Barcelona – Getafe ponturi pariuri 29.08.2021

Scris de chiriladavid2529/08/2021

Barcelona si Getafe vor deschide runda cu numarul 3 de Spania LaLiga, duelul urmand a avea loc pe Stadionul „Camp Nou” din Barcelona. Meciul va incepe de la ora 18:00 si va putea fi urmarit pe programele DigiSport 3, TelekomSport 2 si LookSport.

⚽ 1. Barcelona.

Ocupa pozitia a 4-a dupa primele 2 runde, avand 4 puncte, 1 victorie si 1 remiza. A castigat in prima runda, 4:2, acasa cu Real Sociedad, un meci in care Braithwaite a inscris un hattrick, cealalta reusita fiind semnata de Pique, in oferta Superbet regasindu-se un pariu cu gol marcat de Braithwaite, Braithwaite marcheaza, Barcelona castiga si ambele echipe inscriu, cota 5.75.

A obtinut doar 1 punct din runda precedenta, pe terenul lui Bilbao, Inaki Martinez deschizand scorul in acel meci, golul egalarii fiind marcat de Depay in minutul 75. Pedri e inca in vacanta, in timp ce Eric Garcia e suspendat, iar Pique e inca nerefacut total. De asemenea, Dembele, ter Stegen, Ansu Fati si Sergio Aguero sunt accidentati.

⚽ 2. Getafe.

Se afla pe pozitia a 18-a, fiind fara punct luat pana acum, la fel ca Alaves si Rayo Vallecano. A pierdut ambele partide de pana acum cu acelasi scor, 1:0, fiind invinsa de Valencia si Sevilla.

Nu prea a contat pe faza ofensiva in jocul cu Sevilla, incasand golul in prelungiri, pe un contraatac in care mingea a ricosat din bara in gheata lui Lamela, pontul Spania oferit de mine la acel joc fiind castigator. Trei absente si in tabara formatiei vizitatoare, Sabit Abdulai, Marc Cucurella si Vitolo, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin de 4 victorii are Barcelona in fata acestui adversar in ultimele 5 runde, pierzand 1 joc, cel din turul sezonului precedent, scor 1:0.

⚽ 4. Barcelona – Getafe echipe probabile:

Barcelona (4-3-3): Neto; Alba, Lenglet, Araujo, Dest; Busquets, de Jong, Roberto; Depay, Braithwaite, Griezmann.
Getafe (4-4-2): Soria; Olivera, Mitrovic, Dakonam, D. Suarez; Vitolo, Maksimovic, Arambarri, Alena; Unal, Sandro Ramirez.

⚽ 5. Barcelona – Getafe cote pariuri

La Superbet avem cateva SuperPariuri foarte interesante, pentru Barcelona peste 1.5 goluri si Barcelona castiga oricare repriza, cota e 1.55.

De asemenea, combo-ul Barcelona castiga si Barcelona marcheaza primul si ultimul gol, cota e de 1.85.

⚽ 6. Barcelona – Getafe ponturi pariuri

Barcelona – Getafe ponturi pariuri

E un meci pe care Barcelona ar trebui sa il castige, nu de alta, dar joaca impotriva unei formatii ce nu a luat pana acum niciun punct, o echipa organizata destul de bine, dar care inca nu gaseste calea spre gol.

Iar cum Barcelona are jucatori cu care sa marcheze, cred ca acestia se vor impune si ca vom avea de asemenea o partida cu putine reusite, Getafe venind dupa doua rezultate de 1:0.

Si Barcelona a facut doar 1:1 in ultima runda, cu Bilbao, un rezultat destul de bun pe un teren unde nu prea mai castiga, Depay inscriind primul sau gol pentru formatia blaugrana.
Barcelona – Getafe
Pronostic: 
1 si sub 5.5 goluri
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: