Victoria Azarenka – Sorana Cirstea ponturi 01.07.2021

Scris de Tennis.tipster.9201/07/2021

Sorana Cirstea a debutat excelent in turneul de la Wimbledon, reglandu-si ritmul de joc inainte de confruntarea extrem de dificila impotriva Victoriei Azarenka din turul secund. Meciul dintre cele doua este programat joi, 1 iulie, in jurul orei 19:00, putand fi urmarit in direct pe Eurosport 2.

1. Victoria Azarenka

Jucatoarea in Belarus, in varsta de 31 de ani, ocupa in prezent locul al 14-lea, fiind o prezenta constanta in top 20 al clasamentului WTA.

A avut un sezon consistent pe toate suprafetele in acest sezon, confirmand atat pe hard si zgura, cat si pe iarba.

Inainte de Wimbledon a disputat o semifinala la Berlin, urmata de un sfert de finala la Bad Homburg, in timp ce in primul tur al turneului londonez s-a impus fara probleme in fata Kateriney Kozlova, in minimum de seturi.

2. Sorana Cirstea

Jucatoarea din Romania, in varsta de 31 de ani, ocupa in prezent locul 45 WTA, fiind intr-o crestere vizibila de forma in acest sezon.

Dupa un sezon de zgura excelent, Sorana nu a confirmat si pe gazon, fiind invinsa in primul tur atat la Berlin, cat si la Bad Homburg, fara sa castige niciun set in cele 2 partide.

Insa in primul tur de la Wimbledon s-a descurcat excelent impotriva Samanthei Murray, un adversar totusi modest, pe care a invins-o cu un dublu 6-3.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 3 ori pana acum, toate confruntarile fiind castigate de jucatoarea din Belarus, insa aceste dueluri au avut loc in 2008 si 2009, cu multi ani inainte.

4. Cote pariuri

Sorana Cirstea traverseaza un sezon excelent, iar pentru victoria romancei avem cota de 3.85.
Iarba a reprezentat o suprafata buna pentru jucatoarea din Belarus de-a lngul timpului, iar pentru victoria Azarenkai in minimum de seturi putem profita de o cota de 1.72.

5. Victoria Azarenka – Sorana Cirstea ponturi pariuri

V.. Azarenka – S. Cirstea ponturi pariuri

Victoria Azarenka porneste cu prima sansa in acest meci, avand jocul mai bine adaptat acestei suprafete, insa loviurile agresive ale Soranei Cirstea pot provoca anumite daune in acest meci, castigand un numar semnificativ de game-uri. Ma astept astfel la un meci echilibrat, cu un numar ridicat de game-uri, ce poate fi castigat chiar si in 2 seturi, fara ca acestea sa intre in prelungiri.
V.. Azarenka – S. Cirstea
Pronostic: 
Peste 19.5 game-uri
Cota: 
1.70 @

Victoria Azarenka – Sorana Cirstea ponturi pariuri

Pe iarba Azarenka joaca cel mai bine si mai mereu ajunge in fazele superioare ale turneelor la care participa. Asta pentru ca loveste mingea puternic, are un prim serviciu bun si reuseste multe lovituri direct castigatoare.

A jucat bine si la Berlin si apoi la Bad Homburg unde s-a retras inainte de meciul din sferturi iar in primul tur a batut-o cu 6-1, 6-3 pe Kozlova.

Sorana este o jucatoare modesta pe iarba, a reusit sa treaca de primul tur pentru ca a intalnit o jucatoare modesta, care primise wild-card. In mod normal Azarenka castiga meciul usor.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Victoria Azarenka – Sorana Cirstea
Pronostic: 
Azarenka(-3.5 games)
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: