AS Roma – Napoli ponturi pariuri 21.03.2021

Scris de chiriladavid2521/03/2021

Derby del Sole, confruntarea dintre AS Roma si Napoli, le gasesc pe cele doua formatii la egalitate de puncte, luptandu-se pentru locurile de Liga Campionilor, cele doua formatii impartind locurile 5-6 din Serie A. Partida va incepe de la ora 21:45 si reprezinta capul de afis al rundei, partida urmand a avea loc pe Stadionul Olimpico din Roma, putand fi urmarita pe canalele DigiSport 3, TelekomSport 3 si LookSport 2.

⚽ 1. Roma.

Ocupa pozitia a 6-a in clasamentul din Serie A, avand 50 de puncte, 51 de goluri marcate si 40 de goluri primite. Are 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri in ultimele 5 runde, castigand 2 din ultimele 3 jocuri, cu Fiorentina si Genoa.

A pierdut ultimul joc de campionat, 2:0, acasa cu Parma, incasand gol de la Mihaila si Hernani, castigand insa in Europa League, cu Sahtior, scor 2:1. Pe langa Bruno Peres care e suspendat, Zaniolo, Mkhitaryan, Veretout si Juan Jesus sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 2. Napoli.

Se afla pe pozitia a 5-a in clasamentul din Italia, avand 50 de puncte, cu 2 mai putin decat Atalanta. E neinvinsa in ultimele 4 runde, castigand cu Benevento, Bologna si Milan, remizand cu Sassuolo, scor 3:3.

Tot in deplasare a jucat si precedentul joc, castigand pe San Siro, cu Milan, scor 1:0, cu un gol semnat de Politano. Di Lorenzo e suspendat, in timp ce Petagna, Ghoulam, Lobotka si Rrahmani vor absenta datorita unor accidentari.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin de 3 victorii are Napoli in derby in ultimele 5 intalniri directe, castigand ultimele 2 partide, acasa, 2:1, respectiv 4:0. In tur, Napoli s-a impus acasa cu scorul de 4:0, Insigne, Fabian Ruiz, Mertens si Politano inscriind cele 4 goluri.

⚽ 4. Roma – Napoli echipe probabile:

AS Roma (4-2-3-1): Pau Lopez, Ibanez, Smalling, Mancini; Spinazzola, Cristante, Villar, Karsdorp; Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko.
Napoli (4-2-3-1): Ospina; Mario Rui, Koulibaly, Maksimovic, Hysaj; Demme, Fabian Ruiz; Insigne, Zielinski, Politano; Osimhen.

⚽ 5. Roma – Napoli cote pariuri

1.96 e cota pentru DNB 1 la Superbet, acolo unde poti paria o gramada de combinatii pe rezultat final si goluri.

Te invit sa descoperi si celelalte ponturi Serie A ale zilei de duminica, inclusiv cel dat de mine la jocul dintre Verona si Atalanta.

⚽ 6. Roma – Napoli ponturi pariuri

Roma – Napoli ponturi pariuri

E destul de ciudat faptul ca Dzeko ar fi dat titular, nu de alta, dar el a fost titular si cu Parma si nu a avut nicio realizare, insa poate Fonseca se va razgandi in privinta lui pana la ora jocului.

Oricum, la cum se apara Napoli de multe ori, Roma tot cred ca va reusi sa marcheze minim 1 gol, cum cred ca o va face si Roma, 3 din ultimele 5 meciuri jucate de Napoli fiind GG3+, Napoli scapand cu greu fara gol primit de la Milan.

Iar cum a invins-o in runda precedenta pe Milan, Napoli nu va mai fi asa setata sa se impuna in acest joc si astfel ar trebui sa avem un meci ceva mai deschis, Roma urmand a cauta victoria dupa infrangerea din runda precedenta, 2:0, cu Parma, neputand sa apere un rezultat de egalitate.
Roma – Napoli
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: