Irina Bara – Astra Sharma ponturi pariuri 01.06.2021

0

Ultima romanca programata sa debuteze in turneul de la Roland Garros este Irina Bara, care a castigat 3 meciuri in calificari pentru a se califica pe tabloul principal de concurs. In runda inaugurala o va intalni pe australianca Astra Sharma, meciul fiind programat marti, incepand cu ora 12:00 si va putea fi urmarit in direct pe Eurosport.

1. Irina Bara

Jucatoarea din Romania, in varsta de 25 ani, se afla in prezent pe locul 122 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 115, ocupat anul trecut.

Revine la Roland Garros dupa ce anul trecut a obtinut cel mai bun rezultat din cariera in Open-ul Francez, atingand faza turului al 3-lea.

In acest moment este intr-o forma buna, disputand in urma cu 2 saptamani finala unui turneu ITF, in timp ce in calificarile de la Roland Garros a pierdut un singur set in cele 3 partide, impotriva Mandy Minella.

2. Astra Sharma

Jucatoarea din Australia, in varsta de 25 ani, se afla in prezent pe locul 124 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie fiind locul 85, ocupat in august 2019.

betano euro 2020 v2

In mod surprinzator, cele mai multe meciuri si cele mai bune rezultate din cariera le-a obtinut pe zgura, in ciuda faptului ca provine din Australian, unde majoritatea jucatorilor prefera suprafata de hard.

La Roland Garros vine cu un moral excelent dupa ce a reusit sa isi treaca in palmares titlul de la Charleston, turneu disputat pe zgura verde, al doilea disputat in acea locatie in acest an.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc primul meci direct intre cele doua.

4. Cote pariuri

Irina Bara porneste usor favorita in aceasta confruntare, iar pentru o victorie a jucatoarei din Romania avem cota 1.77.
Astra Sharma detine o serva redutabila in circuitul feminin, iar pentru 2 asi serviti in meci de jucatoarea din Australia avem o cota 1.87

5. Irina Bara – Astra Sharma ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 72.7%
Castigate: 8/11
Irina Bara este una dintre cele mai scunde jucatoare din circuit, iar serva sa nu este una periculoasa pentru adversare, preferand sa puna mingea in teren si sa nu comita duble greseli pe parcursul intalnirilor. In ultimele partide Irina Bara nu a depasit pragul unui as servit pe meci, fiind greu de crezut ca aceasta bariera va fi depasita si in aceasta confruntare, tinand cont de alonja adversarei sale, o sportiva inalta care poate sa ajunga cu usurinta la majoritatea mingilor. Mizez astfel pe faptul ca Irina Bara va servi cel mult 1 as in acest meci.

I. Bara - A. Sharma
Pronostic: I Bara sub 1.5 asi Cota: 1.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here