Baia Mare – Storhamar ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Florin198109/01/2021

Baia Mare va debuta in grupele Cupei EHF sambata de la ora 15.00 intr-o partida pe teren propriu disputata in compania vicecampioanei Norvegiei, Storhamar.

Echipa pregatita de Costica Buceschi revine dupa o pauza de 5 ani in competitiile europene este cotata cu prima sansa la castigarea trofeului dupa problemele financiare pe care le are Siofok.

1.CS Minaur Baia Mare.

A terminat pe locul 3 in sezonul precedent de Liga Florilor, performanta in urma careia a obtinut participarea direct in grupele Cupei EHF, revine astfel intr-o competitie europeana dupa o pauza de 5 ani, in locul defunctei HCM Baia Mare.

Echipa pregatita de Costica Buceschi este cotata cu prima sansa la castigarea trofeului atat de bookmakerii caselor de pariuri, cat si de EHF, a reusit cateva transferuri foarte bune vara aceasta: Linn Blohm, Cristina Laslo, Jovana Kovacevici sau Jelena Lavko sunt intre cele mai importante 12 jucatoare sosite.

De asemenea a avut 6 reprezentate la turneul final european desfasurat in Danemarca: Linn Blohm, Cristina Laslo, Andreea Popa, Jelena Lavko, Anca Polocoser si Sonia Seraficeanu.

Nu se descurca deloc rau nici in campionatul intern unde dupa 6 etape este neinfranta, are 16 puncte, doar doua in minus fata de liderul CSM Bucuresti.

2.Storhamar Handball.

Sezonul precedent l-a incheiat pe locul secund, la doar doua puncte de liderul Vipers Kristiansand, echipa ce domina handbalul feminin norvegian in ultima perioada.

In actualul de asemenea este a doua, la egalitate de puncte de puncte cu viperele, de altfel sunt singurele formatii din competitie care au maximul de puncte dupa 11 runde.

Recent s-a intarit cu fosta extrema de la Ramnicu Valcea, Ane Grete Norgaard, aceasta o va inlocui pe Kristin Venn (insarcinata), de asemenea Betina Riegelhuth va lipsi o perioada indelungata din acelasi motiv.

Kenneth Gabrielsen are la dispozitie un lot foarte tanar, dar extrem de valoros, poate pune probleme, de altfel a si avut rezultate destul de bune in editia precedenta a competitiei cand a terminat pe 3 intr-o grupa foarte grea cu Herning Ikast, Bietigheim si Togliatti.

3. Intalniri directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

4. Cote pariuri Baia Mare – Storhamar.

CS Minaur Baia Mare a marcat sub 29 de goluri in 3 din precedentele 4 partide disputate, 1.70 este cota oferita de Betano pentru gazdele inscriu sub 29.5 goluri.
Storhamar a castigat 10 din ultimele 12 partide disputate in deplasare, 7.50 este cota oferita de Betano pentru victoria formatiei oaspete.

5. Ponturi pariuri Baia Mare – Storhamar.

Baia Mare – Storhamar ponturi pariuri

Gazdele au o echipa foarte buna, cu posturi bine acoperite, practica un handbal placut pe faza de atac, jucatoare experimentate, calite in partide grele, cu turnee finale la activ.

Storhamar ocupa locul secund in campionatul intern, insa campionatul norvegian de handbal este unul destul de slab valoric, in care evolueaza foarte multe jucatoare tinere.

Oaspetele au marcat in cele 11 partide din Rema 1000-ligaen in medie peste 30 de goluri, vor reusi sa se descurce destul de bine pe faza de atac si in acest joc.

Baia Mare va castiga meciul, Costica Buceschi este un antrenor de buna calitate care are la dispozitie un lot foarte valoros, va sti sa isi capaciteze la maxim elevele.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Baia Mare – Storhamar
Pronostic: 
victorie Baia Mare & peste 51.5 goluri
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: