Astra – UTA ponturi pariuri 09.04.2021

Scris de Johnny09/04/2021

Ultima etapa a sezonului regular din Liga 1 incepe vineri dupa amiaza, de la ora 17:30, cu meciul dintre Astra si UTA. Fata in fata se vor afla doua echipe care vor juca in play-out, confruntarea urmand a avea loc pe Stadionul Marin Anastastovici.

⚽ 1. Astra.

E pe o panta ascendenta, avand rezultate foarte bune in ultima perioada. N-a mai pierdut un meci oficial din 6 februarie. A urcat pe locul opt in clasament, asta desi la un moment dat era pozitionata in zona retrogradarii. Vine dupa doua rezultate de egalitate obtinute in meciurile cu Botosani si Gaz Metan.

Ca si joc ofensiv n-as zice ca si-a ridicat nivelul fata de inceputul stagiunii. Este insa mult mai organizata in aparare, iar asta se vede pe rezultatele obtinute. In ultimele sase partide de campionat nu a incasat decat trei goluri. Trebuie sa mentionez jocul slab practicat acasa, acolo unde are doar patru victorii.

In vederea acestui meci nu am auzit ca Eugen Neagoe sa se confrunte cu probleme de efectiv.

⚽ 2. UTA.

Vine dupa un succes important, obtinut cu 2-0 in fata lui Sepsi. A reusit astfel sa puna capat unei serii de trei esecuri consective. E clasata pe locul 10 si a acumulat doar cu un punct mai putin decat Astra. La un moment dat avea pretentii de play-off, insa e greu sa intri in top 6 atunci cand ai obtinut doar doua victorii acasa.

Este in schimb o grupare care pune probleme uriase in deplasare, acolo unde are sapte succese. A fost invinsa departe de casa doar de catre FCSB, Sepsi si Universitatea Craiova. Desi dispune in atac de jucatori cu nume, nu este deloc productiva si doar Dinamo a marcat mai putine goluri decat ea.

Laszlo Balint are probleme mari de efectiv in vederea acestei deplasari. Isac, Roger si Benga, care au fost titulari etapa trecuta, s-au accidentat si raman acasa. Tescan s-a rupt si el la un antrenament, in timp ce Peteleu ramane infectat cu COVID.

⚽ 3. Astra – UTA intalniri directe.

Giurgiuvenii s-au distrat cu UTA in meciul tur si i-au administrat un 6-0 de neuitat.

Nu rata nici pontul zilei din fotbal, propus de colegul meu David, care are un bilant de 85.7% la aceasta sectiune.

⚽ 4. Astra – UTA echipe probabile.

Astra (4-3-3): Lazar – Bruno, Graovac, Sousa, Raspopovic – Crepulja, Boe-Kane, Banu – Gheorghe, Montini, Stahl.
UTA (4-4-2): Iacob – Shlyakov, Ilie, Erico, Tomozei – Miculescu, Albu, Vorobjovas, Buhacianu – Petre, Hora.

⚽ 5. Astra – UTA cote pariuri.

Unibet are o cota destul de mare la GG, de 2.18. La X2 cota este la fel de tentanta, de 1.89 la Unibet, agentie online despre care poti afla ce opinii au cei care au jucat la ea citind articolul Pareri Unibet..

⚽ 6. Astra – UTA ponturi pariuri.

Astra – UTA ponturi pariuri

Astra si UTA sunt doua echipe care nu reusesc in ultima perioada sa impresioneze din punct de vedere ofensiv. Giurgiuvenii tocmai ce vin dupa un meci in care n-au tras niciun sut pe poarta. Bilantul de pe teren propriu al Astrei este unul destul de modest, iar in sase din precedentele noua confruntari de acasa a marcat maxim un gol.

Aradenii nu dau dovada deloc de creativitate in atac, dovada ca au acelasi numar de goluri inscrise ca si ultima clasata. E adevarat ca in runda trecuta acestia au avut doua reusite, insa asta s-a intamplat datorita unui joc inexplicabil de slab practicat de fundasii lui Sepsi. Inainte de acel duel UTA chiar a avut trei meciuri consecutive fara gol marcat. Luand in considerare aceste lucruri, e clar ca voi miza pe sub 2.5 goluri in acest duel.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Astra – UTA
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: