Atalanta – Valencia ponturi pariuri 19.02.2020

Scris de Laur198519/02/2020

Pentru prima data intr-un meci oficial le vom avea fata-n fata pe Atalanta si Valencia. Intalnirea tur din optimile Ligii Campionilor se va disputa la Milano, pe San Siro, miercuri cu incepere de la ora 22:00.

Atalanta-Valencia-19022020-cote

⚽ 1. Atalanta

Echipa italiana are moralul bun dupa ce a reusit sa revina sambata contra celor de la AS Roma si sa castige. Astfel si-a securizat locul al patrulea in Serie A. Duelul cu capitolinii a fost al patrulea consecutiv in care gruparea din Bergamo nu pierde.

Calificarea in optimile Champions League a obtinut-o in-extremis. Inainte de a se intra in ultima jumatate de ora a fazei grupelor se afla sub Sahtior Donetsk. A inscris, insa, de 3 ori in Ucraina si a castigat duelul decisiv pentru locul secund din grupa dominata de Manchester City.

Acasa, de fapt la Milano, Atalanta a avut un parcurs inconstant in faza grupelor: o victorie, un egal si o infrangere, golaveraj 4:3. De remarcat faptul ca toate cele 4 goluri le-a inscris inainte de minutul 50.

1.66 este cota pentru Atalanta marcheaza inainte de minutul 50:00.

Nu sunt probleme de efectiv in tabara gazdelor.

Venit in luna ianuarie de la Osijek, Bosko Sutalo este singurul jucator indisponibil din tabara italiana.

Foarte probabil Gasperini va incepe intr-un 3-4-2-1. In conditiile in care Marten de Roon si Remo Freuler sunt anuntati titulari in centrul terenului, Mario Pasalic are sanse mari sa inceapa partida pe banca de rezerve.

Ilicic, Djimsiti si de Roon sunt in pericol de suspendare daca vor fi avertizati astazi.

⚽ 2. Valencia

„Liliecii” au avut o zi in plus de odihna. Ei au jucat vineri seara acasa cu Atletico Madrid. A fost un meci intens, in care elevii lui Celedes au revenit in doua randuri. A fost, insa, al treilea joc consecutiv in care Valencia n-a cunoscut gustul victoriei.

Valencia a castigat grupa in detrimentul lui Chelsea gratie rezultatelor din meciurile directe. In ciuda acestui aspect emotiile au fost la ele acasa. In ultimul meci, pe Amsterdam Arena, risca sa piarda calificarea daca era egalata de „lancieri”. Rodrigo si compania au marcat exact un gol in toate deplasarile din faza grupelor.

De la ultima partida externa din Liga Campionilor a jucat de 6 ori in deplasare. N-a castigat decat un meci dintre acestea, 1:0 pe terenul mai modestei Logrones. In ultimele 2 „iesiri” a luat 5 goluri, in conditiile in care a dat peste Granada si Getafe, echipe despre care nu se poate spune ca au ofensive de top.

1.78 este cota pentru Atalanta peste 1.5 goluri.

Spre deosebire de adversari la Valencia sunt destule probeleme de efectiv. Ezequiel Garay, Cristiano Piccini si Manu Vallejo sunt toti accidentati. Cea mai importanta absenta este insa cea a starului Rodrigo Moreno. Nu-n ultimul rand va conta si absenta lui Gabriel Paulista, cel care a fost eliminat in ultimul joc din grupa.

Vestea buna este recuperarea lui Jasper Cillessen. Acesta va intra intre buturi si-i va avea in fata pe Diakhaby si Mangala, cei care vor forma cuplul de fundasi centrali in absenta lui Paulista.

⚽ 3. Intalniri directe

In vara anului 2017 s-au intalnit prima si ultima data. A fost atunci un meci amical castigat de „macaronari” cu 2:1.

⚽ 4. Atalanta – Valencia echipe probabile

Atalanta (3-4-2-1): Gollini – Tolói, Palomino, Djimsiti – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Gómez, Iličić – Zapata.
Valencia (4-4-2): Doménech – Gayà, Diakhaby, Mangala, Wass – Parejo, Kondogbia, Ferrán Torres, Soler – Guedes, Maxi Gómez.

⚽ 5. Atalanta – Valencia cote pariuri

Gruparea din Serie A este usor favorita la calificare. Atalanta primeste cota 1.70 pentru a ajunge in sferturi, in timp ce „liliecii” au cota 2.17. In jocul de la Milano tot Atalanta estefavorita, avand la victorie cota 1.83.

Sunt premise sa vedem goluri in ambele porti. Fac aceasta afirmatie bazandu-ma pe cota de 1.67 oferita de Betano.com pentru ambele echipe inscriu.

5.1 Top 3 motive pentru care merita sa pariezi pe Atalanta – Valencia la Betano

  1. Ai cote cu Marja 0% pentru rezultat final 1, X, 2 – acest lucru înseamnă că foarte probabil vei găsi la Betano cele mai bune cote de pe piață.
  2. Ai peste 460 de tipuri de pariuri – înseamnă că vei avea disponibile peste 3.000 de opțiuni de pariuri.
  3. Sunt oferite pariuri speciale, pe care probabil nu le vei găsi la alte case de pariuri – de exemplu vei putea paria pe numărul de șuturi expediate de anumiți jucători.

⚽ 6. Atalanta – Valencia ponturi pariuri

Pronosticurile mele pentru Atalanta – Valencia sunt urmatoarele:

  • Ambele echipe inscriu.
  • Peste 8.5 cornere in meci.
  • Atalanta peste 5.5 cornere in meci.
  • Atalanta peste 1.5 cartonase in meci.

Pentru cei care nu stiu BetCombo este o functie oferita de Betano prin care se pot plasa mai multe pronosticuri pe acelasi meci.

Atalanta – Valencia ponturi pariuri

Atalanta e clar favorita la victorie in acest meci, fiind echipa care traverseaza forma cea mai buna, formatia care produce cel mai mult fotbal si care joaca cu gandul de a marca cat mai multe goluri, in detrimentul unui joc la rezultat.

Astfel, cred ca vom avea o partida cu cel putin 2 goluri, in care Atalanta sa iasa neinvinsa, bergamascii adunand 4 partide la rand fara infrangere, 3 victorii si 1 remiza, toate cu cel putin 3 goluri marcate.

De cealalta parte, Valencia abia respira in ultima vreme, avand 1 singura victorie in ultimele 5 jocuri, remizand in ultima runda, 2:2, acasa cu Atletico Madrid, meci in care a primit 2 goluri de la o formatie care nu mai inscrisese 2 goluri din victoria din semifinalele Super Cupei Spaniei.
Atalanta – Valencia
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.51 @

Atalanta – Valencia ponturi pariuri

Pronosticul in care am mare incredere si pe care mizez in acest meci este GG (ambele echipe inscriu). Atat Atalanta, cat si Valencia, au jucatori foarte buni in atac si marcheaza foarte des.

Formatia antrenata de Gian Piero Gasperini are o ofensiva de invidiat; in cele 31 de meciuri oficiale disputate in acest sezon, in toate competitiile, a marcat nu mai putin de 72 de goluri (o medie de peste 2 goluri inscrise/meci).

Valencia a marcat in toate cele 3 deplasari din faza grupelor de Liga Campionilor si cred ca o va face si de aceasta data, deoarece formatia spaniola se mobilizeaza foarte bine in aceste jocuri cu o importanta aparte si, mai mult decat atat, are multa calitate in compartimentul ofensiv.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Atalanta – Valencia
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.68

Atalanta – Valencia ponturi pariuri

Revelatia sezonului in Champions League, Atalanta s-a calificat in optimi dintr-o grupa in care nu ii dadea multa lume sanse cu City, Shakhtar si Zagreb. Singura echipa care nu a inscris in grupa la Bergamo a fost Dinamo Zagreb. Chiar daca este o super ofensiva, Atalanta uita sa se apere, de exemplu ei au primit cel putin un gol in 6 din precedentele 7 dispute. De partea cealalta, Valencia a marcat cel putin un gol in 9 din cele 10 partide disputate in 2020. In ultimul meci disputat, “liliecii” au inscris de doua ori in poarta celor de la Atletico Madrid.
Notorious
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Atalanta – Valencia
Pronostic: 
Valencia marcheaza
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: