Atalanta – Real Madrid ponturi pariuri 24.02.2021

Scris de Radu Oprea24/02/2021

La Bergamo vor da piept Atalanta si Real Madrid intr-unul dintre meciurile din optimile de finala ale Ligii Campionilor. Va invit sa cititi randurile urmatoare pentru ca veti gasi detalii si statistici despre ambele echipe, dar si un pont argumentat.

⚽1. Atalanta

Sta bine in campionat, ea fiind pe locul al 4-lea in Serie A. A terminat pe 2 in grupa D a Ligii Campionilor, cu 11 puncte dupa 6 runde, Liverpool avand cu 2 in plus, iar Ajax cu 4 mai putine. A marcat in ultimele 4 partide, insa doar intr-una dintre ele nu a incasat gol.

Este neinvinsa in precedentele 5 dispute si vine dupa 3 victorii la rand. In ultimele 12 jocuri de acasa are un singur esec, cu Lazio si in acest timp s-a impus de 8 ori, deci este destul de puternica acolo.

Hans Hateboer este accidentat si se pare ca nu va putea evolua. Joakim Maehle este incert pentru ca a acuzat probleme medicale. Asadar, nu ii lipesesc multi jucatori inaintea acestui meci de fotbal din Liga Campionilor si poate fi aliniat un prim 11 competitiv.

⚽2. Real Madrid

Se afla pe pozitia a 2-a in La Liga, deci se bate pentru un nou titlu. A castigat grupa B di Liga Campionilor, avand 10 puncte dupa 6 etape, cu 2 peste Gladbach si Shakhtar, trupele de pe 2 si 3. A inscris in ultimele 8 intalniri si vine dupa 3 fara gol primit.

Trece printr-o perioada buna pentru ca s-a impus in precedentele 4 dueluri, iar in ultimele 3 a facut-o la zero. S-a impus in precedentele 3 deplasari, insa a facut-o la modestele Alaves, Huesca si Valladolid.

Karim Benzema, Daniel Carvajal, Eden Hazard, Marcelo, Sergio Ramos, Rodrygo si Federico Valverde sunt accidentati, iar Eder Militao si Alvaro Odriozola sunt si ei incerti. Am tinut cont de aceste absente si cred ca pontul meu ar putea avea loc pe biletul zilei.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca cele doua formatii nu au mai dat piept recent.

⚽4. Atalanta – Real Madrid echipe probabile:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini – Toloi, C. Romero, Djimsiti – Maehle, M. de Roon, Freuler, Gosens – Ilicic – L. Muriel, D. Zapata.
Real Madrid (4-3-3): Courtois – L. Vazquez, Varane, Nacho, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, M. Diaz, Vinicius Jr.

⚽5. Atalanta – Real Madrid cote pariuri

Casa de pariuri Superbet ofera o cota de 2.10 pentru pariul 1X & 0-3 goluri.
Un pariu destul de sigur pare a fi Real Madrid 1-2 goluri care are o cota de 1.56 la Superbet.

⚽6. Atalanta – Real Madrid ponturi pariuri

Atalanta – Real Madrid ponturi pariuri

Fiind prima mansa a acestei optimi de finala eu unul cred ca ambele echipe vor fi foarte preocupate sa nu primeasca gol. In momentul de fata sunt doua formatii de valori apropiate si sunt sigur ca se tem sa nu piarda acest meci.

Sunt de parere ca Atalanta se poate multumi si cu un 0-0, urmand a incerca o calificare dupa o remiza cu goluri in capitala Spaniei. Daca ne uitam pe ultimele 3 partide ale ei in Liga Campionilor vom observa ca in toate s-a inscris de maxim 2 ori.

Real Madrid are foarte multe absente, iar din atac va lipsi golgheterul Karim Benzema. Defensiva a aratat bine recent si nu a incasat gol in precedentele 3 dispute. In ultimele 5 jocuri ale trupei lui Zinedine Zidane au fost cel mult 3 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Atalanta – Real Madrid
Pronostic: 
total goluri 0-3
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: