Nikoloz Basilashvili – Jan-Lennard Struff ponturi 02.05.2021

0

O finala putin surprinzatoare va avea loc in finala acestei editii a turneului ATP 250 de la Munchen, intre georgianul Nikoloz Basilashvili, aflat intr-o vizibila crestere de forma si reprezentantul gazdelor, Jan-Lennard Struff. Meciul dintre cei doi este programat duminica, incepand cu ora 14:30.

1. Nikoloz Basilashvili

Jucatorul din Georgia, in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul 35 in clasamentul ATP, cea mai buna clasare fiind locul 16, ocupat in 2019.

Anul 2020 a fost unul de cosmar pentru Basilashvili, fiind fara victorie de la reluarea competitilor oficiale in urma pandemiei, suferind nu mai putin de 9 infrangeri inca din primul tur.

In acest an a impresionat la Doha unde a castigat titlul, dupa ce pe parcurs la invins pe Roger Federer, cu 2-1 la seturi.

In acest turneu de la Munchen s-a descurcat excelent, castigand toate cele 4 partide in minimum de seturi, la jucatori precum Casper Ruud sau Norbert Gombos.

2. Jan-Lennard Struff

Jucatorul din Germania, in varsta de 31 de ani, ocupa in prezent locul al 44-lea in clasamentul ATP, anul trecut ocupand cel mai bun loc, al 29-lea.

Sezonul actual a fost destul de inconstant pentru Jan Lennard Struff, cu infrangeri dese in primele tururi ale turneelor, chiar si pe hard, suprafata sa preferata.

Dupa o infrangere in primul tur de la Monte Carlo, Jan Lennard Struff a reusit la Munchen 4 victorii, 2 dintre acestea in set decisiv, in timp ce pe Filip Krajinovic l-a invins chiar in tiebreak-ul setului decisiv.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 7 ori, scorul fiind 4-3 in favoarea jucatorului german, iar ultima intalnire directa a avut loc in urma cu 3 saptamani, pe zgura de la Cagliari, cand Basilashvili s-a impus cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Ultimul meci direct s-a terminat in cu victoria jucatorului georgian, iar pentru un nou succes a lui Nikoloz Basilashvili avem o cota de 1.60.
In meciul de Cagliari, intre cei doi s-au disputat 3 seturi, iar pentru ca si acest duel sa fie decis in urma unui set decisiv putem beneficia de o cota de 2.22.

5. Nikoloz Basilashvili – Jan-Lennard Struff ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Jucatorul din Gerogia a fost mult mai expeditiv in meciurile precedente din acest turneu, fiind fara set pierdut si mai mult decat atat, aceste seturi au fost castigate foarte clar. Jan Lennard Struff a avut parte de meciuri disputate pe parcurs, iar avantajul moral inaintea startului acestei finale va fi de partea lui Basilashvili, acesta din urma impunandu-se in urma cu 3 saptamani, cu 2-1 la seturi, tot pe zgura. Mizez astfel pe un nou titlu castigat de Nikoloz Basilashvili, dupa cel castigat la Doha.

N. Basilashvili - J. Struff
Pronostic: N. Basilashvili Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here