Paula Badosa – Victoria Azarenka ponturi pariuri 17.10.2021

Scris de adrian198117/10/2021

Finala competitiei feminine de la Indian Wells se va desfasura duminica 17 octombrie, incepand cu ora 23:00 intre doua jucatoare care nu s-au numarat printre favoritele principale ale turneului, Paula Badosa a fost favorita nr. 21 iar Victoria Azarenka favorita nr. 27. Meciul pentru trofeu se anunta unul de zile mari si va putea fi urmarit in direct pe Digi Sport 2.

1. Paula Badosa

Badosa are doar 23 de ani si inainte de Indian Wells era locul 27 in clasamentul WTA, demonstrand in acest an ca este o jucatoare care are sanse sa ajunga in top 10 mai ales dupa turneele excelente reusite pe zgura si acum si pe hard. Trec in revista doar semifinalele de la Charleston si Madrid, trofeul cucerit la Belgrad si sfertul de finala reusit la Roland Garros.

Sezonul de hard se dovedeste a fi unul productiv pentru sportiva din Spania, dupa sfertul de finala reusit la Cincinnati reuseste sa joace finala la acest prestigios turneu eliminandu-le in drumul ei pe: Yastremska (2-1 la seturi), Gauff, Krejcikova, Kerber si Jabeur in semifinale, pe toate acestea invingandu-le cu 2-0 la seturi.

2. Victoria Azarenka

Azarenka are 32 de ani, este pe locul 32 in lume iar acest turneu este unul care-i poate da increderea necesara pentru a lupta din nou pentru marile trofee din sezon dupa o perioada nu tocmai fasta a carierei sale. Victoria a reusit cateva turnee decente chiar dupa Wimbledon cu tururi 3 reusite la Montreal, Cincinnati, US Open si Chicago.

Acest Indian Wells a fost unul de exceptie pentru bielorusa, a reusit 5 meciuri consecutive foarte bune eliminandu-le pe rand pe: Linette, Kvitova, Sasnovich, Pegula si Ostapenko in semifinale dupa un meci plin de dramatism in care ambele jucatoare au jucat la cel mai inalt nivel si n-ar fi meritat niciuna sa fie eliminata.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare snu s-au mai intalnit pana acum intr-o partida oficiala si nu se putea o ocazie mai buna pentru primul meci direct decat aceasta finala de la Indian Wells.

4. Cote pariuri

Meciul se anunta unul echilibrat si asta se vede si in cotele propuse de agentiile de pariuri, Badosa are o cota la victorie de 2.13 in timp ce Azarenka, 1.75. O finala decisa in 2 seturi este cotata la 1.55 iar un meci decis in 3 seturi poate fi pariat la cota de 2.30.

5. Paula Badosa – Victoria Azarenka ponturi pariuri

Paula Badosa – Victoria Azarenka ponturi pariuri

O sa merg cu pronosticul meu pe serviciul Paulei Badosa care a functionat bine pana acum in turneu si care a fost principalul sau atu in victoriile obtinute.

Azarenka este redutabila la retur dar mai degraba cu adversarele care nu servesc puternic sau pe serviciul doi, nu e cazul la Badosa, jucatoarea din Spania are un prim serviciu puternic si bine plasat care de multe ori ii aduce puncte direct.

Procentajele reusite de Badosa la punctele castigate din primul serviciu au fost: 68% cu Yastremska, 79% cu Gauff, 71% cu Krejcikova, 60% cu Kerber si 76% cu Jabeur. Se vede din statistica ca singurul meci in care nu a depasit 62.5% este cel cu Kerber care este o jucatoare de reactie si se foloseste de multe ori de viteza cu care-i vin mingile si loveste decisiv.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Paula Badosa – Victoria Azarenka
Pronostic: 
Badosa peste 62.5% puncte castigate din primul serviciu
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: