Ponturi baschet NBA 25.01.2021

Scris de Wade25/01/2021

2/2 la ponturile oferite ieri, Bucks si Knicks jucand in mare parte asa cum m-am asteptat. Azi avem o oferta de 10 meciuri la noapte, din care am ales 4 pronosticuri.

Cele mai bune 2 pariuri din NBA arata cam asa

Indiana Pacers – Toronto Raptors (ora 02:00) ponturi pariuri

Incep cu un rematch intre Pacers(9-7) si Raptors(7-9), si am vazut cum aseara trupa antrenata lui Nick Nurse a castigat in Indy fara Lowry si Siakam, scor 102-107. Sigur, e impresionant cand o spunem asa, dar daca ne uitam atent la analiza meciului observam ca principalii doi contribuitori de la Indiana au avut o seara de cosmar: Domantas Sabonis reusind un singur cos din 10 incercari, in timp ce Malcolm Brogdon a avut 5 cosuri bune dintr-un total de 22. In aceste conditii Pacers au pierdut meciul la doar 5 puncte diferenta. Nu ma las pacalit de aceste 5 victorii in ultimele 6 meciuri pentru Toronto, majoritatea fiind obtinute in conditii speciale, si dau credit jucatorilor de la Pacers, cu o cota excelenta la Fortuna.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Indiana Pacers – Toronto Raptors (ora 02:00)
Pronostic: 
Indiana Pacers castiga meciul
Cota: 
1.84 @

Brooklyn Nets – Miami Heat (ora 02:30) ponturi pariuri

Meci atractiv in Brooklyn, unde Nets(10-8) incearca sa profite inca o data de absentele de la Heat(6-9). Cu infrangerea din meciul anterior cu Nets, jucatorii de la Heat au ajuns la 5 infrangeri in ultimele 7 partide, si au stat aproape in partida trecuta doar gratie unui meci colosal facut de Bam Adebayo: 41 de puncte, 5 recuperari si 9 pase decisive. Nets inca nu sunt acolo unde ar dori fanii sa fie, si mai au destul de munca pana sa ajunga o echipa de top in Est (nu mai vorbesc de un contender la finala NBA). E un meci de care Brooklyn trebuie sa profite, si totodata ma astept la o alta evolutie pentru James Harden, cel care nu a marcat de la linia de 3 puncte prima prima oara de la meciul cu Charlotte (7 martie 2020). Barbosul are o linie mult prea joasa ca sa n-o speculez.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Brooklyn Nets – Miami Heat (ora 02:30)
Pronostic: 
James Harden marcheaza peste 24.5 puncte
Cota: 
1.91

Cleveland Cavaliers – L.A. Lakers (ora 03:00) ponturi pariuri

Cavs(8-8) si Lakers(13-4) vor oferi un spectacol atractiv in aceasta noapte in Ohio. E de vazut cum se va desfasura partida, insa o vad ceva mai stransa decat vor bookmakerii sa ne arate. James a facut spectacol, inscriind de fiecare data peste 30 de puncte in ambele reveniri in Cleveland din postura de adversar, ramane de vazut daca va depasi linia impusa si in acest match-up. Lakers au o zi in plus de odihna si au castigat lejer la Bulls, 90-101, insa in ciuda rezultatului jocul nu a fost unul solid. Cavs au permis azi-noapte in Boston 141 de puncte, insa inainte de asta aveau legate 3 victorii la rand, iar acasa Sexton & co. obisnuiesc sa acopere handicapul 5-3 ATS. Vad un meci in single digits, Cavs au o banca solida de la ultimul trade, si pot tine aproape de campioni.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Cleveland Cavaliers – L.A. Lakers (ora 03:00)
Pronostic: 
Cleveland Cavaliers +10.5 puncte
Cota: 
1.90 @

Chicago Bulls – Boston Celtics (ora 04:00) ponturi pariuri

Pentru final am lasat disputa din Windy City, unde toti pariorii vor sari in trenul de Boston pentru disputa dintre Bulls(7-9) si Celtics(9-6). Da, verzii au castigat categoric azi-noapte vs Cleveland, scor 141-103, iar in seara asta Jayson Tatum are primul meci pe parchet din 8 ianuarie incoace. E posibil sa-l vedem putin rusty, poate si cu ceva minute limitate, depinde cum va gandi Brad Stevens. Kemba Walker a jucat solid aseara, insa va fi odihnit azi, un alt atu pentru tauri, la care adaugam si oboseala meciului de aseara (chiar daca a fost blowout), plus evident deplasarea catre Chicago (3 ore cu avionul). Bulls au ramas acasa dupa infrangerea cu Lakers si vor sa realizez un bounce back, iar in conditiile date au sanse foarte bune sa acopere handicapul impus.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Chicago Bulls – Boston Celtics (ora 04:00)
Pronostic: 
Chicago Bulls +8.5 puncte
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: