Augsburg – Mainz ponturi pariuri 31.10.2020

Scris de Andrei-Chirita30/10/2020

Augsburg are la prima vedere o misiune usoara in aceasta dupa-amiaza. Mainz vine pe WWK Arena de la ora 16:30 sa bifeze primul punct din acest sezon, ajungand sa inregistreze numai rezultate negative pana in cadrul acestei runde, cea cu numarul 6.

⚽ 1. Augsburg

Gruparea lui Herrlich se mentine la capacitatea ei maxima dupa 5 jocuri in Bundesliga 1. Alb-rosii ocupa locul 11 cu 7 puncte si un golaveraj de 6 la 6. Un echilibru relativ bun pentru Augsburg care insa nu sunt incantati de forma de moment.

Daca la inceput totul se misca bine, de doua etape lucrurile cam scartatie, bifand 2 infrangeri consecutive. Intr-adevar, a dat si peste adversari complicati: Leipzig si Leverkusen, pierzand ambele confruntari cu 0-2 si 1-3.

Doar Finnbogason si Moravek vor fi absenti pentru acest joc.

⚽ 2. Mainz

Cel mai slab inceput de sezon din ultimul deceniu pentru gruparea antrenata de Lichte. Se afla pe ultima pozitie in Bundesliga cu niciun punct obtinut in primele 5 etape. Numai infrangeri pentru Mainz care dupa cateva jocuri in care aproape ca nu a existat pe teren, in urma cu o saptamana datele problemei au fost altele.

Desi a primit 3 goluri de la Gladbach, echipa s-a miscat mult mai bine, a fost prezenta in ofensiva unde a bifat 2 reusite, doar sansa i-a lipsit sa bifeze primul punct din acest sezon.

Mai mult decat atat, Mainz se bucura de intreaga validitate a lotului, avand capacitatea sa alinieze cel mai bun 11 pentru aceasta deplasare.

⚽ 3. Intalniri directe

Sezonul precedent i-a apartinut echipei gazda din aceasta dupa-amiaza. Augsburg s-a impus in ambele confruntari: 2-1 si 1-0.

⚽ 4. Augsburg – Mainz echipe probabile

Augsburg (4-4-2): Gikiewicz – Iago, Uduokhai, Gouweleeuw, Framberger – Hahn, Khedira, Gruezo, Caligiuri – Niederlechner, Gregoritsch

Mainz (4-2-3-1): Zentner – St.Juste, Killian, Niakhate, Brosinski – Kunde, Latza – Quaison, Boetius, Oztunali – Mateta

⚽ 6. Augsburg – Mainz ponturi pariuri

Augsburg – Mainz ponturi pariuri

In mod normal ar trebui sa asistam la un succes al celor de la Augsburg, dar in speranta ca Mainz va depasi momentul negru, voi alege varianta pe goluri pentru jocul de pe WWK Arena.
Augsburg nu arata prea bine pe faza defensiva, lucru confirmat de ultimele 2 etape, insa are in fata de aceasta data un adversar ceva mai apropiat dpdv valoric.
Mainz s-a miscat foarte bine cu Gladbach, iar Mateta pare in forma pentru a incerca sa puna umarul la revenirea formatiei lui Lichte.
Doua formatii care mereu ne-au bucurat cu spectacol in ambele porti, si care cred ca o vor face si in aceasta dupa-amiaza, avand parte de o cota foarte buna la “ambele marcheaza”.
Augsburg – Mainz
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: