Arsenal – Leeds ponturi pariuri 26.10.2021

Scris de Bmg26/10/2021

Marti avem un duel frumos in Cupa Ligii Angliei, intre Arsenal si Leeds. Se joaca pe Emirates, cu incepere de la ora 21.45. Eu am analizat disputa in detaliu si cred ca am gasit un Betcombo interesant, care sa aduca profit frumos. Vei veea mai jos argumentele mele si pronosticul detaliat.

⚽ 1. Arsenal.

Tunarii si-au ridicat nivelul de joc in ultima perioada si au inceput sa mai urce si in Premier League. Raman totusi in zona de mijloc a clasamentului. Vin dupa o victorie, in campionat cu Aston Villa (3-1). Au acum o serie de 8 partide oficiale fara infrangere si eu recomand cu incredere pariul zilei pe ei.

Arsenal este in forma si nu ar trebui sa aiba emotii, asta chiar daca cel mai probabil vor fi menajati unii titulari de baza. De mentionat ca a trecut de West Brom si Wimbledon in tururile anterioare din Cupa Ligii Angliei.

Ca si probleme de lot, trebuie spus ca Xhaka si Tierney nu vor juca din cauza accidentarilor. Ar putea fi odihniti oameni precum Aubameyang, Gabriel, Lokonga sau Saka.

⚽ 2. Leeds.

Oaspetii nu au facut sezonul la care sperau, ba chiar pot spune ca au dezamagit. In Premier League ii gasim imediat deasupra liniei rosii, cu o singura victorie din cele 9 etape.

Leeds a trecut de Fulham si Crewe pana acum in Cupa Ligii Angliei. Trebuie mentionat ca nu mai este echipa spectaculoasa de anul trecut si in PL are o medie de sub o reusita pe meci. Nu a castigat nicio deplasare in acest sezon si tocmai de aceea cred ca trebuie sa mizam la Superbet pe gazde.

Sunt ceva probleme de efectiv aici. Vor lipsi Firpo, Raphinha, Bamford, Luke Ayling si Koch.

⚽ 3. Arsenal – Leeds intalniri directe.

In acest sezon nu s-au confruntat cele doua echipe. Avem 4 dispute directe in ultimii 9 ani, iar tunarii sunt neinvinsi, castigand 3 dintre jocuri.

⚽ 4. Arsenal – Leeds echipe probabile.

Arsenal (4-2-3-1) : Leno – Tavares, Soares, Mari, Holding – Elneny, Maitland-Niles – Pepe, Martinelli, Nketiah – Lacazette.
Leeds (4-1-4-1) : Meslier – Shackleton, Dallas, Strujik, Creswell – Phillips – Summerville, Rodrigo, Klich, James – Roberts.

⚽ 5. Arsenal – Leeds cote pariuri.

Tunarii pornesc cu prima sansa la casa de pariuri online Superbet, iar cota la 1 final are valoarea de 1.70.
Sa stii ca eu astept un meci frumos, iar pariul pe 1X si 3+ se plateste la cota de 2.20.

⚽ 6. Arsenal – Leeds ponturi pariuri.

Arsenal – Leeds ponturi pariuri

Eu am o favorita clara si merg in sansa dubla pe echipa gazda. Arsenal este in forma, a jucat bine in ultima perioada, in timp ce Leeds face un sezon dezamagitor. Oaspetii nu au batut pe nimeni in timpul regulamentar pe teren strain in acest sezon, iar cu Arsenal nu castiga de ceva timp in meci direct.

Ma gandesc si la minim doua reusite pe tabela de scor, asta pentru ca tunarii au aratat bine pe faza de atac in ultima perioada. De partea cealalta, Leeds nu are ce pierde si ar trebui sa fie un joc de 2+.

Sa stii inca ca 3 goluri in primele 45 de minute mi se par multe. Leeds sta rau pe atac in acest sezon, plus ca este un meci de cupa, eliminatoriu, asa ca nu se vor asuma riscuri prea mari inca din start.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Arsenal – Leeds
Pronostic: 
1X / Peste 1.5 goluri / Sub 2.5 goluri in prima repriza
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: