenii nu au reusit sa aiba nici macar un singur sut pe spatiul portii in cele 90 de minute de joc.
  • Ucraina nu a reusit sa lege nimic in ultimul meci din grupe, iar aceasta a avut doar trei singure ocazii de gol, care nu au amenintat deloc poarta Scotiei.
  • Cota 2 zilnica poate fi reprezentata de pariul total goluri peste 2.5.

Intalniri directe

Cele doua formatii au o singura intalnire directa recenta, chiar cea din iunie, din cadrul actualului sezon de UEFA Nations League, care a fost castigata de Ucraina cu 3-0.

Chiar daca echipele s-au mai intalnir in trecutul usor mai indepartat, Armenia nu a reusit niciodata sa se impuna in fata ucrainenilor, singnurele lor rezultate pozitive constand in remize.

Echipe probabile

armenia

16:00

ucraina

Yurchenko

Dashyan

Hambardzumyan

Voskanyan

Mkoyan

Hakobyan

Grigoryan

Babayan

Bayramyan

Zelarayan

Barseghyan

echipament bzc

Trubin

Karavayev

Bondar

Matviyenko

Mykolenko

Zubkov

Sydorchuk

Malinovskyi

Yarmolenko

Yaremchuk

Mudryk

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La casa de pariuri PublicWin, pariul ambele echipe inscriu sau peste 2.5 goluri are cota 1.70.

De asemenea, la acelasi operator, mai poti beneficia si de cota 1.90 pentru pariul 2 & peste 1.5 goluri.

Nu uita de Public Win bonus! Acest operator ofera un bonus de 250% din valoarea primei sume de bani depusa in noul tau cont de jucator, de pana la 2.500 de lei, plus 500 de rotiri gratuite.

Armenia – Ucraina ponturi pariuri

Armeniei ii lipsesc doi dintre cei mai experimentati jucatori din cauza suspendarilor din meciul cu Scotia, iar Ucraina va cauta sa profite de acest lucru. Cu toate acestea, parerea mea este ca vor juca cu o mai multa relaxare si libertate, dar si cu agresivitate pentru ca trebuie sa razbune scorul din runda precedenta.

O victorie ar mentine speranta pentru ucraineni pentru o promovare in Liga A, iar meciul din 27 septembrie, cu Scotia, va fi decisiv.

Acest meci este extrem de important si pentru Armenia, care cu o infrangere s-ar scufunda si mai tare si retrogradarea ei ar fi mai mult decat sigura. Acestia vor intalnit, saptamana viitoare, pe Irlanda in ultimul meci din faza grupelor UEFA Nations League.

Armenia a pierdut trei meciuri consecutive, perioada in care a primit 9 goluri si nu a marcat decat o singura data. Ucraina, de cealalta parte, este neinvinsa in noua din ultimele 10 meciuri, dintre care o serie separata de patru victorii consecutive, si parerea mea este ca vor continua in acest ritm, fara sa piarda.

Ma astept ca Ucraina sa nu piarda aceasta partida, insa dupa ce am vazut evolutia din partida cu Scotia, aleg sa merg pe sansa dubla, X2, impreuna cu peste 1.5 goluri, avand in vedere ca armenia primeste usor gol.
Armenia – Ucraina
Pronostic: 
X2 & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.54 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: