Augsburg – Stuttgart ponturi pariuri 10.01.2021


Red
0

Cred ca va fi un meci foarte interesant si echilibrat pentru ca Augsburg si Stuttgart sunt vecine in clasament si cred ca ambele vor trage foarte tare fiindca punctele puse in joc sunt foarte importante. De aceea am ales sa pariez pe goluri si am gasit o cota foarte buna. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Augsburg

A jucat decent pana in acest moment pentru ca in 14 runde a obtinut 19 puncte si astfel este pe locul 10. A marcat 16 goluri si a primit 19.

Acasa a jucat in aceeasi maniera fiindca in 7 meciuri are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

Jan Moravek, Noah Joel Bazee si Raphael Framberger sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, Jeffrey Gouweleeuw este suspendat, iar Felix Gotze, Andre Hahn, Mads Pedersen, Fredrik Jensen si Alfred Finnbogason sunt incerti.

Stuttgart

A jucat bine pana in acest moment pentru ca in 14 etape a acumulat 18 puncte si astfel este pe locul 11. A marcat 26 de goluri si a primit 21.

In deplasare a jucat foarte bine fiindca in 7 meciuri are 4 victorii, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Maxime Awoudja, Erik Thommy si Hamadi Al Ghaddioui sunt accidentati si nu vor face deplasarea. Clinton Mola este incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri destul de echilibrate. Ultima data au jucat in 2019 si Augsburg s-a impus cu 6-0 pe teren propriu.

Augsburg – Stuttgart echipe probabile

Augsburg (4-1-4-1): Gikiewicz – Iago, Oxford, Uduokhai, Gumny – Khedira – Vargas, Strobl, Caligiuri, Richter – Niederlechner.

Stuttgart (3-4-2-1): Kobel – Kempf, Mavropanos, Anton – Fundu, Endo, Mangala, Sosa – Castro, Didavi – Gonzalez.

Augsburg – Stuttgart cote pariuri

La partida Augsburg – Stuttgart ai mai jos un pronostic care poate fi jucat inclusiv de cei care aplica diverse scheme la pariuri.

Augsburg – Stuttgart ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 66.7%
Castigate: 24/36
Cred ca va fi un meci destul de spectaculos fiindca se intalnesc 2 formatii vecine in clasament si ambele vor trage tare pentru a obtine cele 3 puncte. De aceea am ales sa pariez pe goluri fiindca se vor inscrie destul de multe.
Toate meciurile de acasa ale lui Augsburg au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 6 din cele 7 deplasari ale lui Stuttgart.
Tinand cont de aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri in aceasta intalnire, dar nu mai mult de 4, cota fiind cat se poate de buna.

Augsburg - Stuttgart
Pronostic: 2-4 goluri Cota: 1.71

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here