Austria – Croatia ponturi pariuri 25.09.2022

Scris de Radu Oprea24/09/2022
1
2.90
X
3.40
2
2.50
Austria
Croatia
COTA PONT
1.60

Meciul Austria - Croatia reprezinta penultima repetitie pentru Modric si compania inainte de a merge la Campionatul Mondial. Duelul va fi arbitrat de catre portughezul Artur Soares Dias. Am analizat ambele formatii si la final iti voi oferi un pont.

Austria

  • Este ultima clasata si asta pentru ca are doar 4 puncte dupa cele 5 runde parcurse. Nu a marcat in ultimele 2 partide si vine dupa 4 in care a incasat gol. Asadar are dificultati, in timp ce defensiva este chiar una destul de modesta.
  • Trece printr-o perioada nefasta pentru ca nu a mai castigat de 4 meciuri, iar pe 3 dintre ele le-a si pierdut. Nici acasa nu sta mai bine pentru ca nu are nici o victorie in precedentele 4 confruntari de acolo si intr-una a fost invinsa, cea cu Danemarca.
  • Sasa Kalajdzic, Konrad Laimer si Valentino Lazaro sunt cu totii accidentati si nu se poate conta pe serviciile lor. Cel putin primii 2 aveau sanse destul de bune sa fie pe gazon din primul minut, deci sunt absente importante.

Croatia

  • Conduce clasamentul grupei 1 din Liga A si are 10 puncte adunate in 5 etape. Este asadar peste Danemarca, Franta si adversara de acum. In ultimele 4 dispute a inscris, iar in 2 dintre ele a scapat fara sa primeasca gol.
  • Vine dupa 3 victorii la rand si cu siguranta ca moralul jucatorilor este unul cat se poate de bun. I-a mers extraordinar in deplasarile recente pentru ca le-a castigat pe precedentele 5 si doar intr-una dintre ele nu a facut-o la zero, intr-un 7-1 in Malta.
  • Din informatiile pe care le am tot lotul este la dispozitia selectionerului Zlatko Dalic, care poate alinia cel mai bun prim 11. Desi nu este anuntat ca fiind titular, Marko Livaja este vazut ca favorit de cei de la Superbet sa isi treaca numele pe tabela.

Intalniri directe

Singurul duel recent dintre aceste formatii este cel care a avut loc in aceasta grupa. Austria a obtinut o victorie surprinzatoare in Croatia, la Osijek si asta mai ales prin prisma scorului. Ea s-a impus cu 3-0 si a castigat si ambele reprize.

Echipe probabile

austria

21:45

croatia

Lindner

Lainer

Lienhart

Alaba

Wober

D. Ljubicic

C. Baumgartner

Seiwald

Sabitzer

Arnautovic

Gregoritsch

echipament bzc

Livakovic

Juranovic

D. Vida

Gvardiol

B. Sosa

L. Majer

Brozovic

Modric

Pasalic

Kramaric

Vlasic

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Superbet ai o cota de 3.30 pentru cel putin un penalty acordat.
Aici primesti o cota de 2.35 pentru GG in oricare repriza.

Austria – Croatia ponturi pariuri

Pentru a fi sigura ca va termina prima in aceasta grupa, Croatia are neaparat nevoie de victorie. Merge cu un moral bun la ultima clasata si de aceea eu cred ca va ataca pentru a obtine toate cele 3 puncte.

Are de la mijloc in sus o pleiada de superfotbalisti. Lovro Majer, Luka Modric, Mario Pasalic sau Andrej Kramaric sunt doar cativa dintre ei. In ultimele 4 deplasari in care a fost a marcat cel putin o data pana in minutul 70.

De partea cealalta va fi Austria, o formatie care cel putin recent a intampinat dificultati pe faza defensiva. Astfel de probleme nu se regleaza de pe o zi pe alta. A incasat gol inainte de minutul 70 in 3 din precedentele 4 partide.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Austria – Croatia
Pronostic: 
Croatia inscrie inainte de minutul 70
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: