Baia Mare – Universitatea Craiova ponturi pariuri 27.10.2021

Scris de chiriladavid2526/10/2021

La Baia Mare, pe Stadionul „Viorel Mateianu”, Minaur Baia Mare o va infrunta pe Universitatea Craiova, intr-un meci din cadrul optimilor de finala ale Cupei Romaniei. Partida va incepe de la ora 18:00 si o are ca favorita certa la victorie pe formatia olteana, duelul putand fi urmarit pe programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+, fiind unul dintre meciurile dezechilibrate de fotbal azi.

⚽ 1. Baia Mare.

E alaturi de Filiasi, singurele echipe de Liga 3 ajunse atat de departe in competitie, evoluand in seria a 10-a, acolo unde e prima, cu 22 de puncte in 9 meciuri. Are 2 victorii la rand in campionat, 3:2 cu CAO Oradea si 3:0 cu CFR Cluj II, Ciprian Stanciu izbutind o dubla cu „micutii feroviari”, celalalt gol fiind inscris de Adrian Micas.

Ciprian Stanciu e de altfel si golgheterul echipei, cu 8 reusite, el neregasindu-se pe lista marcatorilor din jocul cu Poli Iasi din saisprezecimi, joc in care a stralucit Alin Vasalie, care a inscris o dubla. De Unirea Dej, o alta formatie de Liga 2, trecuse in 32-zecimi, asta dupa ce a castigat la „masa verde” duelul din 64-zecimi cu Comuna Recea, prima „victima” din lista fiind insa CSM Satu Mare.

⚽ 2. Universitatea Craiova.

Este detinatoarea trofeului, castigand Cupa intr-o finala cu Astra Giurgiu, finala decisa in extra time. A trecut in saisprezecimi de CFR Cluj, formatie pe care a invins-o pe teren propriu, gratie a unui gol marcat de Houri, cel care a avut un sut bun din afara careului.

Are 4 victorii la rand in campionat, unde a urcat pana pe pozitia a 2-a, castigand runda precedenta, 1:0 cu Chindia Targoviste. Ivan a adus victoria cu Chindia, Dan Nistor ratand o lovitura de la 11 metri in minutul 16, 1.36 fiind cota oaspetilor la victorie la Betano Romania. Paul Papp, Conte si Vladoiu sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

Va fi prima confruntare directa dintre cele doua formatii.

⚽ 4. Baia Mare – Universitatea Craiova cote pariuri

Pentru 3 goluri in meci, cota oferita de cei de la Betano e 1.65.

De asemenea, victoria oaspetilor la handicap de 1 gol e 1.95.

⚽ 5. Baia Mare – Universitatea Craiova ponturi pariuri

Baia Mare – Universitatea Craiova ponturi pariuri

Nu cred ca se pune probleme invingatoarei in acest joc, Universitatea Craiova fiind o echipa care in fiecare sezon cauta sa ajunga in finala Cupei, acestia ajungand de 2 ori in actul final, castigand de fiecare data, ultima data in vara acestui an.

Si astfel, voi merge aici pe victoria oltenilor, victorie care sa vina cu cel putin 2 goluri marcate, Universitatea Craiova traversand o perioada foarte buna, venind dupa 5 victorii la rand in toate competitiile.

Totodata, diferenta de valoare dintre cele doua formatii e una foarte mare, iar cum Laurentiu Reghecampf poate alcatui lejer doua formatii de acelasi nivel, sansele gazdelor sunt extrem de mici.
Baia Mare – Universitatea Craiova
Pronostic: 
2 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: