Atletico Madrid – Bilbao ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Radu Oprea08/01/2021

Al doilea meci al zilei de sambata din La Liga este unul foarte interesant. Pe Wanda Metropolitano dau piept Atletico Madrid si Bilbao, iar eu v-am pregatit un pronostic la aceasta partida. Mai intai insa, cred ca ar trebui sa cititi cateva detalii.

⚽1. Atletico Madrid

Conduce clasamentul gratie celor 38 de puncte adunate in doar 15 etape. In 5 din ultimele 6 dispute a marcat, iar in 3 dintre ele nu a primit gol.

Vine dupa o eliminare in Cupa la modesta Cornella, dar inainte de asta avusese 5 victorii la rand. Acasa a evoluat de 11 ori in acest sezon, este neinvinsa si au incurcat-o doar Villarreal in campionat si Lokomotiv Moscova si Bayern Munchen in Liga Campionilor.

Jose Gimenez, Joao Felix si Hector Herrera sunt incerti, iar Kieran Trippier este anuntat ca fiind indisponibil. Chiar daca vor lipsi toti cred ca se vor gasi inlocuitori intrucat Diego Simeone are la dispozitie unul dintre cele mai bune loturi din Spania La Liga.

⚽2. Bilbao

Ocupa pozitia a 9-a, iar in cele 18 runde parcurse a reusit sa stranga 21 de puncte. A inscris in 6 din ultimele 7 dueluri si in 2 dintre ele nu a incasat gol.

Are o singura victorie in precedentele 4 partide si pe 2 dintre ele le-a pierdut, asadar nu este in cea mai buna forma. A fost in 9 deplasari si doar intr-una s-a impus, iar in 5 a fost invinsa. Aceste rezultate ma fac sa spun ca pontul meu ar avea loc pe biletul zilei cota mare.

Yeray Alvarez, Yuri Berchiche, Unai Lopez si Peru Nolaskoain sunt accidentati si se pare ca proaspatul numit tehnician Marcelino Garcia Toral nu va putea conta pe serviciile lor.

⚽3. Intalniri directe

Din ianuarie 2013 si pana acum Bilbao a castigat o singura data impotriva acestui adversar, iar asta se intampla in martie 2019, acasa, scor 2-0. Ea a pierdut la ultimele 5 vizite la Atletico, asadar are un complex.

⚽4. Atletico Madrid – Bilbao echipe probabile:

Atletico Madrid (3-4-3): Oblak – S. Savic, Felipe, M. Hermoso – Vrsaljko, Koke, M. Llorente, Carrasco – J. Felix, L. Suarez, Lemar.
Bilbao (4-4-2): U. Simon – A. Capa, U. Nunez, I. Martinez, Balenziaga – O. De Marcos, Vencedor, D. Garcia, Muniain – I. Williams, R. Garcia.

⚽5. Atletico Madrid – Bilbao cote pariuri

Pentru un pariu care in multe meciuri iese, e vorba despre cel pe gol in ambele reprize, casa de pariuri online Betano ne ofera o cota de 2.12.
Luis Suarez este favorit sa inscrie conform casei de pariuri Betano, cota pentru un pariu pe un gol marcat oricand de atacantul uruguayan al lui Atletico Madrid fiind de 2.02.

⚽6. Atletico Madrid – Bilbao ponturi pariuri

Atletico Madrid – Bilbao ponturi pariuri

O vad mult mai puternica pe Atletico Madrid si de aceea sunt de parere ca se va impune. Are un lot mai valoros si sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica, cel putin in opinia mea. Pe langa asta, dispune de avantajul terenului propriu, aspect care nu este de neglijat.

Dupa mai multi ani DIego Simeone are sanse bune sa obtina un nou titlu cu gruparea din capitala Spaniei. Acasa doar Villarreal a incurcat-o in acest campionat si in 5 din celelalte 7 dispute avute acolo a castigat si a inscris de minim 2 ori.

Bilbao vine dupa un esec cu Barcelona, scor 2-3 pe San Mames, iar Messi si compania nu au rupt gura targului in actuala stagiune. A fost invinsa in ultimele 5 vizite la oponenta de acum si de fiecare data a incasat cel putin 2 goluri.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Atletico Madrid – Bilbao
Pronostic: 
1 & peste 1,5 goluri
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: