Atletico Madrid – Porto ponturi pariuri 15.09.2021

Scris de Johnny15/09/2021


Grupa B a sezonului 2021-2022 din Liga Campionilor ne propune in prima runda meciul dintre Atletico Madrid si Porto. Cele doua formatii se vor intalni miercuri seara, de la ora 22:00, pe Estadio Wanda Metropolitano.

⚽ 1. Atletico Madrid.

A inceput bine acest sezon, cu patru partide disputate in La Liga. A luat 10 din cele 12 puncte puse in joc. Nu a fost incurcata decat de Villarreal. In weekend a castigat cu greu meciul disputat pe terenul lui Espanyol, asta dupa ce in minutul 78 tabela indica 1-0 pentru catalani.

Desi arata foarte bine in acest sezon, va avea o misiune grea de ajunge in fazele eliminatorii. Are mare nevoie de un succes in acest prim meci de UCL deoarece le mai are ca adversare pe Liverpool si Milan. E clar ca va controla acest duel si e de asteptat ca multi sa aleaga pariuri Liga Campionilor de 1 solist.

Stefan Savic rateaza partida din cauza unei suspendari. Nu exista in schimb nicio problema din punct de vedere medical in tabara lui Diego Simeone.

⚽ 2. Porto.

A avut marele ghinion de a fi repartizata in aceasta grupa a „mortii”. Ii va fi foarte greu sa se lupte chiar si pentru pozitia a treia. Are totusi un inceput de sezon destul de bun in campionat. A adunat 11 puncte dupa cinci partide disputate, fiind clasata pe locul patru.

In ultima etapa a avut mare derby cu Sporting. A scos un rezultat de egalitate in ciuda faptului ca a evoluat in deplasare. Toni Martinez si Luis Diaz sunt intr-o forma foarte buna si au impreuna sase goluri. E foarte posibil ca mingea sa ajunga totusi de putine ori la ei, urmand sa incerce sa loveasca mai mult pe contraatac.

Marchesin se afla in perioada de recuperare dupa operatia suferita la genunchi. Grujic este celalalt jucator care nu poate juca din cauza problemelor medicale.

⚽ 3. Atletico Madrid – Porto intalniri directe.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit din 2013, atunci cand Atletico a castigat ambele partide de UCL.

⚽ 4. Atletico Madrid – Porto echipe probabile.

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak – Gimenez, Felipe, Hermoso – Trippier, Koke, Llorente, Lemar, Carrasco – Suarez, Griezmann.
Porto (4-4-2): Costa – Mario, Mbemba, Pepe, Marcano – Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz – Corona, Taremi.

⚽ 5. Atletico Madrid – Porto cote pariuri.

Pentru minim doua goluri marcate de Suarez cota este de 8.00 la 888 pariuri sportive. La penalty in meci cota e de 3.00.

⚽ 6. Atletico Madrid – Porto ponturi pariuri.

Atletico Madrid – Porto ponturi pariuri

La cat de dificila e grupa B, un succes cu Porto in meciul de debut ar fi extrem de important pentru Atletico. Fara cele trei puncte situatia s-ar putea complica inca din start pentru madrileni, astfel ca nu ii vad sa faca un pas gresit miercuri seara. Diego Simeone are aproape toti jucatorii la dispozitie pentru acest meci si e clar ca echipa gazda va forta inca din start si va domina aceasta intalnire.

Desi e obisnuita cu partidele de UCL, Porto nu este o echipa foarte redutabila. Deja dragonii s-au incurcat de doua ori in doar cinci etape din Liga NOS, un campionat mult mai slab decat La Liga. Sunt de parere ca diferenta de valoare dintre cele doua combatante este una destul de mare, de aceea va recomand sa mizati cu incredere pe 1 solist.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Atletico Madrid – Porto
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.63 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: