Arsenal – Newcastle ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Zamfi09/01/2021

Sambata seara, de la ora 19:30, pe Emirates Stadium, Arsenal primeste vizita lui Newcastle intr-un duel din Cupa Angliei. ”Tunarii” sunt in revenire de forma si incearca sa mentina forma buna, printr-o calificare contra unei echipe aflate la pamant in acest moment. Intalirea va fi condusa de centralul Chris Kavanagh.

Va prezint cateva statistici ale celor doua formatii:

⚽1. Arsenal

Formatia lui Mikel Arteta are 3 victorii consecutive in Premier League. Practic, dupa eliminarea din sferturile EFL Cup, contra lui City (1-4) a urmat renevirea ”tunarilor” invingand in derby-ul londonez pe Chelsea cu 3-1 si in urmatoarele doua deplasari, contra lui Brighton (1-0) si West Brom (4-0).

Este una dintre putinele sanse ale lui Arsenal de a mai castiga ceva din acest sezon, pentru ca de titlu nici nu se pune problema, astfel ca, vor intra motivati in acest duel, folosind mai multi dintre jucatorii de baza care evolueaza in campionat.

⚽2. Newcastle

Oaspetii nu au mai castigat de 6 runde in Premier League si traverseaza o perioada grea, fiind pe locul 15 in campionat, fara sa emita vreo pretentie la cupele europene.

In ultima partida a pierdut pe teren propriu contra lui Leicester, scor 1-2, dupa ce cu o etapa in urma remizase surprinzator, tot pe teren propriu, contra lui Liverpool (0-0).

Newcastle a fost eliminata si din Cupa Ligii Angliei de formatia de liga a doua, Brentford cu scorul de 1-0, oricum misiunea era aproape imposibila in semifinale contra lui Tottenham.

⚽3. Intalniri directe

Au trecut 10 ani de la ultima victorie a lui Newcastle pe Emirates contra lui Arsenal, cand se impunea cu 1-0. ”Tunarii” fac legea in jocurile directe disputate pe teren propriu contra ”cotofenelor” ajungand la 8 victorii consecutive, ultima cu 4-0, pe 16.02.2020.

⚽4. Arsenal – Newcastle echipe probabile:

Arsenal (4-4-2): Runarsson – Niles, Holding, Mari, Rierney – Ceballos, Xhaka, Saka, Willock – Aubameyang, Lacazette.
Newcastle (5-4-1: Dubravka – Ritchie, Clark, Schar, Fernandez, Carroll – Shelvey, Longstaff, Murphy – Wilson.

⚽5. Arsenal – Newcastle cote pariuri

Daca sunteti pasionati pe pronosticurile pe cornere, casa de pariuri online ne ofera o cota de 1.95 la acordarea peste 10.5 a acestor gen de faze, in timp ce pentru o cota mai buna puteti opta pentru cel putin 6 in prima repriza, cota fiind 2.30.
De asemenea, pe platforma online a casei de pariuri sportive Betano, puteti gasi si alte pronosticuri interesante.

⚽6. Arsenal – Newcastle ponturi pariuri

Arsenal – Newcastle ponturi pariuri

Forma buna pe care o traverseaza ”tunarii” cred ca se va observa inca din primele minute ale aceste confruntari. Totodata, avand in vedere situatia din calasament a lui Arsenal, consider ca nu vor neglija partidele din Cupa Angliei, acest lucru putand fi vizibil din componenta primului 11 alcatuit de Mikel Arteta.
De partea cealalta, ”cotofenele” au probleme serioase in compartimentul defensiv, incasand gol in aproape toate partidele disputate in acest sezon de Premier League.
Asadar, consider ca Arsenal se va impune in acest duel, insa nu o va face la scor, iar din acest motiv am optat pentru pronosticul sub 5.5 goluri.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Arsenal – Newcastle
Pronostic: 
1&sub5.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: