Ponturi baschet olimpic 07.07.2024

Scris de Wade07/07/2024

2W-2L in ponturile propuse ieri la specialele jucatorilor.

Avem azi 4 meciuri decisive pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Letonia – Brazilia ponturi pariuri

O iau ca de obicei in ordine cronologica cu Letonia vs Brazilia, un match-up care se anunta extrem de echilibrat. Hai sa vedem parcursul celor doua formatii pana astazi. Vedem mai intai ca Letonia a castigat cu Georgia si Camerun, pierzand cu Filipine intre aceste doua partide.

Doar meciul vs Filipine a fost de over, in rest doua partide bazate pe defensiva. Brazilia a avut adversari similari, trecand de Muntenegru si Filipine, insa pierzand surprinzator vs Camerun. Toate cele 3 partide au fost bazate pe slow pace si atacuri duse la extrem. Merg pe under intr-un duel extrem de important.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Letonia – Brazilia
Pronostic: 
sub 155.5 puncte
Cota: 
1.87

Croatia – Grecia ponturi pariuri

Continui cu Croatia vs Grecia, un alt duel in care doar o singura echipa va luat biletul spre Paris. Croatii au facut show in primul meci vs Slovenia, punand 108 puncte pe tabela. Apoi au pierdut pe final vs Noua Zeelanda, iar ieri au fost aproape sa fie egalati in ultima secunda vs Republica Dominicana.

Ne asteapta un match-up teribil in special sub panou intre Zubac si Antetokounmpo. Adevaratul test va fi diseara. Asta pentru ca Grecia a aratat excelent in aceste meciuri de pregatire, Calathes intelegandu-se foarte bine cu Giannis, un duo care poate fi de temut si in aceasta seara. Avem si aici un meci cu miza mare.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Croatia – Grecia
Pronostic: 
sub 171.5 puncte
Cota: 
1.91

Spania – Bahamas ponturi pariuri

Poate ca pare un cliseu, insa under-ul e cel mai bun bet la meciurile de azi, miza fiind biletul olimpic. La asta ma astept si in duelul Spania vs Bahamas. Am urmarit cum trupa din Bahamas a reusit pe rand sa castige cele 3 meciuri de calificare vs Finlanda, Polonia si Ligan. Au un test tare azi.

Spania a trecut si ea pe rand de Liban, Angola si Finlanda. Trupa iberica are un nucleu de veterani la care se adauga tinerii actuali. Am vazut insa in duelul trecut ca Spania poate fi surprinsa de adversari cotati mai slab, asa ca evit pariul pe handicap, sau pe victorie si in schimb merg pe punctele marcate.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Spania – Bahamas
Pronostic: 
sub 167.5 puncte
Cota: 
1.85

Lituania – Puerto Rico ponturi pariuri

Pentru a inchide analiza de baschet din turneul de calificare preolimpic ma indrept spre meciul de la noapte dintre Lituania si Puerto Rico. Jucatorii lituanieni au si ei un test important de trecut in aceasta noapte impotriva portoricanilor. Puerto Rico a trecut pe rand de Bahrain, Italia si Mexic.

Lituania a trecut si ea pe rand de Mexic, Coasta de Fildes si Italia. Dupa cum se observa, au fost adversari similari pentru cele doua echipe. Desi Lituania este favorita, nu va asteptati sa domine categoric aceasta intalnire. Au nevoie sa incetineasca ritmul adversarilor pentru a avansa cu incredere spre Olympics.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Lituania – Puerto Rico
Pronostic: 
sub 166.5 puncte
Cota: 
1.83
ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
30 din 44
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+944
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: