Augsburg – Bielefeld ponturi pariuri 17.04.2021

Scris de Andrei-Chirita16/04/2021

Bielefeld este in cautarea unui nou rezultat pozitiv in Bundesliga 1 si vine pe terenul celor de la Augsburg cu gandul sa obtina toate cele trei puncte. Partida isi are start-ul de la ora 16:30 pe WWK Arena. Citeste analiza mea de mai jos si vezi ce propunere in cota de 1,50 ti-am pregatit pentru aceasta dupa-amiaza.

⚽ 1. Augsburg

Trupa condusa de la margine de germanul Herrlich nu se afla intr-o situatie tocmai roz si are nevoie rapida de puncte pentru a nu cadea in lupta pentru evitarea retrogradarii. Un total de 32 de puncte pentru Augsburg, aflata la o distanta de 6 puncte de combatanta din aceasta runda care ocupa locul de baraj.

Le lipsteste constanta in rezultate elevilor lui Herrlich care dupa succesul mult asteptat cu Hoffenheim (2-1), s-au impiedicat tocmai pe terenul lanternei rosii, Schalke (0-1) dupa o prestatie pozitiva abia dupa primele 45 de minute, dar lipsiti de sansa in foarte multe dintre momente.

Patru absenti pentru Herrlich care nu se va baza pe Civeja, Iago, Jensen si Moravek, toti fiind accidentati.

⚽ 2. Bielefeld

Oaspetii sunt la un pas sa evadeze din spatiul “rosu” din Bundesliga 1, dar au nevoie sa ramana constanti, mai ales dupa ultimele rezultate. Bielefeld a revenit din pauza competitionala cu un egal pe terenul celor de la Mainz care a apropiat-o la doar un punct de iesirea din zona rosie.

Iata ca elevii lui Kramer au continuat recitalul si dupa partida cu alb-rosii, si a reusit sa cucereasca toate cele trei puncte in fata celor de la Freiburg (1-0). Chiar daca golul marcat de alb-albastrii a fost mai degraba un autogol, prestatia acestora a fost impecabila pe faza defensiva, iar in foarte multe momente le-a lipsit doar sansa pentru a mai schimba scorul pe tabela.

Doar doi absenti pentru Kramer, Cordova si Yabo, acestia fiind in carantina dupa au fost depistati pozitiv cu COVID-19.

⚽ 3. Intalniri directe

Victorie pentru gazdele din aceasta dupa-amiaza in jocul tur din luna decembrie atunci cand reusea sa se impuan cu 1-0 pe terenul celor de la Bielefeld.

⚽ 4. Augsburg – Bielefeld echipe probabile

Augsburg (4-4-2): Gikiewicz – Gumny, Uduokhai, Gouweleeuw, Framberger – Vargas, Gruezo, Khedira, Caligiuri – Richter, Hahn

Bielefeld (3-4-3): Muller – Gulde, Schlotterbeck, Lienhart – Gunter, Keitel, Santamaria, Schmid – Haberer, Jeong, Sallai

⚽ 5. Augsburg – Bielefeld cote pariuri

Pariaza pe Germania Bundesliga la partida de pe WWK Arena pe o cota de 1,91 pentru un gol marcat de ambele echipe chiar la 888Sport.

⚽ 6. Augsburg – Bielefeld ponturi pariuri

Augsburg – Bielefeld ponturi pariuri

Incep sa se numere etapele pana la finalul sezonului si cred ca Bielefeld are toate motivele sa marcheze in aceasta runda.

Augsburg are un ritm mult prea inconstat in ultima vreme, mai ales pe faza defensiva unde primeste foarte usor gol. Statisticile confirma acest lucru mai ales pe teren propriu unde Augsburg incaseaza gol din luna octombrie.

Bielefeld este in mod cert pe un trend ascendent si este obligata sa continue pentru a avea o sansa la evitarea retrogradarii. Nu are cel mai impresionant atac insa se descurca bine in ultimul timp, inscrind 5 goluri in deplasarile de la Bayern si Leverkusen, avand asadar mult potential pentru a o face si in poarta lui Gikiewicz.
Augsburg – Bielefeld
Pronostic: 
Bielefeld 1-2 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: