Ponturi baseball MLB 29.05.2023

Scris de Andrei Cinculescu29/05/2023

Ponturi pariuri baseball MLB 29.05.2023 – Lista de recomandari de astazi este formata ca de obicei din doua pronosticuri baseball – MLB. Ne bazam din nou pe numarul total de run-uri marcate. Mult succes!

Ponturi pariuri baseball MLB 29 Mai 2023

Houston Astros – Minnesota Twins ponturi pariuri

Mergem mai intai pe Minute Maid Park, acolo unde avem deschidere de serie intre Houston Astros – Minnesota Twins. Am sa merg pe linia de sub 5,5 run-uri marcate in primele 5 inning-uri.

Houston Astros detine per total o medie de maxim 3,55 run-uri cedate pe partida, in timp ce Twins reuseste si ea sa limiteze adversarii la sub 3,65 run-uri inscrise.

La movila avem de asemenea un duel intre J.P. France (cu bilant de 1W-1L si o ERA de 3.43) vs Sonny Gray (cu bilant de 4W-0L si o ERA de 1.82). Aceste cifre spun totul despre evolutiile celor doi de pana acum.
Houston Astros – Minnesota Twins
Pronostic: 
Sub 5,5 run-uri în primele 5 inning-uri
Cota: 
1.50 @

Seattle Mariners – New York Yankees ponturi pariuri

Ne mentinem pe aceeasi linie, asa ca la confruntarea dintre Seattle Mariners – New York Yankees, am sa merg tot pe un total de maxim 5 modificari de tabela in primele 5 reprize.

Avem si la acest duel parte de un pitching match-up extrem de solid. Seattle il va titulariza pe Bryce Miller (cu bilant de 3W-1L si o ERA de doar 1.15). Are de asemenea o medie de un run permis la circa 8 inning-uri.

Adversarul sau de astazi este Domingo German (cu bilant de 2W-3L si o ERA de 3.75). Dominicanul detine si el o medie de un run permis la peste 2,20 inning-uri. Nu vad cum marja propusa ar putea fi depasita.
Seattle Mariners – New York Yankees
Pronostic: 
Sub 5,5 run-uri în primele 5 inning-uri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: