Austria – Insulele Feroe ponturi pariuri 28.03.2021

Scris de Andrei-Chirita28/03/2021

Pe Ernst Happel Stadion din Viena se deplaseaza selectionata din Insulele Feroe de la ora 21:45, avand parte de una din cele mai dificile deplasari din grupa F. Austria se pregateste de primul succes in aceasta campanie si are toate sansele sa il obtina daca va avea o reprezentatie asemanatoare cu cea de la debut.

⚽ 1. Austria

Cu ceva absente in ofensiva, Austria a reusit sa faca fata duelului de la Glasgow unde a remizat in primul joc din aceasta campanie. 2-2 a fost scorul partidei cu Scotia unde Austria s-a activat abia in repriza secunda cand a marcat ambele goluri, la fel ca selectionata lui Clarke.

Un rezultat echitabil in definitiv pentru ceea ce s-a jucat, Austria avand in continuare probleme serioase pe linia de fund. Se inscrie pe banda rulanta in jocurile in care Austria este gazda, ajungand la o medie de 3 reusite in ultimele 7 partide.

Niciun jucator din efectivul lui Foda nu are probleme medicale pentru runda cu numarul 2 din campania pentru CM.

⚽ 2. Insulele Feroe

Chiar daca anul 2020 s-a identificat ca unul extrem de dificil pentru lumea fotbalului, iata ca selectionata nordica a avut de castigat in final. Dupa 6 jocuri in noua editie de Nations League, nationala lui Ericson a reusit promovarea in grupa C dupa ce s-a impus cu 12 puncte, fara sa piarda vreun duel.

Intr-adevar, adversari pe masura pentru nordici care s-au duelat cu Andorra, Letonia si Malta. Curajul s-a simtit si la debutul in aceasta campanie, pe terenul celor de la Moldova unde feroezii au scos un egal, scor 1-1.

Desi au dominat per total intreaga partida, lipsa de eficienta la finalizare si-a spus cuvantul pentru nordici. Odmar Faero s-a accidentat in jocul de la Chisinau si va lipsi pentru deplasarea de la Viena.

⚽ 3. Intalniri directe

Au trecut 8 ani de la ultimele intalniri directe intre cele doua selectionate. Si atunci ca si acum, ne aflam in calificarile pentru CM, Austria bifand victorii in ambele randuri, scor 3-0 si 6-0.

⚽ 4. Austria – Insulele Feroe echipe probabile

Austria (4-4-2): Schlager – Lainer, Dragovic, Lienhart, Ulmer – Schopf, Grillitsch, Ilsanker, Schlager – Sabitzer, Gregoritsch

Insulele Feroe (4-4-2): Nielsen – Rolantsson, Vatnsdal, Nattestad, Davidsen – Vatnhamar, Hansson, Vatnhamar, Olsen – Olsen, Edmundsson

⚽ 5. Austria – Insulele Feroe cote pariuri

Pariaza la Netbet pe o cota de 3.10 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de la Viena. Netbet este o agentie online despre care poti afla ce zic jucatorii in articolul Pareri Netbet.

⚽ 6. Austria – Insulele Feroe ponturi pariuri

Austria – Insulele Feroe ponturi pariuri

Ma astept la cel un interval de 3-6 goluri la duelul de la Viena din moment ce austriecii sunt in cautarea primei victorii, iar adversarul este net inferior selectionatei lui Foda, mai ales la nivel defensiv.

Austria practica de mai bine de 1 an de zile un fotbal extrem de ofensiv. Asa cum am afirmat mai sus, a ajuns la 6 partide pe teren propriu dintr-un total de 7 in care s-au marcat mereu cel putin 3 goluri, iar adversarii au fost net superiori nordicilor.

Am spus ca ma astept la spectacol insa la acesta pot contribui si feroezii. Chiar daca nu au marcat in duelurile din campania pentru Euro cu Spania, Norvegia si Suedia din deplasare, au practicat mereu un fotbal deschis si cred ca vor mentine acest stil si la Viena, mai ales ca austriecii nu sunt extraordinar de montati la nivel defensiv.
Austria – Insulele Feroe
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: