Arsenal – Crystal Palace ponturi pariuri 18.10.2021

Scris de Zamfi18/10/2021


Runda cu numarul 8 in Premier League se incheie prin duelul dintre Arsenal si Crystal Palace. Partida se va juca Luni de la ora 22:00 pe Emirates Stadium din Londra si va fi arbitrata de Mark Dean.

⚽ 1. Arsenal.

Sunt in revenire de forma dupa inceputul dezastruos de campionat si au legat 4 partide cu rezultate pozitive, 3 dintre acestea fiind victorii, ajungand in prezent la un total de 10 puncte. In ultima runda a obtinut un punct pe terenul lui Brighton, insa partida s-a terminat fara goluri.

Evolueaza mai bine pe teren propriu, acolo unde a obtinut 2 victori cu Norwich (1-0) si Tottenham (3-1), dar si o infrangere in derby-ul cu Chelsea.

Singura absenta certa pentru acest duel este cea a elvetianului Granit Xhaka acesta fiind accidentat la genunchi. Martinelli este improbabil, dar oricum el nu evoluase in multe partide din acest sezon. Singura prezenta mai consistenta a fost in duelul de cupa cu Wimbledon, castigat de tunari cu 3-0.

⚽ 2. Crystal Palace.

Palace are 2 remize in ultimele 2 runde, dar nu evolueaza deloc bine avand in acest moment 7 puncte si un golaveraj negativ cu 8 goluri marcate si 11 primite. Gallagher si Zaha au marcat fiecare cate 2 reusite.

Eze si Ferguson sunt accidentati si nu vor evolua contra lui Arsenal. Probabil acestia nu vor fi refacuti nici pentru duelurile urmatoare cu Newcastle pe teren propriu si Manchester City in deplasare.

⚽ 3. Arsenal – Crystal Palace intalniri directe.

Ultimul duel direct a avut loc pe terenul lui Crystal Palace, iar Arsenal s-a impus cu 3-1, varful de atac, Pepe, marcand o dubla. Victoria tunarilor este dupa parerea mea una dintre cele mai bune predictii fotbal ale zilei de Luni.

⚽ 4. Arsenal – Crystal Palace echipe probabile.

Arsenal (4-3-3): Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Lokonga, Partey, Odegaard – Saka, Aubameyang, Smith Rowe.
Crystal Palace (4-3-3): Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchell – Gallagher, Milivojevic, McArthur – Ayew, Edouard, Zaha.

⚽ 5. Arsenal – Crystal Palace cote pariuri.

Un pronostic cu peste 2.5 goluri este cotat cu 1.88 in oferta 888 pariuri sportive, iar ambele marcheaza cu 1.85.

⚽ 6. Arsenal – Crystal Palace ponturi pariuri.

Arsenal – Crystal Palace ponturi pariuri

Tunarii traverseaza o forma buna si cred ca se pot impune in fata lui Crystal Palace. Au si un lot mai valoros cu jucatori experimentati care dezvolta excelent faza de atac si contraatac. Palace este rudimentara pe teren strain acolo unde a obtinut doar un singur punct, marcand 2 goluri si primind 8.

Moralul jucatorilor lui Arsenal probabil va face diferenta, iar cu o victorie tunarii vor urca pana pe locul 9 si se vor apropia considerabil fata de locurile fruntase.

Aubameyang ramane in continuare principalul pericol pentru poarta adversa, dar sa remarcam ca Arsenal are si o banca de rezerve experimentata cu Lacazette, Martineli si Pepe printre potentialii marcatori.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Arsenal – Crystal Palace
Pronostic: 
victorie Arsenal
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: