Asleigh Barty – Garbine Muguruza ponturi pariuri 07.02.2021

Scris de ABrt06/02/2021

Ultimul act de la Yarra Valley Classic se va desfășura între principala favorită, Ashleigh Barty și favorita cu numărul 6, Garbine Muguruza. Cele două jucătoare se vor duela pentru un cec în valoare de 50.000 dolari și 470 puncte WTA, într-o finală ce se anunță a fi foarte interesantă.

1. Ashleigh Barty

Liderul WTA a revenit în circuit în luna ianuarie după o pauză de aproape 1 an, ea suferind o accidentare care însă nu a îndepărtat-o de primul loc din clasament.

Parcursul ei la acest turneu a fost unul foarte bun, reușind să le elimine pe Ana Bogdan, Bouzkova, Rogers și Williams, având nevoie de set decisiv în optimi și sferturi, în timp ce în semifinale adversara sa nu s-a prezentat.

Cu siguranță parcursul de la Yarra Valley Classic a făcut-o pe Barty să se gândească la primul său Grand Slam din țara natală, unde cel mai departe a ajuns până în semifinale.

2. Garbine Muguruza

Finalista de anul trecut de la Australian Open, Garbine, a jucat fără greșeală la acest turneu, pierzând maxim 4 game-uri într-un meci și efectiv demolându-și adversarele într-o manieră categorică.

Van Uytvanck, Pavlyuchenkova, Kenin și Vondrousova n-au avut nici măcar o șansă în fața ibericei, care a arătat cel mai bun tenis al ei din ultimele luni.

Având în vedere modul în care s-a prezentat Muguruza la această competiție, probabil unul din ponturile tenis care va fi jucat de mulți pariori este: victorie Garbine.

3. Intâlniri directe

Finala de la Yarra Valley Classic va reprezenta cea de-a 5-a confruntare directă dintre cele două jucătoare, scorul în acest moment fiind 3-1 pentru Barty. Ultima oară s-au aflat față în față anul trecut, la Doha, când australianca s-a impus cu scorul de 6-1, 6-7, 6-2.

4. Cote pariuri

Pentru un ultim act decis în setul 3, adică peste 2.5 seturi, avem cota 2.25.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 1.42 pentru minim un set câștigat de Barty, care este considerată drept outsider.

Asleigh Barty – Garbine Muguruza ponturi pariuri

Asleigh Barty – Garbine Muguruza (ora 02:00) ponturi pariuri

Sunt de părere că vom avea un prim set al finalei foarte dezechilibrat, cu maxim 9 game-uri disputate, având în vedere în special „antecedentele” dintre cele două jucătoare.

În toate cele 4 confruntări directe, prima parte a întâlnirilor ne-a oferit maxim 9 game-uri, ba mai mult de-atât, în 2 partide am avut 6, respectiv 7 game-uri jucate.

De asemenea, Muguruza pare de neoprit și a cedat maxim 2 game-uri în primul set al tuturor celor 4 meciuri de până acum, iar în partidele lui Barty, 2 din cele 3 meciuri ne-au oferit maxim 8 game-uri în prima parte a întâlnirii.

Atât Ashleigh, cât și Garbine, vor vrea să evite eventuale „prelungiri”, fiindcă în numai 2 zile începe Australian Open, așa că nu le văd să forțeze atât de mult încât să avem parte de un prim set lung.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Asleigh Barty – Garbine Muguruza (ora 02:00)
Pronostic: 
Sub 9.5 game-uri în primul set
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: