Irina Bara – Sara Errani ponturi pariuri 12.07.2021

0

Un meci foarte disputat si intins pe o durata indelungata ma astept sa fie cel dintre Irina Bara si Sara Errani, un meci cu schimburi interminadible de mingi in primul tur de la Budapesta, pe o zgura lenta ce le avantejaza pe ambele jucatoare. Duelul dintre cele doua este programat luni, la ora 13:30 si va putea fi urmarit pe Digisport 2.

1. Irina Bara

Jucatoarea din Romania, in varsta de 25 ani, se afla in prezent pe locul 119 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 115, ocupat anul trecut.

Dupa ce s-a calificat pe tabloul principal de la Roland, insa a fost invinsa de Astra Sharma in primul tur, Irina Bara a reusit un turneu solid la Bol, in Croatia, unde a ajuns pana in semifinale.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Ultimele 2 turnee au fost nefaste pentru romanca, fiind invinsa in primul tur de calificari la Wimbledon, respectiv in primul tur al competitiei de la Hamburg, de catre Kristyna Pliskova.

2. Sara Errani

Jucatoarea din Italia, in varsta de 34 ani, se afla in prezent pe locul 105 in clasamentul WTA, cautand sa reintre in top 100 WTA, ocupand in 2013 locul al 5-lea.

Chiar daca nu a reusit un an 2021 consistent, jocul Sarei Errani este pe un trend ascedent, regasindu-si ritmul de joc, atat in schimburile de mingi, cat si la serviciu, reducand mult numarul dublelor greseli.

La Budapesta vine dupa un rezultat solid la Hamburg, unde a atins faza sferturilor de finala, fiind invinsa greu de Dayana Yastremska, principala favorita.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data in circuit, in 2019, pe zgura de la Bogota, unde Sara Errani s-a impus intr-un meci de 3 seturi.

4. Cote pariuri

Sara Errani porneste usor favorita in aceasta confruntare, iar pentru o victorie a jucatoarei din Romania avem cota 1.55.
Schimburile de mingi in acest meci vor fi interminabile, iar pentru un meci cu mai mult de 21.5 game-uri avem o cota 1.83.

5. Irina Bara – Sara Errani ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 55.2%
Castigate: 16/29
Ambele jucatoare au un stil asemanator de joc, preferand schimburile lungi de mingi, in care se asteapta mereu greseala adversarei. Tinand cont de temperata ridicata care se anunta la ora disputarii partidei, ma astept ca initiativa jocului sa alterneze intre cele doua jucatoare, urmand sa aiba loc o confruntare extrem de lunga. Sara Errani porneste cu prima sansa in partida, insa Irina Bara este o jucatoare rezistenta pe zgura, iar ca pronostic aleg un meci lung, cu un numar ridicat de game-uri.

Irina Bara - Sara Errani
Pronostic: Peste 22.5 game-uri Cota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
14 din 21 67% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here