Atalanta – Milan ponturi pariuri 23.05.2021

Scris de Johnny23/05/2021

Cel mai interesant meci al ultimei etape din Serie A este fara indoiala cel dintre Atalanta si Milan. Confruntarea are loc duminica seara, de la ora 21:45, pe Gewiss Stadium din Bergamo.

⚽ 1. Atalanta.

Ocupa locul doi si are asigurata matematic prezenta in top 4, urmand a juca si in sezonul urmator in Liga Campionilor. Poate ataca acest meci mult mai relaxata, desi cu siguranta isi doreste sa ramana pentru palmares pe locul doi. Vina dupa o dezamagire suferita in aceasta saptamana, fiind invinsa in finala Cupei de catre Juve.

E o echipa foarte frumoasa, iar in meciurile ei poti miza pe un pronostic Serie A pe multe goluri. Trei din ultimele cinci partide pe care le-a jucat in campionat au fost de 5+. Se mandreste cu cea mai buna ofensiva din Italia, fiind singura grupare din Serie A care a ajuns la borna de 90 de goluri marcate.

In ultima perioada bergamascii au stat foarte bine din punct de vedere medical. Nici pentru aceste duel nu exista probleme mari de efectiv, singurul absent fiind Kovalenko.

⚽ 2. Milan.

Acest meci e foarte important pentru ea. Ocupa locul trei, iar obiectivul e cel de a ramane pe pozitiile de Liga Campionilor. Misiunea e una dificila deoarece distanta fata de echipa de pe cinci, Juventus, e de un singur punct. Napoli si Juve au meciuri mult mai usoare, astfel ca are mare nevoie de un succes la Bergamo.

Putea sa nu aiba nicio emotie in acest ultim meci, insa in runda trecuta a scos doar o remiza cu Cagliari. Inainte de partida cu sarzii a avut o serie buna de trei victorii consecutive. Trebuie mentionat ca e cea mai prolifica echipa atunci cand vine vorba de deplasari, acolo unde a castigat 15 din cele 18 partide jucate.

Marele absent pentru acest duel este fara indoiala Ibrahimovic. Si Rebic, care e al doilea cel mai bun marcator al echipei, are probleme medicale si ar putea ramane pe tusa. In cazul in care croatul nu va putea juca, varf de atac va fi folosit Leao.

⚽ 3. Atalanta – Milan intalniri directe.

Atalanta s-a impus la scor de neprezentare in meciul tur. Patru din ultimele cinci meciuri directe au fost de 3+. Peste 2.5 goluri ar putea fi pontul zilei pariuri, insa are totusi o cota destul de mica pentru a fi luat in seama.

⚽ 4. Atalanta – Milan echipe probabile.

Atalanta (3-4-1-2): Gollini – Toloi, Romero, Djimsiti – Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens – Pessina – Malinovskyi, D. Zapata.
Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez – Bennacer, Kessie – Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu – Leao.

⚽ 5. Atalanta – Milan cote pariuri.

Cota pentru 3-6 goluri este de 1.50 la Winbet. Pentru peste 1.5 goluri Atalanta avem o cota de 1.75.

⚽ 6. Atalanta – Milan ponturi pariuri.

Atalanta – Milan ponturi pariuri

1-2 goluri in prima repriza mi se pare cel mai bun pont la acest meci. Ma astept ca partida sa inceapa tare, cu o echipa a Milanului foarte hotarata sa deschida rapid scorul. Milanezii joaca de obicei bine pe faza de atac si ma astept sa-si creeze repede ocazii de gol si poate chiar sa bage mingea in poarta in primul mitan.

Oaspetii vor avea insa mari proboleme pe faza de aparare. Atalanta stie sa profite la maxim de spatiile lasate de apararile adverse si cred ca va fi foarte taioasa pe contraatac. Imi vine greu sa cred ca vor trece 45 de minute fara gol marcat, de aceea mizez cu incredere pe acest pont.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Atalanta – Milan
Pronostic: 
1-2 goluri in prima repriza
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: