Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri 13.06.2021

Scris de Bmg13/06/2021

Prima runda din grupa C de la EURO 2021 programeaza duminica, 13 iunie, meciul dintre Austria si Macedonia de Nord.

Pe ce post TV este Austria – Macedonia de Nord?

PRO TV va transmite in direct de la ora 19:00 partida dintre Austria – Macedonia de Nord.

Unde se joaca Austria – Macedonia de Nord?

Cele doua echipe se vor infrunta pe stadionul Arena Nationala (Bucuresti, Romania). Numar spectatori acceptati: cel mult 13.000).

Informatii echipe

Austria

Vorbim aici despre favorita partidei, o nationala care mie mi se pare net superioara adversarei. In mod normal, ar trebui sa se bata cu Olanda pentru intaietate.

Austria s-a calificat fara emotii la EURO 2020, terminand pe locul 2 in grupa G, dupa Polonia. A avut 5 puncte peste urmatoarea clasata, chiar adversara de duminica. Atacul sau a fost atunci cel mai bun din grupa.

Dupa preliminarii a urmat o campanie foarte buna si in Liga Natiunilor, acolo unde a castigat o grupa cu Norvegia, Romania si Irlanda de Nord. A fost superioara din toate punctele de vedere. Intre timp a debutat si in calificarile pentru Cupa Mondiala, iar dupa 3 meciuri are doar 4 puncte si ocupa locul 4 in grupa.

Eu vreau sa mentionez ca Austria nu pare chiar intr-o forma buna si asta s-a vazut la amicalele cu Anglia si Slovacia. In ultimele 6 partide disputate a batut-o doar pe Insulele Feroe. Asta trebuie sa ne dea de gandit daca vom alege pariuri pe ea.

Lotul este unul foarte bun, majoritatea dintre jucatorii importanti fiind caliti in Bundesliga. Ii amintesc aici pe David Alaba, Xaver Schlager sau Konrad Laimer. Trebuie mentionat ca Julian Baumgartlinger, capitanul echipei, nu este chiar la 100% din capacitate, el venind dupa o accidentare. A revenit insa Marko Arnautovic, care va intra din primul minut.

  • Jucatori indisponibili: -.
  • Jucatori incerti: Julian Baumgartlinger.

Selectioner Austria – Franco Foda

Selectionerul neamt este pe banca Austriei din anul 2018. Aproape toata cariera sa de tehnician a fost legata de Sturm Graz, echipa pe care a condus-o inainte de nationala. Are un procentaj la victorii de 58.82% pe banca Austriei, dintr-un total de 34 meciuri. Singurele trofee ca manager sunt Bundesliga austriaca si Cupa Austriei, cucerite cu Strum Graz.

Suntem intr-o dispozitie buna, mai ales ca ne-am atins obiectivele impuse. Toti suntem motivati şi concentrati. Jucatorilor mei le voi transmite urmatorul lucru: au sansa sa scrie istorie si sa obtina prima victorie a Austriei la un Campionat European.” – Franco Foda.

Macedonia de Nord

Putem spune fara a gresi ca avem aici cea mai slaba nationala din grupa C, iar asta se vede si prin cotele oferite de bookmakeri la pariuri. Are o cota de doar 1.25 pentru clasarea pe ultima pozitie si asta spune totul despre ce ne poate oferi la turneul final. Chiar nu iti recomand sa joci pronosticuri Campionatul European pe ea.

Macedonia de Nord a furnizat o mare surpriza prin aceasta calificare. Nu a reusit asta din preliminarii, pentru ca a terminat pe locul 3 in grupa G. A ajuns la Bucuresti prin intermediul Ligii Natiunilor. A fost nevoita sa dispute doua baraje pentru a ajunge la turneul final. A trecut mai intai de Kosovo, scor 2-1, iar apoi a batut-o pe Georgia cu 1-0.

A jucat foarte bine si in primele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale, obtinand doua victorii din trei meciuri. A batut chiar in Germania dupa o partida fabuloasa. Romania este singura care a invins-o in cele 6 jocuri disputate in 2021.

Lotul este unul ce imbina tineretea cu experienta. Vom vedea la lucru veterani care au dus greul in ultimii ani, in frunte cu Goran Pandev, dar si oameni din noul val, precum Eljif Elmas sau Enis Bardhi. Din pacate, lipseste o figura esentiala din formula de start, Ilija Nestorovski. Jucatorul lui Udinese va rata intreg turneul.

  • Jucatori indisponibili: -.
  • Jucatori incerti: -.

Selectioner Macedonia de Nord – Igor Angelovski

Din 2015 conduce nationala tarii sale, pentru care a intrat deja in istorie cu aceasta calificare la turneul final. Singura experienta pe banca unei echipe de club a fost intre 2013 si 2015, la Rabotnicki, cu care a castigat un titlu si de doua ori Cupa Macedoniei.

Avem parte de adversari puternici, dar avem incredere in noi. Trebuie sa jucam la un nivel cat mai inalt, apoi vom vedea ce se intampla. Orice se poate intampla in fotbal. Ne respectam adversarii, dar vom cauta orice posibilitate sa-i invingem.” – Igor Angelovski.

Austria – Macedonia de Nord echipe probabile, conform uefa.com

  • Austria: Bachmann; Lainer, Dragović, Hinteregger, Ulmer; Laimer, X. Schlager; Sabitzer, Baumgartner, Alaba; Arnautović.
  • Macedonia de Nord: Dimitrievski; Ristovski, Musliu, Velkovski, Alioski; Ademi, Nikolov, Bardi; Elmas, Pandev, Trajkovski.

Austria – Macedonia de Nord arbitru

Jocul de pe Arena Nationala va fi condus la centru de catre un arbitru nordic, suedezul Andreas Ekberg. Acesta are doar 36 de ani si este pe lista FIFA din 2013. A arbitrat un singur meci international in 2021, partida dintre Cipru si Slovenia din calificarile la EURO.

Ekberg este la primul turneu final de seniori din cariera. A mai fost prezent insa la competitii de tineret si juniori.

Date statistice

  • Macedonia de Nord este debutanta la un turneu final.
  • Austria nu a trecut niciodata de grupele unui Campionat European; mai mult, nu are nicio victorie la aceasta competitie.
  • Doar de doua ori s-au mai confruntat aceste nationale in meci direct, chiar in calificari.
  • Austria a castigat cele doua dueluri; ambele au fost meciuri de GG si 3+.
  • Austria nu a jucat niciodata pe Arena Nationala; Macedonia de Nord a facut-o o data, la infrangerea cu Romania din recentele calificari la Cupa Mondiala (2-3).
  • Marko Arnautovic si Goran Pandev au fost colegi la Inter in 2010.
  • Ultimele 6 partide disputate de macedoneni au avut minim 2 reusite pe tabela de scor; avem cote bune la ponturi pariuri astazi pe goluri.

Austria – Macedonia de Nord cote pariuri

In cele ce urmeaza, vei regasi 3 ponturi Euro 2020 pe care poti miza pentru aceasta confruntare:

  • Cota 5.00 este oferita pentru ca Pandev sa fie golgheterul Macedoniei – Pariaza acum la Superbet cu bonus 500 RON
  • Probabil unul dintre cele mai sigure ponturi pariuri Campionatul European 2020 este Austria se califica, la o cota de 1.40 – Pariaza acum la Betano cu bonus 1.000 RON
  • Macedonia pare „favorita” sa incheie pe ultimul loc in grupa, existand in oferta cota 1.40 pentru acest pont – Pariaza acum la 888sport cu bonus 1000 RON

Ponturi pariuri Austria – Macedonia de Nord

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca aceasta partida va fi una foarte echilibrata, cu putine reusite pe tabela de scor. Am ales pariul pe sub 2.5 goluri, iar mai jos vezi argumentele.

Vorbim aici despre primul meci din grupa, un duel pe care nicio echipa nu isi permite sa il piarda. Sunt sigur ca partida va incepe prudent, ambele formatii punand pe primul plan siguranta defensiva.

Austria vine dupa 2 partide de pregatire in care nu a marcat si care au aratat ca sunt ceva probleme la finalizare. A ajuns acum la o serie de 3 meciuri fara a inscrie. De partea cealalta, Macedonia de Nord nu are calitatea sa domine mijlocul terenului, este o echipa de contre, asa ca ar trebui sa se aseze pe doua linii in fata careului. Nu vad cum sa se marcheze mai mult de 2 goluri pe Arena Nationala.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Cred ca exista o oarecare diferenta intre cele doua formatii, asta chiar daca selectionata Macedoniei de Nord e una bine-legata, Austria fiind recunoscuta la randul ei pentru jocul de echipa, astfel ajungand ea sa faca performante in ultimii ani.

Iar aceasta diferenta o fac individualitatile, acolo unde Austria ii are pe Sabitzer, Alaba sau Arnautovic, jucatori care au evoluat sau evolueaza la un nivel foarte ridicat, fata de Bardi, Pandev sau Elmas, care doar joaca in La Liga sau Serie A, fara a avea parte si de meciuri in competitiile europene.

Insa pariul meu e pe faptul ca vom avea minim 1 gol marcat in acest joc, cel putin 7 cornere si cel putin 2 cartonase galbene, cartonasele putand fi lejer luate de macedonieni, in timp ce golul cred ca va fi marcat de Austria, cea care va vrea sa ia toate cele 3 puncte din acest meci.
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
SuperPariuri: peste 0.5 goluri & peste 6.5 cornere & peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.50 @

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Macedonia de Nord s-a calificat la european doar datorita Nations League. In cazul in care nu exista aceasta competitie, cred ca macedonenii n-aveau ce cauta la EURO. Nu zic ca acestia nu au jucatori interesanti, precum Alioski, Bardhi, Elmas sau Pandev, insa in afara de acestia, lotul este unul destul de fragil. Sa nu uitam ca pe Macedonia de Nord am batut-o si noi in aceasta primavara.

Austria este in schimb o echipa mult mai puternica. La aceasta editie austriecii au pretentii mari si ii vad capabili sa ajunga pana in sferturile de finala. Franco Foda are la dispozitie pentru EURO un lot format in mare parte din jucatori ce evolueaza in Bundesliga, nivelul lor de joc fiind cu mult peste cel al Macedoniei. Sunt de parere ca nu este loc de surprize in acest duel si mizez pe 1 solist.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.72 @

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Primul meci ce se va disputa la Bucuresti pe National Arena este cel dintre Austria si Macedonia de Nord si ma astept ca austriecii sa domine aceasta confruntare fiindca nu se poate pune problema de diferenta de valoare intre cele 2 loturi. Totusi, nu voi miza pe solist ci pe un combo de la Betano.
Macedonia de Nord practica un joc foarte dur si mai mult ca sigur va primi cel putin 3 cartonase galbene, asta in situatia in care posesia va fi mai mult ca sigur de partea Austriei.
Celalalt pariu este pe cornere si cred ca sunt sanse foarte mari sa se obtina cel putin 7, de aceasta data ma bazez pe presiunea la care va fi supusa Macedonia de Nord.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
Combo: peste 2.5 cartonase / peste 6.5 cornere
Cota: 
1.57 @

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Dau piept doua echipe care au jucatori bun in avantposturi si de aceea eu cred ca va iesi specol. Niciuna dintre ele nu impresioneaza la capitolul defensiv pentru ca in meciurile de acest nivel au incasat gol.

Austria ii are pe Alaba, Sabitzer si Arnautovic care pot face diferenta lejer. Pentru ea acesta este cel mai accesibil adversar din grupa si de aceea ma astept sa fie dezinvolta. Vine dupa 2 jocuri in care s-a inscris doar o data, dar inainte de asta au fost 6 la rand cu minim 2 reusite.

De la Macedonia de Nord ar putea marca Bardi, Elmas sau Pandev. In ultimele 5 confruntari ale ei s-a atins borna de 2 goluri. S-a mai intalnit cu oponenta de acum chiar in preliminariile pentru acest EURO si in cele 2 dueluri de atunci scorurile au fost 2-1 si 4-1.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
total goluri peste 1,5
Cota: 
1.47 @

Austria – Macedonia de Nord ponturi pariuri

In opinia bookmacherilor Austria porneste favorita, insa sunt de parere ca meciul pentru selectionata lui F.Foda se anunta unul foarte dificil, macedonienii avand un moral bun dupa 4 partide fara infrangere, 3 dintre acestea fiind victorii.

Cele doua reprezentative s-au intalnit de 2 ori in 2019, Austria castigand ambele partide; 2-1 in deplasare si 4-1 pe teren propriu. Macedonia este o echipa foarte imprevizibila, rezultatele fiind in aceeasi nota. A pierdut contra Romaniei, dar le-a castigat pe urmatoarele 2 impotriva lui Liechtestein si surprinzator in fata Germaniei, in deplasare.

Austria nu traverseaza o forma pre buna, avand 3 meciuri consecutive fara victorie, problema fiind in compartimentul ofensiv, in aceste meciuri nereusind sa marcheze vreun gol. Personal cred ca vom avea un duel foarte dur, macedonienii practicand un joc bazat pe forta si sunt de parere ca vor incasa cateva cartonase, acesta fiind si pronosticul pe care voi miza.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Austria – Macedonia de Nord
Pronostic: 
Macedonia de Nord peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: