Auxerre – Marseille ponturi pariuri 10.02.2021

Scris de Kareka09/02/2021

Miercuri dupa amiaza de la ora 15:45, Auxerre va primi vizita echipei din Ligue 1, Marseille, intr-o etapa din Cupa Frantei. Stade de l'Abbe-Deschamps este arena pe care se vor duela cele doua combatante.

⚽ 1. Auxerre.

Vine dupa un rezultat alb in etapa precedenta de Ligue 2, in fata lui Ajaccio, care si ea va evolua in aceasta zi in Cupa Frantei. De asemenea si pentru duelul acesteia cu Lyon v-am pregatit un pronostic pe care il puteti gasi printre ponturile sportive de azi.

In Ligue 2 ocupa locul 5 care o pastreaza in lupta pentru promovare pe prima scena a fotbalului francez. In sezonul precedent de Cupa Frantei a fost invinsa surprinzator de o echipa mult mai slab cotata, Hombourg-Haut, cu scorul de 2-1

Locul 1 in clasamentul marcatorilor din liga secunda franceza este ocupat de Mickael Le Bihan, cu 14 goluri si 5 pase de gol.

⚽ 2. Marseille.

Trece printr-o forma dezastruoasa ajungand la 7 meciuri consecutive in care nu a mai simtit gustul victorie. Acest parcurs a departat-o de podiumul Ligue 1, situandu-se in acest moment pe locul 9 cu 33 de puncte stranse.

Ultima victorie a fost cea din debutul lui 2021, cand a reusit sa o invinga pe Montpellier, cu scorul de 3-1. In sezonul precedent al Cupei Frantei a fost invinsa in sferturile de finala de Lyon, cu scorul de 1-0.

Cel mai bun marcator al echipei este atacantul francez Florian Thauvin cu 5 goluri reusite in Ligue 1.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima partida directa a avut loc in sezonul 2011/2012, la Marseille, fiind castigata de echipa gazda cu scor de neprezentare.

⚽ 4. Auxerre – Marseille echipe probabile:

Auxerre (4-1-4-1) : Leon – Boto, Quentin, Jubal, Arcus – Toure – Fortune, Autret, Coeff, Ngando – Le Bihan.
Marseille (4-3-3) :
 Mandanda – Sakai, Alvaro, Caleta-Car, Nagatomo – Rongier, Kamara, Gueye – Thauvin, Germain, Benedetto.

⚽ 5. Auxerre – Marseille cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Unibet, , una dintre casele de pariuri din Germania la care pot paria romanii.

Pentru un pariu in care Marseille sa castige ambele reprize avem cota 5.75.

⚽ 6. Auxerre – Marseille ponturi pariuri

Auxerre – Marseille ponturi pariuri

Un duel intre 2 echipe din esaloane diferite ale fotbalului francez va avea loc miercuri dupa amiaza. Si chiar daca Marseille pare favorita la prima vedere, fotbalul practicat de aceasta in ultima perioada nu m-a impresionat foarte mult. Acesta este unul din motivele pentru care pariez pe un pronostic pe goluri, in care ambele echipe trebuie sa inscrie minim un gol.
in ultimele 6 partide jucate de echipa oaspete aceasta a primit minim un gol si in 4 din acestea a si marcat. De asemenea in precedentele 5 meciuri jucate de Auxerre pe teren propriu a avut parte de pronosticul ambele echipe marcheaza. Ultimul duel jucat pe acest teren s-a terminat cu scorul de 2-2.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Auxerre – Marseille
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.80

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: