Ashleigh Barty – Karolina Pliskova ponturi 10.07.2021

Scris de Tennis.tipster.9209/07/2021

Ashleigh Barty demonstreaza inca o data ca nu degeaba se afla de o vreme indelungata pe pozitia de lider in clasamentul WTA, calificandu-se fara mari probleme pana in finala acestei editii de la Wimbledon. In ultimul act, australianca o va intalni pe Karolina Pliskova, care traverseaza o crestere vizibila de forma, intr-un meci programat sambata, la ora 16:00 si care va putea fi urmarit pe Eurosport 2.

1. Ashleigh Barty

Jucatoarea din Australia ocupa de o perioada buna de timp pozitia de lider mondial, avand un joc aproape complet, cu un randament solid pe toate suprafele, atat pe zgura, cat si pe iarba.

Ashleigh Barty a reusit deja sa isi adjudece 3 turnee WTA in acest an, la Melbourne inainte de Australian Open, pe hard-ul de la Miami, respectiv pe zgura de la Stuttgart.

In turneul de la Wimbledon a pierdut un singur set pana in finala, chiar in primul tur impotriva Carlei Suarez Navarro, in timp ce in fazele superioare a invins jucatoare precum Kerber, Tomljanovic sau Krejcikova, meciuri in care a dominat cu multa autoritate.

2. Karolina Pliskova

Jucatoarea din Cehia, in varsta de 29 de ani, se afla in prezent pe locul 13 WTA, coborand dupa o perioada indelungata din top 10 WTA.

Dupa finala disputata la Roma, calificarea in semifinalele de la Wimbledon reprezinta cel mai bun rezultat din acest an pentru Karolina Pliskova.

La fel ca adversara sa, Pliskova a cedat u nisngur set in pe tot parcursul acestei competitii, in semifinala cu Aryna Sabalenka, insa cehoaica a reusit un meci aproape perfect, oferindu-i adversarei sale o singura minge de break in intreaga partida.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 7 ori pana acum, scorul fiind 5-2 in favoarea australiencei Barty. Pe iarba scorul este egal, 1-1, insa ultima partida a avut loc in acest an, pe zgura de la Stuttgart, unde Barty a castigat cu 7-5 in setul decisiv.

4. Cote pariuri

Karolina Pliskova a reusit un turneu excelent pana acum, iar pentru victoria jucatoarei din Cehia avem cota de 3.22.
Ultimul meci direct s-a incheiat cu victoria lui Barty cu 2-1 la seturi, iar pentru o repetare a aceleiasi performante putem profita de o cota de 3.70

5. Ashleigh Barty – Karolina Pliskova ponturi pariuri

Ashleigh Barty – Karolina Pliskova ponturi pariuri

Karolina Pliskova are o incredere in jocul propriu foarte ridicata in aceste momente dupa victoria solida obtinuta la Aryna Sabalenka, iar suprafata de joc ii poate oferi un avantaj semnificativ in comparatie cu cea de la Stuttgart din ultimul meci direct, cand Barty s-a impus in setul decisiv. Consider ca meciul va fi mai echilibrat decat o arata cotele, fiind mari sanse ca seturile sa ajunga in prelungiri, iar eu personal ma astept la un set decisiv pentru a fi decisa aceasta finala. Asadar, ca pronostic aleg un handicap de +2.5 game-uri in favoarea jucatoarei din Cehia, care are o sansa importanta la victorie daca pastreaza acelasi ritm de joc precum cel din semifinale.
Ashleigh Barty – Karolina Pliskova
Pronostic: 
Karolina Pliskova +2.5 game-uri
Cota: 
2.30 @

shleigh Barty – Karolina Pliskova ponturi pariuri

O finala care cred ca se va decide la serviciu, care jucatoare va reusi sa aiba constanta mai buna la serviciu va lua o optiune importanta la victorie.

Primul serviciu al Pliskovei este foarte puternic, practic de multe ori nereturnabil, dar cu al doilea nu reuseste sa fie prea percutanta si Karolina e constienta de asta si, de multe ori incearca sa forteze cu al doilea pentru a nu se expune la retur.

Cum Barty este o foarte buna jucatoare la retur, Pliskova va fi nevoita sa forteze foarte mult cu al doilea serviciu, asa s-a intamplat si in meciul de la Stuttgart cand Pliskova a facut 8 duble.

Barty joaca ceva mai ingrijit, nu risca prea mult serviciul 2 incercand sa faca punctul din joc. Cred ca Pliskova va risca si va gresi mai mult cu serviciul si sansele sa faca mai multe duble greseli sunt mai mari.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
shleigh Barty – Karolina Pliskova
Pronostic: 
DUEL – duble greseli: Pliskova
Cota: 
2.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: