Astra – CFR Cluj ponturi pariuri 05.07.2020

Scris de CR704/07/2020

Universitatea Craiova a castigat la Medias si a trecut pe primul loc in Liga 1. CFR Cluj este obligata sa castige la Giurgiu pentru a reveni in fotoliul de lider. Se anunta un meci interesant pe stadionul „Marin Anastasovic”, ce poate fi urmarit in direct pe Digi Sport 1, Look Plus si Telekom Sport 1 incepand cu ora 20:00.

Astra Cfr Cluj Cote Pariuri 05072020

⚽ 1. Astra Giurgiu.

Nu are drept de joc in cupele europene, de aceea joaca total relaxata si poate produce mari surprize. Cel mai bun exemplu este meciul din etapa trecuta de pe Arena Nationala in care FCSB a condus cu 2-0, iar giurgiuvenii s-au impus cu 3-2.

Ii are pe teren pe Constantin Budescu si Denis Alibec, ultimul in mare forma, marcator a doua goluri in duelul cu FCSB. Mihai Radut sau Gabi Tamas sunt alti 2 jucatori cu experienta ce o pot incurca pe CFR Cluj.

Bogdan Andone foloseste o formula de joc cu 3 atacanti atat pentru ca punctele nu sunt importante, cat si pentru faptul ca nu are niciun jucator indisponibil in compartimentul ofensiv.

⚽ 2. CFR Cluj.

Avea la un moment dat 7 puncte in fruntea clasamentului (Craiova avea o restanta), dar iata ca echipa lui Dan Petrescu a pierdut prima pozitie in clasament. Ardelenii sunt obligati sa castige la Giurgiu si sa fie inaintea Craiovei la ultimul meci, atunci cand vor juca in Banie!

Dupa victorii fara emotii cu FCSB si Botosani a venit meciul cu Craiova din Gruia in care s-a vazut clar ca defensiva ardelenilor nu este chiar atat de bine organizata. Craiova a marcat de 3 ori, deci o pot face si Alibec, Budescu, Valentin Gheorghe sau Kehinde Fatai.

Absentii lui Dan Petrescu pentru aceasta partida sunt Michael Pereira, Sylla si Tucudean, jucatori ce nu fac parte din nucleul echipei.

⚽ 3. Intalniri directe

In meciu tur din play-off s-a impus CFR Cluj cu 2-1, dupa un meci cu multe duritati, in care s-au acordat 8 cartonase galbene. Precedentul meci de la Giurgiu a fost chiar mai tensionat, cu 9 cartonase galbene si doua rosii!

⚽ 4. Astra – CFR Cluj echipe probabile:

Astra (4-3-3): Lazar – D. Bruno, Graovac, Tamas (Dima), Radunovic – Seto, Crepulja, Radut – Budescu, Alibec, V. Gheorghe.
CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Burca (Cestor), Camora – Djokovic, Bordeianu, Itu – C. Deac, Omrani, Costache.

⚽ 5. Astra – CFR Cluj cote pariuri

Astra Cfr Cluj Cote Pariuri 0507

⚽ 6. Astra – CFR Cluj ponturi pariuri

Astra – CFR Cluj ponturi pariuri

Este clar, CFR Cluj este obligata sa castige, este echipa mai puternica si favorita caselor de pariuri. Numai ca intalnirile cu Astra au fost mereu cu „scantei” si cu siguranta va fi la fel si de aceasta data deoarece giugiuvenii nu vor face doar figuratie. 

In cele 3 intalniri directe din actualul sezon s-au acordat de la 8 cartonase in sus, in conditiile in care miza punctelor nu era atat de mare ca acum (pentru CFR). Astra s-a impus cu 3-2 in precedentul meci jucat la Giurgiu, deci este capabila de un rezultat pozitiv si de aceasta data.

Nu va fi un meci al prieteniei intrucat Astra nu va ceda fara lupta cele 3 puncte. Gazdele au in lot jucatori temperamentali precum Tamas, Budescu sau Alibec si cu siguranta spiritele se vor incinge. Nici CFR nu este o echipa „cuminte”, incasand multe avertismente mai ales atunci cand rezultatul de pe tabela nu ii este favorabil. Intr-un astfel de meci consider ca sunt sanse foarte mari sa avem peste 5,5 cartonase!
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Astra – CFR Cluj
Pronostic: 
Peste 5,5 cartonase
Cota: 
2.17 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: