Atletico Madrid – Villarreal ponturi pariuri 23.02.2020

Scris de Laur198523/02/2020

Cel mai interesant meci programat azi in La Liga le va pune fata-n fata pe ocupantele locurilor 5 si 7. Intalnirea va incepe de la ora 22:00 si am gasit pentru ea un pronostic interesant.

Atletico-Madrid-Villarreal-23022020

⚽ 1. Atletico Madrid

Echipa lui Simeone vine dupa un meci solicitant. A marcat in minutul 4 cu Liverpool si dupa aceea a reusit sa apere acel rezultat pana la final. Cum pana la returul de pe Anfield mai sunt 3 etape in La Liga Atleti n-are motive sa se menajeze prea tare azi.

Gruparea rojiblanco este pe locul 5 si are putea ajunge chiar pe 7 daca va pierde acest joc iar Sevilla va obtine macar un punct la Getafe. Prin urmare lucrurile nu merg deloc bine pe Wanda Metropolitano in La Liga.

De la victoria cu Levante din prima etapa a acestui an Atleti a mai bifat doar o victorie in 5 etape. A fost acel 1:0 chinuit obtinut in chiar precedentul duel intern. Ulterior echipa lui Simeone n-a putut rezista pe Mestalla cu Valencia. A scos doar un punct, desi a condus in 2 randuri.

2.42 este cota pentru sansa dubla x2.

Pentru Cholo sunt vesti bune. Cu exceptia lui Lemar nu mai are probleme de efectiv. Joao Felix si Trippier sunt refacuti si vor putea fi utilizati diseara.

Vestea proasta pentru madrileni este reprezentata, insa de absenta lui Simeone de pe banca tehnica. Antrenorul argentinian a luat al cincilea cartonas galben pe Mestalla si este suspendat.

⚽ 2. Villarreal

Echipa pregatita de Javi Calleja spera in acest sezon la calificarea macar in Europa League, desi nici locurile de Champions League nu sunt departe (la doar 2 puncte). Forma „Submarinului galben” este foarte buna, cu 3 victorii si un egal in ultimele 4 etape.

In antiteza cu jocul cu Atletico, cel al Villarrealului este mai spectaculos. Drept dovada pronosticul GG a fost castigator in toate cele 6 meciuri jucate in campionat de „galbeni” in 2020.

Villarreal este neinvinsa in deplasare din finalul lunii noiembrie. De atunci a legat o serie de victorii cu acelasi scor de 2:1, serie intrerupat in urma cu 2 saptamani prin egalul de la Valladolid. Interesant este faptul ca in afara de cele 2 victorii obtinute la 0 cu ultimele 2 clasate, Leganes si Espanyol, in rest Villarreal ne-a oferit doar deplasari cu reusite in ambele porti.

1.95 este cota pentru ambele echipe inscriu.

Alberto Moreno revine pe lista convocatilor dupa o luna de zile in care a avut probleme musculare.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida tur nu s-a inscris. Interesant este faptul ca-n sezoanele precedentel turul s-a incheiat de asemenea la egalitate, iar in retur a castigat echipa care a jucat pe teren propriu.

Din 2014 au avut loc 6 dispute directe la Madrid. Bilantul este echilibrat cu cate 2 victorii de fiecare parte si 2 remize.

⚽ 4. Atletico Madrid – Villarreal echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Thomas, Saul, Vitolo – Correa, Morata.

Villarreal (4-3-3): Asenjo – Mario, Albiol, Pau Torres, Pena – Cazorla, Iborra, Trigueros – Gerard Moreno, Alcacer, Moi Gomez.

⚽ 5. Atletico Madrid – Villarreal ponturi pariuri

Atletico Madrid – Villarreal ponturi pariuri

Dupa remiza \”alba\” din turul acestui campionat am putea fi tentati sa zicem ca nu vom vedea prea mult spectacol in acest duel. Atunci insa Villarreal nu era in forma din prezent. Venea dupa 4 etape fara victorie. In plus nici pentru Atletico respectivul meci nu pica intr-un moment prea bun. Doar ce pierduse cu Barcelona si o astepta Lokomotiv Moscova intr-un meci decisiv pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor.
Acum egalul nu prea cred ca ajuta pe cineva. Lupta pentru cele 2 locuri de Liga Campionilor (primele le consider acontate de Barcelona si Real Madrid) se da intre 6 formatii si orice punct irosit poate conta la final. Este drept ca pentru Villarreal un punct pe Wanda Metropolitano ar fi un plus, dar la cum a aratat echipa defensiv in 2020 in campionat (a luat gol in toate cele 6 etape) imi vine greu sa cred ca poate scoate o noua remiza \”alba\”.
Prin urmare mizez aici pe sansa dubla 12 si pe minim 2 goluri marcate in meci.
Laur1985
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Atletico Madrid – Villarreal
Pronostic: 
sansa dubla 12 & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.66 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: