Ponturi baschet NBA 11.02.2021

0

2W-3L azi-noapte, si am fost la 0.4 secunde sa avem un record pozitiv, Wolves fortand inexplicabil pe finalul acelui meci, pierzand la doar 7 puncte, in timp ce eu am propus la meci handicapul de -7.5 puncte.

Este important ca am batut linia de inchidere a meciurilor, pe termen lung acest profit se va vedea. La noapte am ochit un over si 2 favorite.

Over Nba Pariu 11022021
Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 49.3%
Castigate: 37/75
Am mers pe jucatorii de la Indiana(12-13) azi-noapte in Brooklyn, si m-au dezamagit crunt, echipa suferind al 4-lea esec la rand, insa nu oricum. Nets au condus la pauza la o diferenta de 32 de puncte: 62-30, o performanta foarte slaba in ofensiva pentru gruparea din Indy. E posibil ca acest lucru sa se schimbe in aceasta seara, chiar daca este meci back-to-back, adversarul din Detroit(6-18) are una din cele mai permisibile aparari din liga. Defensiva va fi probabil ultima grija pentru Sabonis & co., oaspetii se vor concentra in primul rand pe o revenire la capitolul ofensiva. Am vazut cum joaca Pistons acasa, si am incasat pe ei, dar vad pariul inteligent pe over aici.

Detroit Pistons - Indiana Pacers (ora 03:00)
Pronostic: peste 218.5 puncteCota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Continui analiza cu doua favorite a caror valoare imi place foarte mult. Mai intai avem in Bay Area duelul dintre Warriors(13-12) si Magic(9-16). Am bifat castigul pe Warriors in 3 din cele 4 deplasari si efect pe Curry ce joaca la un nivel de MVP, cifrele sale fiind fabuloase in ultimele saptamani. Looney si Wiseman raman OUT, insa echipa are resurse si fara ei. Orlando a inceput seria de deplasari in Oregon, si am vazut ce poate face o echipa fara cativa titulari de drept (Fultz, Gordon, Fournier). Magic par a avea sezonul incheiat inainte sa inceapa, iar lipsa de efectiv se va vedea la bilant. Ma astept la o victorie fara emotii pentru Warriors.

Golden State Warriors - Orlando Magic (ora 05:00)
Pronostic: Golden State Warriors -4.5 puncteCota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Inchid analiza cu duelul dintre Blazers(13-10) si Sixers(18-7). Jucatorii gazda au un scor de 6-6 in ultimele 12 meciuri, insa problema principala este la lot, acolo unde lipsesc 2 titulari de drept (Nurkic & McCollum), dar si in aparare unde se situeaza pe locul 28 din cele 32 de echipe. Dame face diferenta in partidele in care reuseste cel putin 30 de puncte: echipa are un record de 10-2, insa, daca este limitat sub aceasta cifra, atunci Portland are un bilant de 2-8. Cele doua echipe s-au intalnit acum cateva zile in Philly, iar atunci Kanter a facut un meci fabulos: 17 puncte si 18 recuperari, Blazers producand surpriza. Sixers stiu ca trebuie sa faca in asa fel incat defensiva lor sa-i limiteze pe adversari la linia de 3 puncte, pentru ca aici va fi cheia meciului. ad o revansa pentru Sixers aici.

Portland Trail Blazers - Philadelphia 76ers (ora 05:00)
Pronostic: Philadelphia 76ers -4.5 puncteCota: 1.88

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
14 din 2070%+354.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here