Atletico Madrid – Sevilla ponturi pariuri 12.01.2021

Scris de Zamfi12/01/2021

Partida extrem de interesanta Marti seara cu incepere de la ora 22:30 pe Wanda Metropolitano din Madrid, acolo unde Atletico si Sevilla se vor duela intr-o intalnire restanta din Spania La Liga. Vom putea urmari acest spectacol fotbalistic in direct pe canalele TV Digi Sport 1, Look Sport+ si Telekom Sport.

Va prezint cateva detalii despre cele doua formatii:

⚽1. Atletico Madrid

Este lider in La Liga cu 1 punct peste rivala din oras, insa are 3 jocuri mai putin disputate, ajugand in acest moment la cota 38 cu 29 de goluri marcate si doar 6 primite. Defensiva isi face excelent treaba, primind foarte rar goluri.

Este neinvinsa pe teren propriu acolo unde are 7 victorii in 8 partide, singurul pas gresit fiind facut contra lui Villarreal cu care a remizat 0-0 in runda cu numarul 5.

Luis Suarez cu 9 reusite, urmat de Llorente cu 6 si Jao Felix cu 5, sunt principalii marcatori ai formatiei lui Simeone.

Fundasul Kieran Trippier este suspendat pentru acest joc, in timp ce Hector Herrera va lipsi din cauza unei accidentari.

⚽2. Sevilla

Trupa lui Lopetegui are un moral excelent si vine dupa 9 partide consecutive in care nu a pierdut, fiind in acest moment pe locul 6 cu 30 de puncte, insa la mica distanta de primele locuri.

In runda precedenta s-a impus cu 3-2 impotriva lui Sociedad, dupa ce in minutul 14 scorul era 2-2, golul victoriei fiind marcat in repriza secunda de En Nesyri, jucator care a inscris si celelalte 2 goluri ale Sevillei.

Escudero, Fernandez, Vaclik si Navas nu vor evolua din cauza accidentarilor, insa lotul este unul numeros si valoros, asa ca managerul formatiei va alinia o formula de joc, care cu siguranta le va pune probleme madrilenilor.

⚽3. Intalniri directe

In ultimele 9 dueluri directe s-au marcat de fiecare data cel putin 2 goluri, insa in ultimele 4 s-au terminat la egalitate. Ultima victorie a Sevilliei pe Wanda Metropolitano a avut loc in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, partida incheiata cu 2-1, insa in campionat nu s-a mai impus din anul 2008, cand o facea cu 1-0, prin golul lui Fabiano.

⚽4. Atletico Madrid – Sevilla echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Felipe, Hermoso, Savic, Gimenez – Koke, Llorente, Lemar, Carrasco – Joao Felix, Suarez.
Sevilla (4-3-3): Bounou – Silva, Kounde, Acuna, Gomez – Jordan, Fernando, Torres – Ocampos, En Nesyri, Suso.

⚽5. Atletico Madrid – Sevilla cote pariuri

In oferta casei de pariuri sportive online WINMASTERS am remarcat un pronostic de goluri, si anume GG, unde avem o cota foarte buna de 2.15.
Va recomand si alte ponturi pentru azi tot din oferta Winmasters unde la o cota foarte buna de 3.25 puteti opta pentru cel putin 2 goluri in prima repriza.

⚽6. Atletico Madrid – Sevilla ponturi pariuri

Atletico Madrid – Sevilla ponturi pariuri

Cu siguranta vom avea parte de un duel spectaculos cu multe faze de poarta, avand in vedere jucatorii excelenti din ambele tabere. Ritmul jocului va fi unul alert, iar de aici fazele de atac si contraatac vor dinamiza jocul care cu certitudine ne va incanta.
Cele doua formatii traverseaza o perioada excelenta, iar din acest motiv consider ca golurile nu vor lipsi si am ales din oferta casei de pariuri sportive online Winmasters pronosticul peste 1.5 goluri.
Madrilenii vor ataca cu Suarez si Joao Felix, in timp ce Sevilla va conta pe Ocampos, En Nesyri si Suso, intr-un duel ce se anunta extrem de spevtaculos.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Atletico Madrid – Sevilla
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: