Atalanta – Juventus ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Johnny19/05/2021

Finala Cupei Italiei la fotbal are loc miercuri seara pe Mapei Stadium din Reggio nell'Emilia. Fata in fata se vor afla Atalanta si Juventus, confruntarea urmand a incepe de la ora Romaniei 22:00.

⚽ 1. Atalanta.

Are un sezon 2020-21 foarte bun. Confirma progresul aratat in ultimii ani. In Italia Serie A este clasata pe locul doi, iar in Liga Campionilor a ajuns pana in faza optimilor de finala. In Cupa n-a avut un parcurs deloc usor pana in finala. Le-a eliminat pe rand pe Cagliari, Lazio si Napoli.

Vine dupa trei succese consecutive obtinute in campionat. In ultimele cinci meciuri a oferit un recital ofensiv si a inscris in total 17 goluri. E de altfel o grupare extrem de spectaculoasa, care dispune de cea mai buna ofensiva din Serie A. E singura formatie din campionatul Italiei care a atins borna de 90 de goluri marcate.

Rafael Toloi si Muriel par sa-si fii revenit complet din punct de vedere fizic. Nu exista astfel nicio problema de efectiv in vederea acestei confruntari.

⚽ 2. Juventus.

In acest sezon nu s-a mai ridicat la nivelul aratat in ultimii ani. A fost depasita clar de Inter in lupta pentru titlu. Mai mult, inainte de ultima etapa ocupa locul cinci si risca sa piarda calificarea in Liga Campionilor. In Cupa a avut evolutii bune si le-a eliminat pe Genoa, SPAL si Inter.

Vine dupa un succes obtinut chiar in fata ocupantei primului loc in Serie A. A castigat trei din precedentele patru partide disputate. Andrea Pirlo nu reuseste sa faca ordine in compartimentul defensiv, astfel ca echipa sa a ajuns la o serie incredibila de 14 partide oficiale consecutive in care a luat gol.

Alex Sandro rateaza aceasta finala din cauza unei suspendari. El este insa singurul absent din tabara torinezilor.

⚽ 3. Atalanta – Juventus intalniri directe.

In meciurile directe din aceasta editie de campionat Atalanta a scos patru puncte. Patru din ultimele cinci partide directe s-au incheiat cu GG, un pont care merita adaugat pe biletul zilei.

⚽ 4. Atalanta – Juventus echipe probabile.

Atalanta (3-4-2-1): Gollini – Toloi, Romero, Djimsiti – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Malinovskyi, Muriel – Zapata.
Juventus (4-4-2): Buffon – Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Danilo – McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa – Dybala, Ronaldo.

⚽ 5. Atalanta – Juventus cote pariuri.

Superbet are o cota de 3.20 pentru 4-6 goluri marcate. La DNB 2 cota e de 2.06.

⚽ 6. Atalanta – Juventus ponturi pariuri.

Atalanta – Juventus ponturi pariuri

Ma astept sa asistam la o finala foarte frumoasa, intre doua echipe care in acest sezon au jucat foarte bine pe plan ofensiv. Ambele grupari se invart in jurul mediei de doua goluri marcate pe intalnire, iar Atalanta chiar o depaseste lejer. Dupa cum spuneam si mai sus, patru din ultimele cinci partide directe au fost de GG.

Atalanta are 17 goluri in ultimele cinci meciuri. Trupa din Bergamo isi doreste mult trofeul si ma astept s-o vedem riscand foarte mult. Juve e o grupare care poate profita de sincopele din apararea Atalantei si cred ca va reusi sa-si creeze suficiente ocazii de a inscrie gol. Asadar, consider ca vom vedea goluri in ambele porti miercuri seara.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Atalanta – Juventus
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: