Austria – Italia ponturi pariuri 20.11.2022

Scris de Cristian Lenga20/11/2022
1
3.70
X
3.30
2
2.10
Austria
Italia
COTA PONT
1.95

Austria si Italia se intalnesc duminica, 20 noiembrie, pe Ernst Happel Stadion, din Viena, pentru a disputa o partida amicala de fotbal.

Meciul este programat a avea fluierul de start incepand cu ora 21:45, iar acesta va fi transmis, in direct, de Digi Sport 2 si de Prima Sport 1.

Austria

  • Austria trece printr-o perioada destul de dificila, incarcata cu multe esecuri, dar amicalul din 16 noiembrie a reusit sa se impuna in fata Andorei, insa doar cu 0-1.
  • Inainte de aceasta victorie obtinuta cu Andora, care ar fi putut avea un scor mult mai mare, Austria a suferit patru infrangeri in ultimele cinci jocuri, o dubla cu cu Danemarca (2-0 si 0-2), cu Franta (2-0) si cu Croatia (1-3).
  • Nici pe teren propriu nu au mai mult succes, Austria avand deja patru meciuri fara victorie, intre care doua remize si doua infrangeri.

Italia

  • Acesta este al doilea amical pentru Italia, dupa ce la 16 noiembrie a invins pe Albania cu 1-3.
  • Mancini isi doreste o renastere pentru selectionata Italiei, astfel ca va testa o serie de jucatori tineri, cu mare potential pentru viitorul echipei nationale.
  • Italia a reusit sa castige grupa din care a facut parte in UEFA Nations League, cu doua victorii in ultimele partide, impotriva Angliei (1-0) si a Ungariei (0-2).
  • Ramai pana la finalul acestui articol pentru a vedea care este pariul zilei pentru acest meci, precum si alte sugestii de pariere pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Cea mai recenta intalnire directa dintre Austria si Italia a avut loc la 26 iunie 2021, in cadrul optimilor de finala de la Euro. Meciul a fost castigat, in prelungiri, de Italia, cu un gol in minutul 114, dupa ce la finalul celor 90 de minute scorul a fost la egalitate, 1-1.

Echipe probabile

Austria

21:45

Italia

Lindner

Posch

Danso

Alaba

Mwene

Siewald

Schlager

Sabitzer

Baumgartner

Gregoritsch

Arnautovic

echipament bzc

Donnarumma

Scalvini

Bonucci

Acerbi

Di Lorenzo

Verratti

Barella

Dimarco

Pessina

Raspadori

Grifo

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Superbet online, poti miza pe total goluri peste 2.5, pentru cota 2.20.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, mai poti merge si pe interval goluri 2-4, care are cota 1.60.

O alta sugesti de pariere ar mai fi si Italia castiga cu scorul exact 2-1, pariu care are cota 9.00.

Austria – Italia ponturi pariuri

Austria trece printr-o perioada dificila si incearca sa isi recapete forma si increderea in joc. Selectionata abia a reusit sa castige, recent, o partida amicala impotriva Andorei, cu 0-1, dupa o serie de cinci meciuri fara victorie.

Italia, de cealalta parte, sta mult mai bine la capitolul rezultate, cu trei victorii in ultimele cinci jocuri. De asemenea, italienii au marcat in sapte din ultimele zece meciuri, in toate competitiile.

Chiar daca cele doua se afla la poluri opuse atunci cand vine vorba de forma jocului, acesta este, in final, un meci amical. Ma astept ca cele doua formatii sa testeze si sa incerce diferite variante. In consecinta, cred ca vom vedea cel putin un gol de ambele parti.
Austria – Italia
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: