Ponturi baschet NBA 07.01.2021

Scris de Wade07/01/2021

Desi avem o oferta de doar 5 partide la noapte in baschetul de peste ocean, cred ca am gasit cateva valori bune la 4 din acestea, cu explicatiile de rigoare ceva mai jos. Hai sa vedem daca reusim sa inregistram ceva profit in tot acest haos prezent in NBA.

Cele mai bune 2 bet-uri din NBA sunt:

Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers (ora 02:30) ponturi pariuri

Incep cu un duel ce se anunta extrem de echilibrat intre Nets(4-1) si Sixers(7-1). Am sugerat pontul pe Nets data trecuta, iar multi dintre voi nu ati fost de acord, tocmai datorita lipsei lui Kevin Durant. Totusi, sa ai o diferenta de 7-8 puncte la handicap, doar pentru ca nu joaca KD a fost un value extraordinar. In noaptea asta imi plac din nou Nets, chiar daca bookmakerii s-au reorientat, tot vad value atat la cota pentru victorie (2.30 la Superbet), cat si la handicapul ajustat. Da, Philly este pe primul loc in Est, insa a avut meci dificil azi-noapte vs Wizards, unul in care Embiid, Harris, Curry si Simmons au jucat intre 36 si 41 de minute. Asta ar trebuie sa se vada la noapte, in repriza secunda.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers (ora 02:30)
Pronostic: 
Brooklyn Nets +5.5 puncte
Cota: 
1.67 @

Memphis Grizzlies – Cleveland Cavaliers (ora 03:00) ponturi pariuri

Continui cu duelul din Memphis, unde avem doua echipe decimate de accidentari: Grizzlies(2-5) si Cavs(4-4). Am bifat de doua ori la rand under-ul pe cavaleri, acestia jucand in Florida vs Magic in doua partide back-to-back. In niciuna din partidele respective nu s-a atins macar linia de 200 de puncte, under-ul fiind bifat fara probleme. Memphis nu are o aparare decenta, insa la oaspeti vom vedea tired legs, mai ales in repriza secunda, pentru ca nu e usor sa joci 3 partide in 4 nopti, chiar si pentru un atlet profesionist. Cleveland duce atacurile la extrem, fiind pe primul loc intr-un top al echipei ce hotaraste sa arunce in ultimele 5 secunde. Vad un slow pace si inca un low scoring game oferit de aceasta echipa condusa de J. B. Bickerstaff.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Memphis Grizzlies – Cleveland Cavaliers (ora 03:00)
Pronostic: 
sub 215.5 puncte
Cota: 
1.72 @

Denver Nuggets – Dallas Mavericks (ora 05:00) ponturi pariuri

Alt duel atractiv in aceasta noapte scurta de NBA este in Colorado, unde Nuggets(3-4) primesc vizita jucatorilor de la Mavericks(3-4). Dallas a obtinut o victorie importanta in deplasare vs Rockets, cu Doncic inregistrand un triple-double, insa inconstanta echipei din Texas ma face sa le dau fade in aceasta noapte. Fara Porzingis, Mavs au suferit in the paint si la recuperare. Sigur – Luka a facut minuni acolo cu 31 de recuperari in ultimele 2 aparitii, insa vs Jokic va fi altceva. Ma astept ca sarbul sa profite de acest match-up si sa puncteze fara mari probleme. Avem o echipa Denver ce poseda un Offensive Rating de 116.4, ce va fi greu de oprit mai ales cu intoarcerea pe teren a lui Michael Porter.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Denver Nuggets – Dallas Mavericks (ora 05:00)
Pronostic: 
Denver Nuggets castiga meciul
Cota: 
1.75 @

L.A. Lakers – San Antonio Spurs (ora 05:00) ponturi pariuri

Pentru final m-am oprit la duelul de la Staples Center, unde Lakers(6-2) vor sa faca deja 3-0 la meciurile h2h cu Spurs(3-4). Trupa din Texas a intrerupt recent sirul de 4 infrangeri la rand, tot in aceasta arena vs Clippers, scor 113-116. Revenirea lui Aldridge a fost de bun augur pentru trupa lui Popovich, insa ineficienta lui DeRozan e putin ingrijoratoare (6 puncte in 29 de minute). La Lakers avem 3 jucatori dati ca game-time: Caldwell-Pope, James & AD, si ma astept ca cel putin unul (poate chiar 2) sa lipseasca in aceasta noapte. Los Angeles e evident formatia mai valoroasa, insa prezenta lui Aldridge (ce a lipsit la primele doua meciuri vs Lakers), va conta mult in a-i tine la distanta pe AD, Harrell sau Gasol.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
L.A. Lakers – San Antonio Spurs (ora 05:00)
Pronostic: 
San Antonio Spurs +10.5 puncte
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: