Atalanta – Lazio ponturi pariuri 31.01.2021

Scris de chiriladavid2530/01/2021


Super meci in runda cu numarul 20 de Serie A, intre echipa de pe locul 5, Atalanta si echipa de pe locul 7, Lazio. Meciul va avea loc pe „Gewiss Stadium” din Bergamo, acolo unde Atalanta a trecut in Cupa, in urma cu 4 zile, de adversara din acest joc. Duelul va incepe de la ora 16:00, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport +.

⚽ 1. Atalanta.

Se afla pe pozitia a 5-a in clasamentul din Serie A, avand 36 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Juventus. E neinvinsa deja de la sfarsitul lunii noiembrie, de atunci inregistrand in campionat 6 victorii si 4 remize.

A castigat in ultima runda de campionat, 3:0, in deplasare, cu AC Milan, meci in care golurile au fost marcate de Romero, Ilicic si Duvan Zapata. Probleme in flancuri pentru bergamasci, Gosens e suspendat, in timp ce Hateboer rateaza acest joc din cauza unei accidentari. Totodata, Pasalic continua sa fie accidentat si va fi indisponibil la randul sau.

⚽ 2. Lazio.

E in continua urcare in clasamentul din Serie A, fiind pe 7, avand 34 de puncte, 10 victorii, 4 remize si 5 infrangeri. Vine dupa 4 victorii la rand in campionat, ultima victorie, 2:1, acasa cu Sassuolo.

A inceput prost meciul cu Sassuolo, Caputo deschizand scorul in minutul 6, Savic egaland pana in minutul 25, Ciro Immobile aducand victoria in minutul 71. Luis Felipe e accidentat si va rata mai toate partidele din restul sezonului, in timp ce Strakosha e incert, la fel si Caicedo.

⚽ 3. Intalniri directe

3 victorii are Atalanta in precedentele 5 intalniri directe de Cupa si campionat, inregistrand si 1 remiza, dar si 1 infrangere. Toate aceste 3 victorii au venit in ultimele 3 runde, ultima confruntare avand loc Miercuri, Atalanta trecand de Lazio in Cupa Italiei, cu scorul de 3:2.

⚽ 4. Atalanta – Lazio echipe probabile:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Djimsiti, Romero, Toloi; Ruggeri, Freuler, De Roon, Maehle; Pessina; Zapata, Ilicic.
Lazio (3-5-2): Reina; Radu, Acerbi, Patric; Marusic, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic-Savic, Lazzari; Muriqi, Immobile.

⚽ 5. Atalanta – Lazio cote pariuri

Evident ca la acest meci, cele mai interesante pariuri sunt cele pe goluri, iar la Superbet, pentru GG3+ cota e de 1.75, in timp ce pentru GG4+ cota e 2.63.

Pentru mai multe ponturi Serie A, te invit sa descoperi ce pronosticuri au dat colegii mei la celelalte meciuri de Serie A de duminica.

⚽ 6. Atalanta – Lazio ponturi pariuri

Atalanta – Lazio ponturi pariuri

Dupa super meciul din Cupa Italiei, ma astept ca cele doua echipe sa repete prestatiile respective si sa ofere un joc spectaculos, unul cu goluri marcate de ambele formatii, asa cum s-a intamplat si in precedentele 4 intalniri directe, toate incheiate GG3+.

Ambele echipe traverseaza o perioada extraordinara, cele 4 victorii obtinute de Lazio in ultimele 4 runde aducandu-i pe acestia in lupta pentru locurile 3-4, in timp ce Atalanta lupta la randul ei pentru un loc de Liga Campionilor, fiind echipa cu cea mai multa perioada fara infrangere.

4 din ultimele 6 meciuri disputate de ambele echipe au fost GG, Lazio venind dupa 3 meciuri la rand chiar cu GG3+, ultimul meci fara gol marcat de Lazio fiind cel de la jumatatea lunii octombrie, cu Sampdoria, scor 3:0.
Atalanta – Lazio
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: