Aston Villa – Chelsea ponturi pariuri 23.05.2021

Scris de Radu Oprea22/05/2021

Villa Park din Birmingham gazduieste intalnirea dintre Aston Villa si Chelsea. Ea va fi arbitrata de o brigada condusa la centru de catre Stuart Attwell. Ramai in articol pentru ca vei gasi detalii interesante si un pronostic pe care eu il vad destul de sigur.

⚽1. Aston Villa

S-a descurcat onorabil si de aceea acum este linistita, pe locul al 11-lea, cu 52 de puncte dupa 37 de etape. In 8 din ultimele 9 meciuri a marcat si ea si adversara, ceea ce denota ca face spectacol.

Vine dupa o victorie surprinzatoare la Tottenham, dar inainte avusese 2 infrangeri si o remiza. Acasa nu s-a impus in precedentele 4 dispute si pe 2 le-a pierdut, iar aceste rezultate ma fac sa spun ca iti ofer unul dintre cele mai bune ponturi Premier League.

Ross Barkley nu are drept de joc el fiind imprumutat de la adversara de acum. Matthew Cash, Morgan Sanson si egipteanul Trezeguet sunt accidentati si vor lipsi.

⚽2. Chelsea

Incearca sa ramana pe podium, ea fiind pe pozitia a 3-a, cu 67 de puncte stranse in 37 de runde parcurse. Doar in 2 din ultimele 8 partide nu a inscris si in 3 dintre ele nu a incasat gol.

S-a impus in 5 din precedentele 8 dueluri, deci este intr-o forma destul de buna. Este neinvinsa in ultimele 12 deplasari si doar in 3 s-a incurcat, iar daca esti in cautare de ponturi pariuri pro vei gasi unul mai jos bazat pe aceste aceste cifre.

Kai Havertz si N'Golo Kante sunt incerti din pricina unor accidentari. Asadar, Thomas Tuchel se poate declara un antrenor multumit pentru ca nu are probleme grave de lot.

⚽3. Intalniri directe

Doar ultimele 3 astfel de confruntari merita analizate in opinia mea. In turul acestui campionat au remizat pe Stamford Bridge, dupa un 1-1. Chelsea s-a impus atat in turul cat si in returul editiei 2019-2020 de Premier League si a facut-o cu acelasi scor, 2-1.

⚽4. Aston Villa – Chelsea echipe probabile:

Aston Villa (4-2-3-1): E. Martinez – Konsa, K. Hause, Mings, M. Targett – McGinn, Nakamba – B. Traore, Grealish, El Ghazi – O. Watkins.
Chelsea (3-4-2-1): E. Mendy – Azpilicueta, T. Silva, Rudiger – R. James, Jorginho, Kovacic, M. Alonso – Mount, Werner – Havertz.

⚽5. Aston Villa – Chelsea cote pariuri

La Superbet avem o cota de 2.15 daca mizam pe faptul ca Aston Villa nu va marca.
Aceeasi casa de pariuri Superbet ne ofera o cota de 2.60 daca mizam pe Chelsea castiga si marcheaza in ambele reprize.

⚽6. Aston Villa – Chelsea ponturi pariuri

Aston Villa – Chelsea ponturi pariuri

Chelsea este echipa mai puternica pentru ca are un lot mai valoros si sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica. Jucatorii vor fi extrem de motivati pentru ca in cazul in care nu vor obtine cele 3 puncte, risca sa piarda un loc de Liga Campionilor.

Pentru formatia pregatita de Thomas Tuchel este si ultima repetitie inainte de finala Ligii Campionilor. In deplasari gruparea de pe Stamford Bridge se descurca excelent pentru ca s-a impus in 9 din precedentele 12 in care a fost.

Aston Villa nu mai poate sa urce si nici nu mai poate sa coboare in clasament si e posibil ca Grealish si compania sa intre destul de relaxati pe gazon. Sunt fara succes in ultimele 4 jocuri de acasa si pe 2, cele cu trupele din Manchester, le-a pierdut.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Aston Villa – Chelsea
Pronostic: 
victorie Chelsea
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: