Arsenal – Tottenham ponturi pariuri 26.09.2021

Scris de Johnny25/09/2021


Derby-ul etapei a sasea din Premier League este fara indoiala cel dintre Arsenal si Tottenham. Cele doua echipe londoneze se vor intalni duminica seara, de la ora 18:30, pe Emirates Stadium.

⚽ 1. Arsenal.

Vine dupa trei victorii consecutive obtinute in meciurile oficiale. In acest interval n-a luat gol si le-a invins pe Norwich si Burnley in campionat, plus pe Wimbledon in Cupa Ligii. Ocupa doar locul 13 in ierarhia generala, asta pentru ca in primele trei runde a fost invinsa de fiecare data.

Toate cele trei meciuri oficiale jucate in acest sezon pe Emirates au fost de NG. In general in partidele jucate de ea nu s-au marcat prea multe goluri, asta desi are un joc destul de ofensiv. La acest meci insa n-as miza in niciun caz pe predictii pariuri sportive pe goluri putine.

Xhaka revine in lot dupa ce si-a ispasit suspendarea de trei meciuri. Tierney a fost declarat si el apt de joc, astfel ca Mikel Arteta n-are probleme de efectiv.

⚽ 2. Tottenham.

A jucat si ea in aceasta saptamana in Cupa Ligii. A avut un meci mai greu, insa s-a impus in deplasare dupa loviturile de departajare. In campionat a avut prestatii catastrofale in ultimele doua partide. A fost invinsa la scor de neprezentare atat de Crystal Palace, cat si de Chelsea.

Ocupa locul opt in clasament si are noua puncte adunate. Toate meciurile sale de pana acum au fost de NG. Joaca sub asteptari din punct de vedere ofensiv, iar in cinci runde are doar trei goluri. Ma astept totusi la o crestere de forma din partea lui Son si Kane, care ar putea face un meci mare chiar duminica.

Bergwijn si Sessegnon sunt singurii absenti, ambii fiind accidentati. Lucas Moura e din nou apt de joc, dar probabil ca nu va evolua inca din primul minut.

⚽ 3. Arsenal – Tottenham intalniri directe.

Cinci din ultimele sase meciuri din Premier League au fost de GG. Tottenham nu s-a mai impus pe terenul lui Arsenal in campionat din 2010.

⚽ 4. Arsenal – Tottenham echipe probabile.

Arsenal (4-3-3): Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Xhaka, Partey, Odegaard – Saka, Aubameyang, Smith Rowe.
Tottenham (4-3-3): Lloris – Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon – Hojbjerg, Skipp, Alli – Lucas, Kane, Son.

⚽ 5. Arsenal – Tottenham cote pariuri.

Betano are o cota de 1.47 la peste 0.5 goluri in prima repriza. Pentru sub 5.5 cartonase cota e de 1.55.

⚽ 6. Arsenal – Tottenham ponturi pariuri.

Arsenal – Tottenham ponturi pariuri

Cele doua formatii au cam ramas datoare din punct de vedere ofensiv in primele runde. De data aceasta ma astept la o imbunatatire considerabila a jocului in atac deoarece jucatorii vor fi angrenati intr-un derby de orgoliu si trebuie neaparat sa-si ridice nivelul jocului. Ambele combatante dispun de jucatori ofensivi foarte buni, care pot face oricand diferenta.

Arsenal si Tottenham ne-au oferit meciuri foarte spectaculoase in ultimele sezoane. Dupa cum spuneam si mai sus, cinci din ultimele sase partide directe din Premier League au fost de GG. Eu unul ma astept sa vedem minim trei reusite duminica. Va recomand sa mizati pe over 2 goluri AH, astfel ca miza va fi returnata in cazul a doua reusite.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Arsenal – Tottenham
Pronostic: 
Peste 2 goluri AH
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: