Victoria Azarenka – Aryna Sabalenka ponturi 25.10.2020

Scris de Tennis.tipster.9224/10/2020

Un duel extrem de spectaculos este asteptat in finala acestei editii a turneului feminin de la Ostrava, loc in care echipa de Fed Cup a Romaniei a obtinut o victorie uimitoare in fata Cehiei. Protagonistele acestei finale vor fi 2 jucatoare din Belarus, Victoria Azarenka si Aryna Sabalenka, care se cunosc foarte bine, urmand sa aiba loc un duel foarte captivant. Meciul va avea loc duminica, incepand cu ora 15:30, urmand sa fie transmis in direct pe programele Digisport.

1. Victoria Azarenka

Jucatoarea de 31 de ani originara din Belarus, se afla pe locul 14 WTA, incercand sa ajunga din nou in top 10 WTA.

De la reluarea sezonului, a reusit sa isi adjudece tiltul de la Cincinnati, insa finala turneului nu a avut loc, iar la US Open a fost foarte aproape de a-si adjudeca un nou titlu de Grand Slam, conducand cu un set si un break in finala impotriva lui Naomi Osaka.

Pe zgura nu s-a descurcat nemaipomenit, fiind invinsa in sferturi la Roma si in turul secund la Roland Garros, insa in turneul indoor de la Ostrava a pierdut doar setul de debut in primul meci, urmand alte doua victorii in minimum de seturi, impotriva lui Elise Mertens si a Mariei Sakkari.

Azarenka-Sabalenka-25102020-cote

2. Aryna Sabalenka

Tanara jucatoare din Belarus, de doar 22 de ani, este o speranta a tenisului feminin, aflandu-se multa vreme in top 20 WTA, ocupand in prezent pozitia a 12-a.

Jocul sau este foarte bine adaptat pe suprafata dura de hard, avand lovituri agresive din spatele terenului si un serviciu devastator, cu care isi castiga usor game-urile de serviciu.

Inainte de oprirea competitiilor, Aryna Sabalenka a reusit sa castige turneul de la Doha, iar dupa reluarea turneelor oficiale, jucatoarea din Belarus nu a obtinut niciun rezultat notabil, fiind invinsa in turul secund la US Open si in turul al 3-lea la Roland Garros.

In aceasta saptamana a avut parte de un meci iesit din comun impotriva Sarrei Sorribes Tormo, Sabalenka reusind sa revina de la scorul de 0-6 0-4 in favoarea jucatoarei din Spania, castigand urmatoarele 12 game-uri, iar in semifinale a continuat forma buna, cu o victorie in minimum de seturi impotriva lui Jennifer Brady.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana acum, scorul fiind egal, 1-1, iar ultimul duel direct a avut loc in acest an la US Open, cand Victoria Azarenka s-a impus in minimum de seturi.

4. Date statistice

Ambele jucatoare traverseaza o perioada buna in acest turneu, 1.59 e cota pentru ca meciul sa fie decis cu mai mult de 19.5 game-uri.
Victoria Azarenka a castigat ultimul meci direct, 1.46 e cota pentru ca jucatoarea mai experimentata din Belarus sa castige acest duel.

5. Victoria Azarenka – Aryna Sabalenka cote pariuri

Azarenka Sabalenka Cote Pariuri 25.10.2020

5. Victoria Azarenka – Aryna Sabalenka ponturi pariuri

V. Azarenka – A. Sabalenka ponturi pariuri

Finala din acest an de la Ostrava se anunta una extrem de spectaculoasa, ambele jucatoare fiind intr-o forma foarte buna si au un stil asemanator de joc, bazat pe lovituri agresive, extrem de puternice. Consinder ca cele doua jucatoare isi vor imparti momentele de dominare pe parcursul acestui duel, fiind greu de crezut ca una dintre ele va reusi sa mentina un ritm extrem de ridicat sa domine in intregime aceasta finala. Mizez astfel pe un numar ridicat de game-uri, ambele jucatoare avand sanse importante de a-si trece in palmares in nou titlu WTA.
V. Azarenka – A. Sabalenka
Pronostic: 
Peste 21.5 game-uri
Cota: 
1.93 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: